01 December 2011

Bulu Mata Palsu 'kereta"


vahhhhhhhhhhhhhhhhhh comels kan?
i nmpk ada blog jual bulu mata palsu ni.i ingat kan mahal.ropenya murah je.20rm je.murah kan kan.i penah nampak dulu,ada satu kereta kat bangsar pakai bulu mata ni.comelsssss gilossss.seyes tak tipu.
i pon pasang lah anganangan nk pasang kat myvi i,

akan tetapi..............................

mlm td i digelakkan oleh seluruh isi rumah,termasuk suamy i.huaaaaaaaaaa seday,dorg kata ntah hapehape,suamy i boleh ckp apa taw,kalau i pasang dye takmo naik kete i.hehehe.jahat kan.sabo jelah.but i pon mmg tak nk pasang,nt baru pasang 2 3 hari dh kena kopek pulak.rugi je 20hengget nt.

xpelah kan,kita cuci mata tgk kat kereta org dh lah.nk buat kat kete sendiri tak boleh.korg buat lah taw.mst kete korg comels =)

p/s : rini dh 1 december.huaaaaaaaaaaaaaaa~cepat kn masa.
moga kita Umat Islam akan diberkati Allah selalu.Amin.

20 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

eh,nmpk sweet la plak..

e k i n ♥ y u s r i said...

hehehehehehe
comel giler bulu mata tue

siti kektus said...

haha. kereta atas tu nmpak lah comel pakai bulu mata tu. kalau kereta alin, tak tau lah rupa nye cmne. hehe

myzamar said...

wah...kete pun de bulu mata....

Fariza said...

hik3. mmg comel. menggoda uuuuuuu.

hira said...

ekeke. saya tak ada kereta pun lagi kak.

cik ika said...

ala tomeynye kete ni..nk wane pink ade ta?
heheh

Faiqah Ghazali said...

Pheewwwiittt . Comelnya !!

Munnafendy said...

ahak2 mcm mana la nak bawak kete ada bulu mata palsu pulak nih...haha

ieda said...

adoiiii lucuuu betul :)

sarah mohamad said...

HAHAHA Kereta pungg ada bulu mata. Kelassss! HEHEHE

diana said...

wah...
comelnye...
nak suruh suami pasang kat keta la..hahahaha

aTy _faRed~ said...

hehehe..asben ai pon macam tu gaka agaknyer..kalau ai nak pasang mesti die tak nak naik gak..;p

Sofya said...

comel sangat...

Juliet_iRa~" said...

sweet tapi kalo kat jalan sure menjadi tontonan..haha..

pastu ada y kena curi ni nanti..;p

Scarlett O'Hara said...

Comellah.Nak pasang jugaklah.Rasanya belum nampak lagi kat Pasir Gudang ni.

Anonymous said...

Kt mne nk beli bulu mata nie?

Zharif Nul Hadi Hussin said...

MANA U BELI EK MY GF NK JGK ADOI PENING KPALA.

syahiran fitri said...

hi, saya dr kuantan, saye pun baru beli bulu mate ni. dah pasang pun, ramai yg tengok, attention seeker sgt, dah la saye lelaki, hahaha tp mmg comel

Fisya Zainudin said...

Awak beli katne bulu mata tu ?? Whatsapp sy boleh 0148248339 .. terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...