Image and video hosting by TinyPic

22 December 2011

Duit Kertas dan Syiling Malaysia 2012


dh tukar lagik duet kita kan?
how?cantek x?bg i cantek lah,nmpk lg elegant.
tapi sekali pandang mcm duet mainan pon ada.
yang paling menarik bila ada duet 20RM,
i rasa lepas ni org bg duet raya sume 20rm,
dulu org akan bg 10rm je,now kena tambah nilai.
sbb dh ada 20rm sekeping.

huaaaaaaa.bijak bank negara ni kan?
tapi knp dorg buat 20rm tu warna kuning?
knp tak buat kaler pink,kalau kaler pink
mst comels kan kan kan.heeee~ 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. tp syaz suka duet rm 20 tu..kaler kuning chanteq!hehe

    ReplyDelete
  2. yer betul tu!! kalau warna pink comeiii jer..tapi sy suka not 100, 20 n 10..sebab warna tu cantik. dah jadi cantik ni rasa sayang plak nak guna..

    p/s: ha'ah syg laa sgt..syg sampai aku leh simpan kat shopping mall jer duit tu hehehe

    ReplyDelete
  3. Duit RM20 tu macam pelik cikit..hihi
    Maybe sbb baru lagi =)

    ReplyDelete
  4. perghhh nampak sangat banyak harga barang jatuh pada rm19...akekekkee tapi cantek la kann

    ReplyDelete
  5. note RM10 tu cantek lak.. ada bunga raflesia..

    ReplyDelete
  6. ade rm20!! hehehe..cm best jer..hahaha

    ReplyDelete
  7. beza kaler kuning tu je kan :)

    ReplyDelete
  8. wahhh.. baru tau.. huhuhu..
    mcm duit monopoli pun ada.. hehe

    ReplyDelete
  9. eh eh...betul ke??wah....bestnyer..:)

    ReplyDelete
  10. rara; yg rm20 tu cam pelik je ekk..
    color olen gitu...

    ReplyDelete
  11. akak...pinjam gambar untuk entry ni..:)

    http://miss-nadya.blogspot.com/2011/12/duit-kertas-dan-syiling-malaysia-2012.html

    ReplyDelete
  12. cantik kan? warne warni..pas ni nk shoping pon syg..hahakaha..

    ReplyDelete
  13. cantik kan..macam main jutaria jer..hee

    ReplyDelete
  14. rara,
    cantikk gilerrr.. mcm duit monopoly.. penah tak main monopoly..hahahha.. cntik..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com