04 November 2011

video & kejadian PERNIKAHAN safura & fadhlan


hai semua,entry lepas kite cerita pasal review photog kan.rini jum tgk video nikah i pulak.video ni i edit smlm.gagah edit ni.i ulang tayang nk dekat 40kali dh.tak jemu-jemu tgk.suke sgt.

video ni lah akan jd kenangan kami berdua,saat-saat disatukan.even akad sampai 3 kali,but sweet sgt,sape tak berdebar kan bila nk dinikahkan,sume berdebar,tambah lagik kami pakai baju pink,menjadi perhatian semua org,dh lah kat masjid ramai giler org masa tu.sabo jelah.

masa pengantin pertama dinikahkan,i tgk takde pon kamera kat dorg,bile tyme suamy pulak nk akad,sume tangan kat depan dye,yg rakam,yg tangkap gambar,yg bg semangat,mmg ramai sgt lah.korg tgk lah masa nk akad tu,flash kamera cm ner kan,bunyi flash tak henti-henti.

yang paling kelakar nya,kadi pon sampai boleh tersasul,mmg lawak sgt,satu masjid gelak.kami pon apatah lagik.but its fun! tak stress sgt.yg i marah nya kat saksi kadi tu,i tgk dye mcm x bg tumpuan,then nk banyak songeh lak.ich.sekeh pala kang.hehehe.i mula-mula siap nk nages dh masa 1st akad,but kadi pulak buat lawak,tak jd trus.but lepas settle-settle sume baru lah lega,gelak lagik,ada jugak yg tepuk tgn,i masa tu lega sgt sgt.hanya Allah yg tau.

akad 3 kali tak bermaksud kita tak hebak tol tak,but ada lah kesilapan-kesilapan yg saksi terlalu peka.sbb i tgk 2 pasangan lain pon bukan betul sgt ckp,but lebih kurang je.biar lah 3 kali pon,i still love u syg,org kata kalau sekali je terus ok maknanya org tu gelojoh,so syg tak gelojoh,syg slow n steady.ye dak.hehe.thats my syg!

tyme salam-salam tu lah yg paling tragis.nange tak hengat punye,tyme peluk mak,papa n mama,mmg seday sgt.mencurah-curah air mata ni,tak tau lah knp sedih bebeno.hehehe.biasa lah tu,perkara yg dialami oleh semua org kan.but tu lah sweet moment dlm hidup i,kami mulanya 1 kelas masa amik diploma,then tunang,then kawen.sgt tak sangka hubungan kami sampai ke jinjang pelamin.


jodoh kami mmg kuat.hopefully kami kekal hingga ke akhir hayat.
AMIN~









28 comments:

EYFAalias said...

cantiknya awak :D

sha a.s said...

sronok dia yer...ehehe

KAMIHIDUP said...

tahniah! tahniah! tahniah! :)

erin moshimoshi said...

mana video nye ling ?

azam said...

:) selamat pengantin baru....

3 kali bererti lebih kasih sayang

ArulchelseA said...

ok la tu 3 kali..pada 5 kali lg parah..cuak sgt kot..

tp sy dulu sekali je..bukan golojoh..cuma dah praktis bnyak kali.. hehehe

erin moshimoshi said...

yeshh dpt tgok .. ehhehee bkn men rara nyakat suami ea.. asyik ketawa je

♥Lady Ainaa♥ said...

wahhhhhh!! seronoknyew berkahwin...teringin sgt2 nk berkahwin...anyway, semoga berkekalan sampai ke Syurga, Amin... hehehe.. Sis sangat cantik like a princess..weeee

Ezza Z said...

Rara,tudung u cantik la.beli kat mane ek?

Cik Bambam said...

biar lambat asal selamat ek rara! cantik lar dia! ehehhe

diana said...

senyum2 je akak tengok video ni..kamu cantik la rara..:")

e k i n ♥ y u s r i said...

huhuhuhu
xleh tgk

Azzah said...

tahniah rara....nice pink

cik fadh said...

so sweet ;) xpe 2 3 kali kak, jnji sah. hehe

Munnafendy said...

insyaAllah....tahniah ye rara =)

ayleencutegirl said...

alaaa..sweetnyeerr.. hehe sian, nebes pengantin lelaki.. ;)

Hana Soffelia said...

Sweetlah rara. Biarlah lafaz bnyk kali pun yg penting hidup u all happy. Teman Penyayang hanya sekali lafaz, then dia ckp mcm xpuas je, like kejap sgt. Haish. bimbng i dgrnya. Bak kata tok kadi tu, org yg sekali lafaz, kan rasa nak nikah lagi. Ampunnnn.. jauhkanlah. Hahahaha

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

kak rara edit sendiri? rajinnya. fifi dh tengok dh, meriah..lucu plak cerita ttg tok kadi tu..hikss hikss, jd tak sbr nk kawen:p hahahaha

nuyui a.k.a miss YUI said...

aminnn..moga kekal ke akhir hayat yer sis..

p/s: t kawen sy mai ea..hakhak.lama lg tu..

Diana @ bilakukatacinta said...

safura sgt comey..Pengantin baru..seronok tak???????

hubby akak pon ritu 3 kali lafaz...siap tersalah sebut Rm lah..ape lah... Buat org gelak

Video..cam tak boleh diseleamatkan..semua dalam lappy adik..and baru2 ni hardisk dia rusakkk....huargggghhh

zahidah seran said...

wah tiga kali!!....=)
takpe yang penting dah selamat...
tahniah..=)

Balqis Nazid said...

tahniah & sweet sangat....

makdara TERdiva said...

cantiknye rara :)

wawa wadzir said...

sweet in pink <3 <3

wawa wadzir said...

sweet in pink <3 <3

ILA HonEyBuNNy said...

selamat pengantin baru...

seriyus cantik sgt n baju pun..like3....

msredcheesecake said...

Lega betul muka en husband dia bila dah sah... Hhee.... Sgt cantik pengantin perempuannya...

ika said...

ahniah kak rara...;) cun sngt kak rara...kelakar la video tu...tok kadi salah sebut memang xleh blah...haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...