Image and video hosting by TinyPic

10 November 2011

Suria Cherating Beach Resort

Alhamdulillah,just arrive Cherating.perjalanan yg jauh dan menakutkan.yelah,mana tak takut nya,driver busnya bawak bus bagai nk giler,laju nk mampus,then jalan nya kalau tgk kat luar tingkap,mak aiiiiiii GAUNG kot!

but Alhamdulillah lagik skali,kami selamat sampai,tempat nya sgt nice,i dpt bilik bwh skali,lucky lah jugak awal check in,sbb i tgh cuba bayangkan mcm mana nk bwk beg yg giler bapak besar kalau bilik jauh.


tadi masa nk naik bus,en.bambam yg bawak naik beg tu dlm bus,masa sampai td kena bawak turun sendiri.ahhhhh berat,nasib i kuat.hehehe.mana x nya,sume benda nk bawak.abes 1 almari tu i angkut.kalau boleh bawak almari tu trus kan senang.heeee.

tau x?depan bilik i betul-betul swimming pool,then depan sket ada laut,nice giler view dye taw,kalau nk g terjun swimming pool ok lah jugak,hehehe.but tak nk lah.keadaan mcm tak mengizinkan.celup-celup kaki ok lah kot.

bilik pulak,i dpt katil queen,untuk 2 org,selesa jugak lah.tv pon ok,nasib bukan tv pesen dulu-dulu punye.hehehe.siap ada astro ag.

ok lah,jap g ada minum petang,then taklimat start malam,kul 8.30pm,kalau nk BW pon sempat ag kot.daaaaa~



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 comments:

  1. cherating xpernah menghampakan..

    ReplyDelete
  2. lawanyer laut die..biruuu mate coklatku..hihi

    ReplyDelete
  3. ingt honey moon td =) hihihihiihih..... cm best je

    ReplyDelete
  4. igt honeymoon td.. rupanya pegi pasal keja ekk.. cantik header baru.

    ReplyDelete
  5. sempat lagi tu bw..
    tegar betul nih..heheheh

    ReplyDelete
  6. dikkk
    dah dekat tuu ngan akak di ktn nie
    hurmmm bila leh jumpe nie ..
    lalalalala ( konon2 x sebuk lah nie ekekkeke )

    ReplyDelete
  7. sambil nyelam minum air oren... hheee... bila nak terjun pool tu?

    ReplyDelete
  8. siannyee kene pergi kursus erhh.. tapi xpe..kursus pun cam g holiday tu.. bes g cherating ;)

    ReplyDelete
  9. selamat berkursus ye rara. Nak tido baca ayat Kursi byk2... :)

    ReplyDelete
  10. honey moon ek...

    mahal tak bilik situ rara?

    syok nye...

    mana tahu terhasil benih...ekekke
    sorry, lawak sengal...huhu

    ReplyDelete
  11. teringin nak ke Cherating...tapi org ckp kurang best...

    ReplyDelete
  12. Best x? Company trip dis year pegi sana... If xbest xnak pegi....

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com