12 December 2011

Blogspot Buat Cuak!

sorry k.long.pinjam eh.hehehe



baru je close blogspot kat opis kul 5pm td,td lepas mandi trus bukak balik blogspot nk jejak balik kwnkwn yg singgah komen lah kononya.then right click je nama k.long,keluar cm ni.i pon cuak lah.knp ni.aikkkk cane ni,nk klik mana ni,ahhhh tak tau tak tau.

rupenya luaran je lain,dorg tukar template je.yg lain sume sama je.cume nmpk modern lah,xde lah old school lagik kan.hehehe.mmg hebak lah blogspot.ada transformasi.pas ni lagik bersemangat lah kita nk berblog kankankan.heeee.tapi jgn tetibe banyak problem ag dh lah.mau ada yg hempuk lappy kang.

malam ni ingat kan nk diet,tp i balik keje td,mak metua i kata "rini mama masak ayam kurma" ahhhhhh x jadik diet dh.kena mkn,lg pon perut ni lapar jeeeeee.takpe lah.makan sket pon ok je.promishhh sesenduk jeeee.hehehe.konon sesenduk.boleh ke?boleh boleh! chaiyok-chaiyok.orang kata rezeki jgn ditolak.bala jgn dicari.heeeee.

korg mkn apa?ke diet?jgn diet-diet.mkn jeeee.yg nk kawen kena lah diet.jgn mam manyak-manyak,nt tak muat dress taw.

masak kurma.kredit-google.

9 comments:

Nurnajwa KZ said...

haha kte pon terkejut td :D mmg nmpk modenkan :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hahaha.. tau xpe.. wat terkejut je kn.. seb bek senanng nk control lg... menarik gak kn :)

✿ pink velvet ✿ said...

thn depan baru nak diet bole? hahaha~~

mas saari said...

makin canggih dah blogspot!

Cik Bhulat said...

cik bhulat pon perasan perubahan tu...ayam kurma, sdapnya.dah lama xmakan..harini msaka smbal tmis udang =]

εїз Cik Fasya εїз said...

awk..baju nikah kte pn mcm da cun2 je nk masuk.kalo tergemuk ckit nti,abes la kiteee..;p

tp bila dk umh,mmg asik nk makan je.;p

Daddylicious said...

kelam kabut juga la kejap...hehe

Liyana Zahim said...

jgn die wat bnda len sdh kn... huhuhu..

kaklong said...

yo...terkejut gak, tgk gambar kak long dlm blog cik puan rara ni...mf ye lambat lak tgk...!...

adoi, terglamer lak kak long...heheheh :)

pe pun, thnks link kan...ahaks! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...