Image and video hosting by TinyPic

08 December 2011

HADIAH wedding yg AWESOME!

seday nya masa nk buat entry ni.ni lah entry last wedding review utk reception kat ipoh.sedihnyaaaa.dh xde modal nk story dh.lepas ni baca entry b2b lain lah pulak.



lepas ni even dh takde review pon jgn lah lupa dtg blog usang i ni eh. heee.ayat nk touching je kan.ecehhhh.no lah i tak kisah.taste lain-lain,ada yg suke blog kita,ada yg tak suke.

so jom story bout hadiah.lepas je wedding kat ipoh ritu.belah mlm kami x buat pape acara pon.just acara family je.bukak hadiah n makan-makan.pengantin nk balas dendam makan balik ayam golek yg tergolek-golek kat meja pengantin haritu.geram jeeee tgk.


tapi hadiah i masa wedding kat ipoh ritu mmg banyak.banyak sgt.i terkejut giler.i ckp kat suamy,biar betul hadiah kita banyak ni.i tak penah tgk wedding yg hadiah dye banyak cm ni.mmg sonok giler lah.

can u imagine,i dpt oven sampai 3,yg biasa,yg kecik,lagik 1 yg boleh buat ayam golek punye tu.giler ah.kwn-kwn i mmg suruh i memasak kaw-kaw punya masa lepas kawen ni.hehehe.

cawan n pinggan mmg banyak,tapi sume cantek-cantek.i suke sgt.dpt iron,dpt periuk nasik nk tau bape? 4buah periuk nasik i dpt.pas ni nk buat kenduri pon boleh.then i dpt vacuum, water heater,dpt tempat air yg ada cool,warm,hot tu.coffee maker and mcm-mcm lagik lah.tak ingat dh nk list.

jam pon ada,cadar pon ada,buku-buku motivation pon ada.brgan tupperware pon ada,ich banyak lg lah.mmg best lah kawen ni kan.hadiah tak yah nk bli.sume org bg.hehehe.

yg paling best nk tau apa?dapur masak pon ada org bg.dapur yg  tu.ala yg tempat masak tu lah.cuma tabung gas je takde org bg.kalo ada tabung gas mmg dh perfect dh dapur kami.hehehe.


tapi skrg ni barang-barang tu sume dlm kotak,ada letak atas almari,ada yg letak kat bawah katil.sbb banyak sgt.kami pon xde rumah ag.so kena simpan dulu lah.nt dh masuk rumah baru nt baru angkut sume barang-barang tu.so excited nk deco rumah sendiri nt.hope kami cepat-cepat dpt beli rumah.Amin.

sekian,habes sudah review wedding belah Ipoh.lepas ni review belah KL pulak =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

34 comments:

  1. wahhhh~ gile banyak ... semua kelengkapan dah ade, jimat, hehe :)

    ReplyDelete
  2. yaAllah murah rezeki akak..bestnyer dpt bnyak adiah!!!

    lengkap da dapur akak kan, dpt oven banyak, jgn lupe lepas ni bt kek banyak2..hehe

    ReplyDelete
  3. tahniah..... alhamdulillah rezeki org kawen kan, dah jimat kat ctu.. hehe tp jgn lupa masak yerk..

    ReplyDelete
  4. OH MY..SERONOKNYE RARA..dapat semua yang best2..time aien kompom ckit.huhu

    ReplyDelete
  5. jgn la sedey, kak long tetap akan baca entry pe pun dlm blog cik rara tau...

    kita kan fren blogger..mcm ne pun, kwn2 nyer entry la buat kita tak rasa kesunyian kan..btl tak darl..:)

    pe pun, hepi2 ye dgn berblog..love ya'

    ReplyDelete
  6. kitep pun mase wedding ari 2 complete semua ada.....dapur masak pun ade..cume tong gas je xde org nk bg....hahahha.......

    ReplyDelete
  7. akak pon dpt dapur gas....hehehe...tp still tak guna sbb kat rumah kami dah ada dapur..tu pon makcik husbnd yg bagi.. yg paling bestnya... Kami sewa rumah baru (baru siap)...dan semua perabot adalah dari rumah mertua.. (sbb mertua tukar semua brg/perabot baru sebelum wedding kami..so, yg lama..bg kat kami...)

    ReplyDelete
  8. Selamat pengantin baru ,
    semoga kekal abadi ,
    bahgia , ke anak cucu ~
    (eh terover plak nyanyi )

    banyaknye hadiah :)

    ReplyDelete
  9. amikkk periuk nasi smpai 4 biji....selang sehari la pakai..haha

    ReplyDelete
  10. wowwwwww banyak giler! untunglah sis! nak jugaaaaaaakk!

    ReplyDelete
  11. untunglah, hadiah semua best2! tak payah susah2 nak beli..

    ReplyDelete
  12. wow..banyaknya hadiah! jimat kos 10 tahun nie!..hihi...

    ReplyDelete
  13. waaa , untung nye kakak , , btw , congrats . :)

    ReplyDelete
  14. bestnyaa dpt hadiah banyak..alhamdulilah

    ReplyDelete
  15. seronoklah dia dapat byk hadiah....

    ReplyDelete
  16. bestnya dapat hadiah banyak... :)

    moon tag rara tau... :)

    http://www.munirahizzan.com/2011/12/1st-giveaway-little-dreams-life.html

    ReplyDelete
  17. tu belom sampai lagi hadiah sheda. sheda ade anta sebijik myvi kak :P

    ReplyDelete
  18. tu yang bestnya bila kawen..hehhe

    ReplyDelete
  19. waa..jelesnya tngok..tp sy lmbat lagi kawenyerr..huhuhu

    ReplyDelete
  20. bestnyaa byk hadiah..huhu.kte punya hadiah kawen dlu sume x sempat guna pn tggl je dkt umah mak sebab lps tu dah ke jepun dh.huhuu

    ReplyDelete
  21. ada oven lebih kannn.. meh lar bg adiah besday kat kita rara.. ahhahahah.. :D

    ReplyDelete
  22. bestnyee byk hadiahhh.. :) untung! ;p

    ReplyDelete
  23. kalo rse ade yg xnk 2 pas kt aimi lah kak =)

    ReplyDelete
  24. eh2 sis dah kahwin?tahniah2..lame betol la wanie tak singgah ni..semoga berbahagia..
    banyak gile hadiah..huhu..yang tak tergune tu boleh agi kat hadiah awan sis kahwin nanti :)

    ReplyDelete
  25. wah banyak nye !!
    untung badan
    rezeki kan. hehe.

    best2 !

    ReplyDelete
  26. ni bukak kadai barangan elektrik pon dah boleh ni kak. haha


    tak sabar lah kawen mcam ni. hehe =)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com