10 November 2011

Suria Cherating Beach Resort

Alhamdulillah,just arrive Cherating.perjalanan yg jauh dan menakutkan.yelah,mana tak takut nya,driver busnya bawak bus bagai nk giler,laju nk mampus,then jalan nya kalau tgk kat luar tingkap,mak aiiiiiii GAUNG kot!

but Alhamdulillah lagik skali,kami selamat sampai,tempat nya sgt nice,i dpt bilik bwh skali,lucky lah jugak awal check in,sbb i tgh cuba bayangkan mcm mana nk bwk beg yg giler bapak besar kalau bilik jauh.


tadi masa nk naik bus,en.bambam yg bawak naik beg tu dlm bus,masa sampai td kena bawak turun sendiri.ahhhhh berat,nasib i kuat.hehehe.mana x nya,sume benda nk bawak.abes 1 almari tu i angkut.kalau boleh bawak almari tu trus kan senang.heeee.

tau x?depan bilik i betul-betul swimming pool,then depan sket ada laut,nice giler view dye taw,kalau nk g terjun swimming pool ok lah jugak,hehehe.but tak nk lah.keadaan mcm tak mengizinkan.celup-celup kaki ok lah kot.

bilik pulak,i dpt katil queen,untuk 2 org,selesa jugak lah.tv pon ok,nasib bukan tv pesen dulu-dulu punye.hehehe.siap ada astro ag.

ok lah,jap g ada minum petang,then taklimat start malam,kul 8.30pm,kalau nk BW pon sempat ag kot.daaaaa~



24 comments:

KAMIHIDUP said...

:)

azam said...

selamat berbulan madu....

visitme@FaTiN cOrNeR said...

selamat bercuti!hehe..

cik fadh said...

cherating xpernah menghampakan..

Cik Azizah said...

honeymoon yer sis..hehe

syaz@rozelt said...

lawanyer laut die..biruuu mate coklatku..hihi

nuraien said...

comell.=)

aimi said...

ingt honey moon td =) hihihihiihih..... cm best je

✿ pink velvet ✿ said...

mcm nice sgt view die :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

igt honeymoon td.. rupanya pegi pasal keja ekk.. cantik header baru.

diana said...

sempat lagi tu bw..
tegar betul nih..heheheh

nuyui a.k.a miss YUI said...

hikhik..ku ingtkan honeymoon td sis..

ieda said...

dikkk
dah dekat tuu ngan akak di ktn nie
hurmmm bila leh jumpe nie ..
lalalalala ( konon2 x sebuk lah nie ekekkeke )

cik najihah said...

waw sonoknyeee

nurul diana said...

macam best je :)

Cik Bambam said...

seronokkk!! ehhehe

msredcheesecake said...

sambil nyelam minum air oren... hheee... bila nak terjun pool tu?

ayleencutegirl said...

siannyee kene pergi kursus erhh.. tapi xpe..kursus pun cam g holiday tu.. bes g cherating ;)

Niena Pengembara Ilahi said...

bestnye.. :D

yana halim said...

selamat berkursus ye rara. Nak tido baca ayat Kursi byk2... :)

mamaNoriz said...

honey moon ek...

mahal tak bilik situ rara?

syok nye...

mana tahu terhasil benih...ekekke
sorry, lawak sengal...huhu

merahitujambu said...

seronoknyaa dia

Papa Mifz said...

teringin nak ke Cherating...tapi org ckp kurang best...

Nor Idayu Abd Rahman said...

Best x? Company trip dis year pegi sana... If xbest xnak pegi....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...