Image and video hosting by TinyPic

04 November 2011

selamat hari raya korban dan kerana sayang aku korbankan

hai semua.dah layan video nikah i kan?hehehe.amacam?ada yg gelak x?kami yg tgk 40 kali ni pon gelak giler-giler taw.



rini entry suam-suam je kan sume org,i rasa ada yg dh balik kg kot.rini amik cuti.kan kan.xramai yg update,i kalau ikutkan hati nk halfday rini,but suamy kata balik ipoh esok lah,sbb baru je balik kl selasa ritu.awal sgt kalau balik rini,lagik pon mst jalan jem kan.balik esok pon ok sbb isnin kite cuti.yeay!


i nk amik kesempatan rini dlm entry ni nk ucapkan selamat hari raya KORBAN.jgn mkn daging banyak-banyak taw.hehehe.

but i ada berita seday ni,minggu depan 10hb i kena attend kursus induksi,ingat x i bgtau dlm entry sblm nikah tu i dpt induksi,but i tolak.kali ni dpt lagik.yg best nya,induksi dr 10hb-18hbnov.then i sanding belah KL 20nov,terbaek kan?mmg dugaan sungguh induksi ni.apa lah nasib.

but lepas bincang ngan suamy mlm td,dye kata g jelah,pas ni tak yah susah-susah dh,so pergilah.betul gak kan,kalau pas ni plak dpt.dh mengandung ke apa ke,payah pulak kan.but agak rush sket lah,jumaat tu balik,kena trus berinai n fitting baru.sabo jelah.

part yg paling sedih sbnrnya sbb kena tinggalkan suamy selama 8hari.hmmm dh lah mmg kami ni PJJ,then kena g kursus lak.alahaiiii kesian kami kan.dugaan pengantin baru kot.xpelah,nk wat cane.layan kan je.chilll.

so,pada yg nk memandu pas ni.pandu hati-hati eh.jgn laju-laju,tak lari kg awak tu.and selamat hari raya haji.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. Salam Aidiladha Puan Safura... ;)

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Aidiladha darling...

    semoga mengorbanan kita dirahmati...amin! ;)

    ReplyDelete
  3. cian dia terpaksa berpisah ngan suami sekejap..selamat hari raya aji rara

    ReplyDelete
  4. 8 hari??lama tu nanti balik mesti malu2 nak tengok muka suami..heheheh

    ReplyDelete
  5. 8hari!....lama tu...baru kawen pulak tu...senggsara...hehe

    ReplyDelete
  6. uih...saboor ja la cm tu kan...

    salam aidiladha....;-)

    ReplyDelete
  7. alolo ciannyer, huhu~
    smoga ko cepat dpt transfer dekat dgn paklan nnt :)

    ReplyDelete
  8. ehehe..xpe..there's a reason tue..
    btw, Slmt Pengantin Baru ea..sorry lmbt wish..

    love ur blog now..i mean ur pic with ur husband..

    ReplyDelete
  9. selamat pengantin baru ye :)

    jgn sedey2 sgt ye, hubby tu akan sentiasa temankan safura setiap saat. akak setuju dgn hubby, baik g sekarang, nanti kalau dah ade anak susah huhuhu :)

    ReplyDelete
  10. Congrats dear... Sori lambat wish... Bizi terlampau skang ni...

    Sweet je pic header tu.. I like..

    Salam aidiladha...

    ReplyDelete
  11. da nikah yea ? adoi, lama sangat sheda tak on9 ni. hehe. selamat pengantin baru and selamat hari raya kak :)

    ReplyDelete
  12. pjj memang menduga kan?? tapi kte lagi jauh... kena naik flight bru dapat jumpa husband... huhuhu...

    p/s : happy aidiladha buat rara dan suami... :)

    ReplyDelete
  13. 8 hari je kak...sabar ye...:) selamat hari raya korban jugak...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com