22 December 2011

Duit Kertas dan Syiling Malaysia 2012


dh tukar lagik duet kita kan?
how?cantek x?bg i cantek lah,nmpk lg elegant.
tapi sekali pandang mcm duet mainan pon ada.
yang paling menarik bila ada duet 20RM,
i rasa lepas ni org bg duet raya sume 20rm,
dulu org akan bg 10rm je,now kena tambah nilai.
sbb dh ada 20rm sekeping.

huaaaaaaa.bijak bank negara ni kan?
tapi knp dorg buat 20rm tu warna kuning?
knp tak buat kaler pink,kalau kaler pink
mst comels kan kan kan.heeee~ 

19 comments:

syaz@rozelt said...

tp syaz suka duet rm 20 tu..kaler kuning chanteq!hehe

Fariza said...

suka. warna warni. :)

saffiya_aleesya @ echa said...

yer betul tu!! kalau warna pink comeiii jer..tapi sy suka not 100, 20 n 10..sebab warna tu cantik. dah jadi cantik ni rasa sayang plak nak guna..

p/s: ha'ah syg laa sgt..syg sampai aku leh simpan kat shopping mall jer duit tu hehehe

.:shura shushi:. said...

Duit RM20 tu macam pelik cikit..hihi
Maybe sbb baru lagi =)

Bitt (double IS) said...

perghhh nampak sangat banyak harga barang jatuh pada rm19...akekekkee tapi cantek la kann

shedameor said...

yess, mintak2 dapat rm20.hehe

nuraien said...

comel..suka sgt2..=)

mizzkechique said...

note RM10 tu cantek lak.. ada bunga raflesia..

nuyui a.k.a miss YUI said...

makin gempk duti raya t..ahakz..

♥ wawawawa ♥ said...

ade rm20!! hehehe..cm best jer..hahaha

ieda said...

beza kaler kuning tu je kan :)

Cik Saila said...

wahhh.. baru tau.. huhuhu..
mcm duit monopoli pun ada.. hehe

aimi said...

btl2 cm duit mainan

Miss Nadya said...

eh eh...betul ke??wah....bestnyer..:)

ameris said...

rara; yg rm20 tu cam pelik je ekk..
color olen gitu...

Miss Nadya said...

akak...pinjam gambar untuk entry ni..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/12/duit-kertas-dan-syiling-malaysia-2012.html

zatiey said...

cantik kan? warne warni..pas ni nk shoping pon syg..hahakaha..

Cik Azizah said...

cantik kan..macam main jutaria jer..hee

Cik Nasha said...

rara,
cantikk gilerrr.. mcm duit monopoly.. penah tak main monopoly..hahahha.. cntik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...