13 December 2011

Besar Kepala Hotak kau!

Aduhhhhhh nk kata bengang x lah jugak.nk kata sakit hati tak lah jugak,tp sape tak bengang kalau sejak 2 3 menjak ni banyak sgt spam msg ni,dulu xde pon,skrg ni mst ada.sehari nk dekat 2 3 msg spam ni.dh tak tau nk buat cane dh.bosan lah kalau kejenya nk mendelete menda alah tu tiap-tiap hari.




hah mcm ni lah spam tu.sape selalu dpt?
bengang x?bengang kan kan kan?

boleh x kalau kita tak nk spam ni masuk terus?
sape tau nk buat cane? boleh je kalau nk delete hari-hari,
tapi rasa mcm annoying je lah benda ni.

pas tu ayat nya dh lah x boleh blah lak tu.eeeeiiiiiii x suke lah.

p/s : selamat pagieeee.baru nk wish.dh marah-marah baru nk wish.hehehe

20 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

jgn mrh2 rara

Anonymous said...

yo lah kan..letih jugak...

✿ pink velvet ✿ said...

uish! nape sampai camtu? loklaq sungguh

.:shura shushi:. said...

Sama..selalu ada spam..Ntah apa je kn

nuyui a.k.a miss YUI said...

jrg dpt tp sekali dpt 2 3..

saffiya_aleesya @ echa said...

pernah gak dpt spam ayat lebih kurg cmtu gak arr tp ada sekali dua je..just ignore sebab tak laa hari2 dpt mcm awak..sian awak ekk..

saffiya_aleesya @ echa said...

sy tension bila bukak email..hari2 ada email spam dr org yg tak dikenali..letih hari2 nak delete..

HARITH ISKANDAR said...

@.:shura shushi:.
betul2..menjak 2 menjak ni byk plak spam masuk..nape ntah..huhu

Fariza said...

hari2 ada, lg2 kat email. org yg hantar tu xda kerja > baik.

J.Syazwana said...

semalam pon dapat macam tuh. huhu. sabau je lah kan.

p/s : layout dah baru. comel and sweet. hehe

Ida Firdausi said...

selalu gak dapat.. hehehe.. dah cukup 50 baru delete. :)P

ieda said...

alamak , akak x pernah pula jadi mcm nie dik .. huhuhu pelik tuu

mas saari said...

selalu gak! kadang2 panjang berjela..

nuraien said...

TAW X PE..TAH ape2 je spamnye.huhu

mizzkechique said...

haish diorg ni..pelik²..

Cik Bambam said...

chill lar rara..kalau x byk xper lar.. ehehhehe

kaklong said...

kak long pernah dapat, tp tak tahu gak mcm ne nak menyetelkan msalah kita ni, tp nasib tak kerap terima spam ni...

Lea Isnawi said...

tak pernah dpt lagi spam mcm tu

Fara said...

You, sabar k? Sy pun kdg2 dpt gak. Mmg skt ati.

=(

syu said...

kalau spam yang macam tu memang orang tak suka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...