Image and video hosting by TinyPic

30 December 2011

2012 CikPuan Rara Wishlist!

semua org dh buat wish list kan?
i pong nk buat jujak,jgn ketinggal oke!

  • 1st , nk masuk kelas menjahit.azam tahun depan nk jahit baju sendiri.mcm mana lah agaknya gaya baju i tu nt.hahaha.i cant imagine.
 
  • 2nd , nk buat spek,ritu i cek mata,i rabun jauh,belah kanan banyak lah rabunnya tu.heee.
 
agak-agak i boleh jd comels mcm heliza helmi ni x kalau pakai spek.heee.

  • 3rd , nk bli SUGAR Glider.huaaaaaa ingat nk bli pakai bonus bulan 12 lepas,but suamy tak bg,dye suruh kumpul 50rm sebulan.sadis T____T  kalau paling murah harganya 250rm,that mean bulan 5 nt baru dpt bela SG ni.ohhh mu suggie, wait for mommy oke~
 user posted image
  • 4th , nk bli purse baru.purse lama dh rabak sgt,halal lah bli guess tu sampai beratus,i pakai sampai bertahun,dh jadik buruk dh purse tu.so wajib tukar baru.i dh survey-survey dh yg pekenan.coach,499rm.gulppp~ simpan duet dulu,mesti tu yg diucapkan suamy i....

tapi kalau xdapat wallet,dpt wristlet pon jadik lah.
i minat coach poppy punye wristlet ni.comels kan kan kan?

gold pon cantek!

so.ni jelah wish list buat masa ni.
kalo ada penambahan kite buat entry lain oke.hehehe.
selamat menyambut tahun baru 2012 semua!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. akak lom wat wishlist dan azam 2012 lg...masih mimpi gamaknye..heheheh

    ReplyDelete
  2. wah..tergumam bace hihi..
    wish ur wish comes true my dear sis

    ReplyDelete
  3. sis..wishlist untuk dapat baby 2012 takde ke...hehee

    ReplyDelete
  4. salam 2012 akn dtg moga suksess semuanya.

    ReplyDelete
  5. yeayyy happy new year to pengantin baru...hope dimurahkn rezeki ;) anak tak dok dlm wishlist kew?? akekekkee gurauuu jekk tu k ;)

    ReplyDelete
  6. syaz pon plan nak buat spek baru..hihi

    ReplyDelete
  7. wuaaa, byknye azam, semoga sume tertunai yek tahun dpn..=)

    ReplyDelete
  8. Ohh. Nanti boleh tempah baju raya dekat cik puan rara laa :>

    ReplyDelete
  9. meh chemay belanja semua2 nak?
    heee
    :P

    ReplyDelete
  10. hehe...yg nak bt spek tue alyn dh buat dh....hehe...sebiji spek cm heliza tue...tp tak gi ambik kt kdai lagi...hehe..gud luck sis....

    ReplyDelete
  11. akak raselahh suger glidder tuu x yah beli sbb rara dah sebuk ngan anak sendiri kooot ;)

    ReplyDelete
  12. hopefully ape yg rara hajati tercapai la yeh...=D
    Selamat tahun baru cik puan rara...heheh

    ReplyDelete
  13. rara..akak pun suke coach poppy wristlet..cuns...cumiils jew...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com