Image and video hosting by TinyPic

22 December 2011

DIGI Internet Termurah Tergiler!


sape ada dengar iklan DG kat radio.selalu keluar kat
SURIA Fm n SINAR Fm je.kelakar giler kot,
laju giler dorg sebut ayat tu.i cari jugak ayat tu,tapi tak jumpa lah.
maybe org tak sempat nk salin sebab laju sgt.hehehe.



dlm ayat tu siap cakap,
sesiapa yg menghafal lagu korea,
padahal x paham sepatah haram internet giler!

hahaha.kalo i dgr iklan ni mst i gelak sorg-sorg.
eh tapi mmg murah pon internet DG ni.33rm/month
i pakai Celcom 68/month,tapi kat ampang tu line tak kuat.
kalau nk layan korea,asek sangkut-sangkut je,
amat tak besh oke!

sape yg pakai DG internet ni?coverage dye ok x?
kalau ok nk tukar lah.mana tau ok.boleh katamkan sume
list cite korea i yg pending tu.heeee~

lagi pon kalau 33/month boleh jimat banyak tuuuuuu.
68 - 33 dh bape rm jimat.muahaha,kan sekarang kita kena berjimat cermat.
jgn membazir,membazir kan amalan syaitonnnn.heee.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. tak pernah pakai digi... setia je ngan maxis! huhuhuuu

    ReplyDelete
  2. zatiey pakai celcom..huhu..52/month..kalau digi ni ok nak guna jugak lah..jimat sikit..

    ReplyDelete
  3. Rara...akak tak tahu tpt rara camne..tp kat tempat akak....Sangat menyakitkan hati.. Akak pakai DIGI...ye..before this akak pakai OK..tp this tyme...going tooo worst ... Soo...kalau nak pakai..better check line umah RARA...if , coverage OK dan sgt bagus.. Rara boleh guna.. If not...

    ReplyDelete
  4. mmg kelakar pun iklan tu.. rara...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com