Image and video hosting by TinyPic

15 December 2011

Alamak,bukan saye yg ada kembar.

alamak,bace dr komen-komen entry sebelum ni ramai yg salah faham neh.




alamak-alamak,ni bukan kembar saye.maksud saye ni adik bongsu saye.mereka kembar.duadua orang perempuan.saye bukan kembar.saye anak sulung yg lahir sorg-sorg.xde kembar pon.hehehe.

korg paham x ni?paham kan? mcm mana nk sebut adik kembar saye eh? xreti lah. tapi yg penting bukan kembar saye,ni adik perempuan saye yg kembar.alamak.mesti korg pening kan.hehehe.

ni bukti nya.


ni lah dorg.dh besar dh sekarang.adik bongsu perempuan i,dorg tahun ni 17tahun.heee.keturunan mak n papa i mmg banyak kembar,papa i punye makcik ada anak kembar,my mom punye adik tiri pon kembar jugak,anak adik tiri my mom pon anak dye kembar jugak.anak uncle i tu duadua lelaki.comels giler.

dan my mom pon dpt anak kembar,ni lah dye,zarith shuhada and zarith shahida.

dorg ni manja lain macam sket,tgk badan lah kan.hehehehe opppsssss.kalau i dh lama sket tak balik ipoh,mula lah msg,tanya bila nk bali bila nk balik.sbb nya rindu konon.padahal nk suruh i bawak balik lappy,bg dorg senang nk online.kadang-kadang geram gak tgk perangainya.tapi nk buat cane,sayang kan adik,mcm ni lah.hehehe.sape tak sayang adik kan.


ni lah adik beradik i,5 orang semuanya,kalau tidak 6 orang,tapi sorg dh meninggal lepas lahir.hmmm seday kan.kalau tak skrg ni umur dye dh 23 tahun dh.lelaki.xpelah,arwah tgu kami di syurga nanti.kan.

eh,ni apa kes plak ni tunjuk gambar adik beradik lak kan.hehehe.bukan apa,ramai yg salah paham dlm entry sebelum ni,ramai yg tanya mana gambar adik kembar i,padahal i takde adik kembar pon,yg ada adik bongsu kembar.hehehe.ada salah paham disiitu yek! sorrryyyy.hehehe.

p/s : ni entry 1st untuk rini sbb td kena g taklimat SBPA.hmm now tgh pk nak sain ke xnk sain.heee.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. :) tgh mood honeymoon lagi ni....inai kat jari pun belum tanggal ni....

    selamat sain ye SBPA

    ReplyDelete
  2. slh fhm la ea..

    comel mereka berdua..mcm akknya gak..

    ReplyDelete
  3. hehe...adik rara rupanya.naper rara nmpk kecik ?adik2 sht je akak tgk.rara terlebih diet eh...

    ReplyDelete
  4. teringin nak ade kembar. hihihi

    harap2 boleh dapat anak kembar nanti. mesti comel. hihihi

    ReplyDelete
  5. owh...adek rara rupenye...igtkn rara...hehehehe......

    ReplyDelete
  6. tpi nmpak cam rara lak adik bongsu sbb cute sgt!

    ReplyDelete
  7. oo ni la die ye dh besa dh pun..lagi besa dr akaknye plak ek hehe..bestla ade kturunan kembar nie..pasni kebarangkalian rara nk dpt anak kembar pn tnggi kan ;)

    ReplyDelete
  8. oooooo..ingat rara yang ada kembar!

    ReplyDelete
  9. hehe. tajuk yg bikin konfius ni. ;)


    dorang sangat comel lah kak. ;)

    ReplyDelete
  10. bestnye ade family2 kembarkan.lg2 kembar seiras :D

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com