Image and video hosting by TinyPic

04 December 2011

Akhirnya!

Akhirnya suamy balik jugak ke manjung.


Akhirnya tiba juga masanya saye keseorangan.
Akhirnya menanges jugak sampai bengkak mata.

but xpelah.demi mencari nafkah.

sayang isteri di tinggal-tinggal kan ye tak!


yang penting kasih sayang yg tak pernah luput.
hopefully i tabah mengharungi liku-liku hidup sbg pasangan PJJ.

alaaaaaaaaa ipoh KL dekat je.bukan jauh sgt pon.

moga dgn perhubungan PJJ ni,akan mengeratkan lagik hubungan kami.

pujuklah hati.berhentilah mengalir wahai air mata ku.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. dok jauh2 bila jumpa,,

    baru rasa rindu :D

    ReplyDelete
  2. alalalalala...kesiannya!
    tabahkan hati ye, biasalah dugaan dalam rumahtangga... ada hikmahnya nanti!

    ReplyDelete
  3. sabar ye dear rara....demi nafkah, kenalah berkorban...ohhhoooiiii mesti rindu-merindu....2 yang mengeratkan lagi 2

    ReplyDelete
  4. jgn sedih ye sayang, kami kwn blog masih setia bersama mu cik rara...

    senyum skit ye..:)

    ReplyDelete
  5. akak pernah berjauhan dengan suami. masa tu akak kat johor, suami plak kat pulau pinang.. plus... masa tu akak tengah pregnant... masa tu baru mula kerja plak tu... sorang - sorang jer hadap masa tu..hu3..sekarang alhamdulillah, berkat rezeki anak, kitorang dah tak payah jadi hubby and wife PJJ lagi...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com