07 November 2011

raya Haji pertama with suamy and with baby raya Haji

ehem ehem.manyak makan daging nampak.udah-udah lah tu.nt takut sok tak leh nk bangun g keje nt.hehehe.cane raya korg?besh x?



raya haji i kali ni dgn suamy.ecehhhhhh sweettt je dgr dgn suamy,bangun pg,siap kan dye pakai baju melayu.heee.*malu. but besh.g sembahyang raya same-same.then g kubur sama-sama.but kami x kemana sgt pon sbb atok i balik langkawi,ada kecemasan.just balik kg papa je kejap.makan-makan then balik rumah trus.
smlm kwn en.bambam nikah lepas asar,en.bambam pon attend lah majlis tu,tp i tak g,sbb nk g melawat school mate i dulu,baru je bersalin sehari sblm raya Haji.mmg baby raya haji lah tu.huaaaaaaaaaaa comels sgt ok.tau tak berat bape? 3.7kg taw.besar kan?comels je Aryan Danish.


rasa mcm besh je tgk n dukung baby kwn-kwn,lepas ni nk dukung baby sendiri lak.mst besh kan.hehehe.ok lah,i pon nk siap-siap balik KL balik ni.daaaa.selamat hari raya korban korg =)

8 comments:

Cik Kamoo said...

selamat hari raya RARA!

visitme@FaTiN cOrNeR said...

salam aidiladha..~~

Ct Arina said...

salam aidiladha rara ^^

✿ pink velvet ✿ said...

x sabar nak tunggu baby korang pulak, hehehe!

cik najihah said...

makin berseri

msredcheesecake said...

Rara raya thn depan la dengan bby pulak... Hheee....

Cik Aish said...

erk ingatkan salah umah td...
seyes suka ngn layout baru ni..:)

hai rara..selamat pengantin baru..

ieda said...

selamat harir aya dik !
seronokkan tgk org dpt bb baru ..
haaa rara kena bersedia cepat nie :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...