06 December 2011

Giliran EZLYNN pulak ditaja Refflesia

Photobucket

vahhhhh lepas Norman,Ezlynn pulak ditaja Refflesia.untung lah badan,knp masa i kawen ritu xdok sapo pon nk tajo.hehehe.yelah,i kan bukan artis.sape lah yg nk taja kan.nasib lah badan.



Photobucket

but kali ni ezlyyn maybe dh belajar dr kesilapan yg telah Norman n Memey buat masa majlis dorg dulu kn.so Ezlyyn mintak dorg mengadakan bacaan doa.elok lah tu kn.majlis Islam,sepatutnya kita kena berdoa lah.mintak kat Allah.bukan nya melulu suke-suke hati je kan.betol?setuju?ya setuju!

kasut pon direka khas oleh Neelofa Heels.owhhhhh tak tau lak si cik Loofaa ni dh start bissness kasut dye.ngat kan tak start ag.wahhh xsabar ni nk tgk design cik Loofaa kite.heee.

Photobucket

"Ezlynn dan Adam meletakkan syarat yang mereka juga akan terlibat dengan persediaan majlis(belajar dari majlis lepas mungkin). Akan ada bacaan doa dan surah Yassin, dan saudara-mara juga mahu disyaratkan boleh menghadiri majlis. Yalah, apalah ertinya majlis resepsi kalau saudara mara tak boleh hadir, kan?
Di samping itu, Neelofa yang terkenal dengan perniagaan Neelofa Heels nya itu akan merekabentuk kasut yang dipakai Ezlynn untuk majlis itu nanti. Gaun pengantin pula akan direka oleh Sya Syarini, Sharifah Mariam Syed Mohd akan mereka Tail dan Liza Azulkarnain pula mereka Veil. Gaun dan kasut akan bertatahkan mutiara hitam Tahiti dan mutiara putih Laut Selatan, dan harga gaun diberitahu akan mencecah RM 400,000. Barangan kemas dikatakan bernilai RM 3 – 4 juta manakala sebutir mutiara katanya mencecah RM 80,000"

Photobucket

mutiara sebiji nk dekat 80,000.kau hado?tak do kan?so diam je.kalau nk pakai mutiara puluh-puluh ribu,ko kawen lah dgn vvip eh.ooppppsssss!

16 comments:

Cik Azizah said...

peeehh untung badan!! bestnya ada orang sponsor kawen...huhuhu

nuraien said...

aku ada mutiara sungai je..(mutiara ada ke kat sungai..kihkih)
ala rara,artiskan,mestilah nak hot..nak berlawan-lawankan...mahal-mahal pun,kne pulang balik mutiara dye 2.ihihihi

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

untunglah, ditaja kan? jimat belanja..hehe

shedameor said...

untong jadi artis kann. hehe

whitecappuccino said...

wah! untung dia..cantik ezlynn.

siti kektus said...

artis senang benar nak dapat sponsor kan kak. 80 000 ribu tu buat rumah lagi elok. huhu =_=

Sofya said...

artis mmg la org nak sponsor ada udg blk mee tu

syu said...

demam ek? demam rindu kat cik abang ker? ngeh..ngeh..ngeh....heheee...

nuyui a.k.a miss YUI said...

syiok aje ea..untung2..

Fariza said...

REZEKI DIA. bgus dia minta syarat. xmau jd mcm tutttt. eheheheheh. senyap je tuttt skrg kan. pr ce dorang kan? eheheheh

Juliet_iRa~" said...

wahh untung laaa..;p

selamat duit hubby ezllyn..hihihi..

Dalila Hamid said...

untung badan... dela pkai mutiara sabah aja....hhee

Papa Mifz said...

kahwen dgn duit sendiri lagi puas hati...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

depa pakai mutiara kita pakai manik je dah ler.. kekekekeke

Cik Bambam said...

untunglah badannnnnnn~ skirt jugak dipakainya.. adoi~

Cik Aish said...

rara...pasal gubahan hantaran tu, klu nak tau harga, nanti add aish kat fb ea.. t aish inbox price :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...