Image and video hosting by TinyPic

12 December 2011

Blogspot Buat Cuak!

sorry k.long.pinjam eh.hehehe



baru je close blogspot kat opis kul 5pm td,td lepas mandi trus bukak balik blogspot nk jejak balik kwnkwn yg singgah komen lah kononya.then right click je nama k.long,keluar cm ni.i pon cuak lah.knp ni.aikkkk cane ni,nk klik mana ni,ahhhh tak tau tak tau.

rupenya luaran je lain,dorg tukar template je.yg lain sume sama je.cume nmpk modern lah,xde lah old school lagik kan.hehehe.mmg hebak lah blogspot.ada transformasi.pas ni lagik bersemangat lah kita nk berblog kankankan.heeee.tapi jgn tetibe banyak problem ag dh lah.mau ada yg hempuk lappy kang.

malam ni ingat kan nk diet,tp i balik keje td,mak metua i kata "rini mama masak ayam kurma" ahhhhhh x jadik diet dh.kena mkn,lg pon perut ni lapar jeeeeee.takpe lah.makan sket pon ok je.promishhh sesenduk jeeee.hehehe.konon sesenduk.boleh ke?boleh boleh! chaiyok-chaiyok.orang kata rezeki jgn ditolak.bala jgn dicari.heeeee.

korg mkn apa?ke diet?jgn diet-diet.mkn jeeee.yg nk kawen kena lah diet.jgn mam manyak-manyak,nt tak muat dress taw.

masak kurma.kredit-google.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. haha kte pon terkejut td :D mmg nmpk modenkan :)

    ReplyDelete
  2. hahaha.. tau xpe.. wat terkejut je kn.. seb bek senanng nk control lg... menarik gak kn :)

    ReplyDelete
  3. cik bhulat pon perasan perubahan tu...ayam kurma, sdapnya.dah lama xmakan..harini msaka smbal tmis udang =]

    ReplyDelete
  4. awk..baju nikah kte pn mcm da cun2 je nk masuk.kalo tergemuk ckit nti,abes la kiteee..;p

    tp bila dk umh,mmg asik nk makan je.;p

    ReplyDelete
  5. jgn die wat bnda len sdh kn... huhuhu..

    ReplyDelete
  6. yo...terkejut gak, tgk gambar kak long dlm blog cik puan rara ni...mf ye lambat lak tgk...!...

    adoi, terglamer lak kak long...heheheh :)

    pe pun, thnks link kan...ahaks! :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com