03 November 2011

pre-wedding last minute : review photographer

ok.jom start story bout wedding i,sebelum n selepas wedding.but mybe ada episode-episode bersambung sbb nya banyak sgt cerita yg nk dicerita kan.yg i ingat i story dulu lah eh.ni cerita sebelum wedding.




alkisahnyaaaaaa~


ritu kan mula,mulanya i tak nk amik piccy pre-wedding,satu sbbnya tak nk membazir,dua sbbnya mmg kami takde masa,mmg bz sgt-sgt,hanya Allah yg tahu bz nya.mcm-mcm benda nk kena buat.then suamy decide to amik je piccy masa tunang ritu utk buat potret utk letak depan pintu gerbang masa wedding nt.

BUT!

lepas i pilih-pilih gambar tunang tu sume tak cantek,takde yg nice pon.seday je kan.i ckp kat en.bambam,cane ni?piccy tunang sume nya tak cantek.cane nk buat potret ni.syg nampak demok,i pon cm tak ok je piccy masa tu.then kami diam.


pastu our photog pon tanya,cane nk pre-wedding,ada gambar x?i pon kata lah takde,sume gambar tak ok.then photog kata,takpelah,snap je 2 3 pose kat studio umah dye,jumaat malam tu pon kami berlari ke putrajaya,lari eh,bukan  naik kete.hehehe.so jadi lah piccy potret kami,2 3 pose je.tak yah susah-susah nk g outdoor,tak yah susah-susah nk buang-buang duet.
ni bile lagik lah agaknya kan.hehehe.
BFF =)
ila.ex-housemate.seday sgt tak dpt jumpa dye.nt kenduri ila remind awal2 k.
photong kami pon x charge utk shoot hari tu,hehehe.tersenyum lebar,thanks sgt-sgt.nk add photong i,klik sini eh, HARDYHARUNPHOTOGRAPHY piccy mmg takkan menghampakan anda.ecehhhhh buat iklan jap kat sini eh.a.ady,kalau baca entry ni tolong bg tips kat saye eh sbb dh promot.hehehe.

if korg tgk folder Fadhlan ♥ Safura tu lah sume piccy i.comellllsss kan i.hehehe.photog ni mmg friendly,korg kalau nk amik dye mmg tak yah risau lah,gambar korg mst akn nmpk lain n mesti mcm princess.sume ayat dye kami dh hafal dh,dr mlm nikah sampai lah ke outdoor,bile snap piccy,kalau piccy cantek,ayat yg keluar mst WONDERFUL,LOVELY,hahahaha.kami dh tau dh.bile nk suruh pose,ayat nk,HIDUNG JUMPA HIDUNG,PANDANG CAMERA,PANDANG EACH OTHER.heheheh tu je ayatnya,kami dh boleh agak.sorry a.ady,jgn marah.hehehe.but kami hepy,enjoy sgt-sgt.mmg puas hati .


last but not least,thanks to them.i love all my piccy so much =)


p/s : photog i kata,lepas wedding i ramai giler org add fb dorg.hehehe.ok lah tuh


27 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

wlupun last minit
tetap cantiklah rara

Munnafendy said...

waaa..pomot nih..hehe..ni agak2 kalau sebut nama rara dpt diskaun x?haha

kaklong said...

SUKE!!! ;)

mamaNoriz said...

rezeki pengantin baru tu...

baik dia ek, bukan senang dpt jumpa fotografer cam tu...

mmg comel hasil dia uat...

Hana Soffelia said...

Wah, Rara.. so nice lah ur pic. Tak sabar nak tgk seterusnya. Congrat babe. welcome to married life. :-p

cik najihah said...

kiut & comel akk dengan hubby

sha a.s said...

cun!

Cik Kamoo said...

cantik la dear!!

mizzkechique said...

comel!!!!

hakamah hamyadi said...

untung fotografer support.....muarah rezeki rara

hira said...

SUKA gambar-gambar shoot dia. MELETOP! hahaha

Ct Arina said...

canteknye rara! ;)

UyaRayza said...

cantik hehehe..simple jer

Ini Kisah Tia said...

woahhh .. kemain kak rara kan .. hehe :)

✿ pink velvet ✿ said...

suke sgt tgk pic banner korang ni, sooo sweet :)

syaz@rozelt said...

chanteqnye dress kawen rara..unik!

Cik Muda Sae said...

congrats!!

dhiera said...

tetap cantik la~ suke! lagipun, jimat la kan macam ni~

miss farhah said...

auww ada kak teng ! hehe. jeles nye sy takde :P

.:shura shushi:. said...

cantik..!

merahitujambu said...

xdemok laa u sedap2..=_=

diana said...

hehe..comel la gambar ni..
comel sebab tak pakai kasut..:p

PeRmAtA bIrU said...

huhuhu... walau last minit... tapi cool jer... cantik..:)

bobiedanbad said...

semua pic cantik

Cik Azizah said...

serius memang semua pitca akak cantik!

Yatie said...

sweet syg :)

adele said...

very nice pic. nampak season je :) Tahniah ye..selamat pengantin baru :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...