13 November 2011

Treasure Hunt + pakcik kelakar xde gigi

harini ahad,sok isnin.yeay! dh nk balik dh nt.beshhhhh nya.
lagik 5hari.



today punye ceramah besh,tak lah bosan sgt,pegawai tu umur dh 57 tahun,dh takde gigi,bile dye ckp mmg lawak giler lah,mcm atok-atok.besh gak.but dye suke jerit-jerit.lalu depan meja,menjerit.terkejut mak nyah.hilang mengantuk trus.

i bukan apa,cume risau air liur menyembur je,yelah,mana tak nya,dh lah gg nya sume dh takde,jarang-jarang.hehehe.jahat kan,mengata orang pulak.but i suke bile atok-atok cm ni bagi ceramah,sbb dorg banyak pengalaman,mcm-mcm story dorg cite.mmg besh lah.bab yg paling beshnya bile dye suke bg balik awal.hehehe.tu yg paling besh sbnrnya.

lepas klas 4.30 td ingat boleh balik bilik trus n rest,tapiiiiii urusetia boleh pulak kata.............

"ok jgn lupa,kul 5.10 berkumpul tepi pantai,kita buat aktiviti.aduhhhhh nan hado.terbantut hasrat nk tido.cisssss"

nak tak nk kena g lah,besh jugak tak de lah badan lemau je.game nya simple,treasure hunt n buat baju dr paper.i lak org yg paling banyak gelak rasanya,tak boleh blah ngan dorg ni.mcm-mcm gaya.kelakar kot.rasa mcm nk terburai isi perut dh gelak td.

dah lah treasure hunt nya kena cari nyamuk lah,belalang lah,but sian kat belalang td,habes putus kepala dye sbb i kejar-kejar nk tangkap,pas tu dorg berebut trus terputus kepala dye.sian sgt.tak pasal-pasal mati.hehe.kejam kan.


mula-mula rasa mcm tak besh kursus ni,but dh lame-lame ok lah.dh ramai kawan,sume ok-ok.but i still rasa tak sabar n dh tergedik-gedik nk balik dh ni.rindu sgt dh kat bantal pelukssss i.heee~


chill yaw!

7 comments:

Azzah said...

hepynya diaorang..:)

diana said...

aih..rindu kat bantal peluk dah ye..hehehhe...

ABU said...

lawak la atok atok tu...

wah kemain lagi begambar hahahaha

aimi said...

ni g kurusus ke g picnic kak?? =D

nuyui a.k.a miss YUI said...

pergh..mmg syiok aktiviti cmni!

Cik Bambam said...

kursus ni sekali sekala..great exp.. best apa! :P bantal pelok ari2 leh pelok.. ehheh

msredcheesecake said...

tu yg balut paper tu makhluk ape tu? ngegehehee.... best ape sekali2 main cam tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...