Image and video hosting by TinyPic

29 November 2011

review MUA majlis NIKAH & SANDING

hai-hai,jom sambung review majlis Nikah and Sanding kat ipoh ritu.ritu i sempat review photog je kan.rini nk review makeup lak.MUA i ni dye cover semua makeup,pelamin,backdrop meja makan pengantin,baju for nikah n sanding.

harga sume boleh runding,yg besh nya,baju yg i pakai dijahit khas ikut bentuk badan i.yg penting i org pertama pakai.heeee.






for nikah n sanding i amik both kaler pink,sbbnya?i loiiikkeeee pink.hehehe.tu satu,lagik 1 i mmg nk buat lain dr yg lain sket.busan lah asek putih je kan.tu i nk buat pink.soft pink for nikah.sweeet jugak kan?but org sume naik pening bila tgk album i,sbbnya sume kaler pink.hehehe.

pelamin pon sama gak cm tu,pelamin tu i jugak org pertama yg pakai.awesome huh.

karpet merah depan ni my mom yg bubuh,sbbnya depan tu jalan tar,nmpak sgt jalan tu kosong n nampk tak cantik,so my mom pon merelakan karpet dye dipijak.hehehe

gambar tak terang.sory ;(

yg atas ni pelamin nikah (batal air sembahyang) i,simple n nice.i suke sgt combination glass yg MUA i pakai,sgt nampak fresh kan.

pelamin,tema sume i bincang sket-sket je ngan MUA i,then sume dye yg tentukan.masa tu i mmg bz sgt-sgt,discuss pon pakai fon je,but THANKS to MUA i sbb its great! i mmg suke sume pelamin,deko meja makan pengantin,makeup,baju.sume i suke sgtsgt!

  


ni pulak hiasan meja makan i.cantek x?cantek kan.hehehe.this is my fav,i suke sgt-sgt,warna.hiasan arrrggggghhhhhh mmg suke sgt.xtau nk describe cane.tapi sayangnya i sempat duduk kat kerusi makan tu 10mint je,sempat makan satu suap je nasi.lepas nk buat suapan kedua,sume panggil utk bergambar.mmg tak sempat nk duk lama-lama,tapi xpelah dpt jugak merasa duduk kat tempat yg dihias cantek tu.mmg kenangan seumur hidup.



ni pulak dress i masa sanding,dress masa nikah dh tunjuk ritu kan,kalau tunjuk banyak kali nt korg marah lak.hehehe.so sekian lah review for MUA i,mmg dorg sgt bagus.kerja mmg tiptop.besh~

to contact my MUA.search 


korg mesti akan puas hati.chill yaw.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31 comments:

  1. Akak comeiii lahh . Sweet jee XD

    ReplyDelete
  2. Rara..!! **Jerit**

    Pink aje kamo nie yeee..CANTIK..!

    ReplyDelete
  3. berbaloila kan..puas hati..

    p/s: itu kat de garden kat..dekat aje ngan JJ..

    ReplyDelete
  4. cantik......sayangnya dah kawin......

    xpe utk no 2 pulak blh?? hehehe

    ReplyDelete
  5. sweet sgt!!
    suke sgt pelamin nikah..so cute!!!
    semoga bahagia sis..
    =)

    ReplyDelete
  6. akak aritu kawin kat ipoh..ktne ek??
    btw, kawen nie kat dewan ke???heee

    ReplyDelete
  7. so sweet of you while wearing the pink dress! hehehe.

    ReplyDelete
  8. owhhh sangat sweet...congratulations!!

    ReplyDelete
  9. cntik. pelamin amik kat mana/.

    ReplyDelete
  10. kak raraaaaaaaaa!! cantiknya akakkk!!
    semuanya cantik!!!

    ReplyDelete
  11. fifi suka sgt tema ur pelamin tu. mcm kereta kuda kan? hehe.....nice nice walaupun full pink, tp tetap menarik!

    ReplyDelete
  12. terbaik, dan kami yg tgk pun sgt puas hati...

    ni kan pulak tuan nyer badan kan...ok pe, yg penting majlis selamat k darling..

    tahniah dari kak long...:) love ya'

    ReplyDelete
  13. u sweet...tmbhan baju sanding tu cntik sgt....

    ReplyDelete
  14. cantik sangat... akak sukelah kombinasi ni

    ReplyDelete
  15. semua nmpak moden ! mmg puas hati lah, baju n pelamin sgt gojes...

    ReplyDelete
  16. eh ade ikan emas eh dlm glass tueeeee...nice concept sukeeeee

    ReplyDelete
  17. cantiukkk sgt2 x terkomen dah :)

    ReplyDelete
  18. cantik giler pelaminnnn!!!! huhuhu

    ReplyDelete
  19. sekali pndang muka u mcm artis la..but i forget her name...bytway the pink kaler mmg sweet coz i pun obsess pink..hehehhee

    ReplyDelete
  20. SWEET...
    Pelamin yg sgtla cumil!!!
    Selamat Pengantin Baru Dear :)

    eriqueetiqaz.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. wow cantek la mrs rara.. :)
    bile tengok gambar teringin lak nak kawen hehe

    ReplyDelete
  22. Cantik sangat. Butik Erlina ni nak bukak kat mana? Ipoh ekk? Alaa jauh :(

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com