Image and video hosting by TinyPic

01 December 2011

Bulu Mata Palsu 'kereta"


vahhhhhhhhhhhhhhhhhh comels kan?
i nmpk ada blog jual bulu mata palsu ni.i ingat kan mahal.ropenya murah je.20rm je.murah kan kan.i penah nampak dulu,ada satu kereta kat bangsar pakai bulu mata ni.comelsssss gilossss.seyes tak tipu.
i pon pasang lah anganangan nk pasang kat myvi i,

akan tetapi..............................

mlm td i digelakkan oleh seluruh isi rumah,termasuk suamy i.huaaaaaaaaaa seday,dorg kata ntah hapehape,suamy i boleh ckp apa taw,kalau i pasang dye takmo naik kete i.hehehe.jahat kan.sabo jelah.but i pon mmg tak nk pasang,nt baru pasang 2 3 hari dh kena kopek pulak.rugi je 20hengget nt.

xpelah kan,kita cuci mata tgk kat kereta org dh lah.nk buat kat kete sendiri tak boleh.korg buat lah taw.mst kete korg comels =)

p/s : rini dh 1 december.huaaaaaaaaaaaaaaa~cepat kn masa.
moga kita Umat Islam akan diberkati Allah selalu.Amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. haha. kereta atas tu nmpak lah comel pakai bulu mata tu. kalau kereta alin, tak tau lah rupa nye cmne. hehe

    ReplyDelete
  2. wah...kete pun de bulu mata....

    ReplyDelete
  3. hik3. mmg comel. menggoda uuuuuuu.

    ReplyDelete
  4. ekeke. saya tak ada kereta pun lagi kak.

    ReplyDelete
  5. ala tomeynye kete ni..nk wane pink ade ta?
    heheh

    ReplyDelete
  6. ahak2 mcm mana la nak bawak kete ada bulu mata palsu pulak nih...haha

    ReplyDelete
  7. HAHAHA Kereta pungg ada bulu mata. Kelassss! HEHEHE

    ReplyDelete
  8. wah...
    comelnye...
    nak suruh suami pasang kat keta la..hahahaha

    ReplyDelete
  9. hehehe..asben ai pon macam tu gaka agaknyer..kalau ai nak pasang mesti die tak nak naik gak..;p

    ReplyDelete
  10. sweet tapi kalo kat jalan sure menjadi tontonan..haha..

    pastu ada y kena curi ni nanti..;p

    ReplyDelete
  11. Comellah.Nak pasang jugaklah.Rasanya belum nampak lagi kat Pasir Gudang ni.

    ReplyDelete
  12. Kt mne nk beli bulu mata nie?

    ReplyDelete
  13. MANA U BELI EK MY GF NK JGK ADOI PENING KPALA.

    ReplyDelete
  14. hi, saya dr kuantan, saye pun baru beli bulu mate ni. dah pasang pun, ramai yg tengok, attention seeker sgt, dah la saye lelaki, hahaha tp mmg comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awak beli katne bulu mata tu ?? Whatsapp sy boleh 0148248339 .. terima kasih

      Delete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com