Image and video hosting by TinyPic

13 December 2011

Besar Kepala Hotak kau!

Aduhhhhhh nk kata bengang x lah jugak.nk kata sakit hati tak lah jugak,tp sape tak bengang kalau sejak 2 3 menjak ni banyak sgt spam msg ni,dulu xde pon,skrg ni mst ada.sehari nk dekat 2 3 msg spam ni.dh tak tau nk buat cane dh.bosan lah kalau kejenya nk mendelete menda alah tu tiap-tiap hari.




hah mcm ni lah spam tu.sape selalu dpt?
bengang x?bengang kan kan kan?

boleh x kalau kita tak nk spam ni masuk terus?
sape tau nk buat cane? boleh je kalau nk delete hari-hari,
tapi rasa mcm annoying je lah benda ni.

pas tu ayat nya dh lah x boleh blah lak tu.eeeeiiiiiii x suke lah.

p/s : selamat pagieeee.baru nk wish.dh marah-marah baru nk wish.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. yo lah kan..letih jugak...

    ReplyDelete
  2. uish! nape sampai camtu? loklaq sungguh

    ReplyDelete
  3. Sama..selalu ada spam..Ntah apa je kn

    ReplyDelete
  4. pernah gak dpt spam ayat lebih kurg cmtu gak arr tp ada sekali dua je..just ignore sebab tak laa hari2 dpt mcm awak..sian awak ekk..

    ReplyDelete
  5. sy tension bila bukak email..hari2 ada email spam dr org yg tak dikenali..letih hari2 nak delete..

    ReplyDelete
  6. @.:shura shushi:.
    betul2..menjak 2 menjak ni byk plak spam masuk..nape ntah..huhu

    ReplyDelete
  7. hari2 ada, lg2 kat email. org yg hantar tu xda kerja > baik.

    ReplyDelete
  8. semalam pon dapat macam tuh. huhu. sabau je lah kan.

    p/s : layout dah baru. comel and sweet. hehe

    ReplyDelete
  9. selalu gak dapat.. hehehe.. dah cukup 50 baru delete. :)P

    ReplyDelete
  10. alamak , akak x pernah pula jadi mcm nie dik .. huhuhu pelik tuu

    ReplyDelete
  11. selalu gak! kadang2 panjang berjela..

    ReplyDelete
  12. TAW X PE..TAH ape2 je spamnye.huhu

    ReplyDelete
  13. chill lar rara..kalau x byk xper lar.. ehehhehe

    ReplyDelete
  14. kak long pernah dapat, tp tak tahu gak mcm ne nak menyetelkan msalah kita ni, tp nasib tak kerap terima spam ni...

    ReplyDelete
  15. You, sabar k? Sy pun kdg2 dpt gak. Mmg skt ati.

    =(

    ReplyDelete
  16. kalau spam yang macam tu memang orang tak suka...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com