07 December 2011

header baru & beautiful FAZURA

haiiii semua,selamat petang.heeee.i rasa dh bosan dgn header i yg tak seberapa tu.xbest lah.tgk org lain punya header sume gempak-gempak.i punye.....alohhhhhhhhh sgt lah mcm tak bermaya,so i decide rini nk buat header baru,dr pg td kumpul piccy n edit je.rasanya dh 40kali edit header ni.bile dh pasang mcm x best je,tukar balik,tak cantek tukar lagik,tulisan xbest download dulu.adoiiiiii.lastly terhasil lah header ni.tak de lah lawo mana kan,tp boleh lah kot.hehehe.




lepas ni tak tau lah nk buat header cm ne lagik.yelah,i ni kan hebak sgt photoshop.nk tempah kat org,sume tempahan ditutup skrg,sgt lah seday taw.so buat jelah ikut mana yg tau.

p/s : ada sesape yg nk tempah header i x?i cas 50sen je satu header,tp order taun ni,taun depan lah baru siap.hehehe.

gambar fazura

gambar fazura

apa kena mengena piccy fazura dlm entry ni?
i pon tak tau,but yg i tau,i nk bgtau yg dress dye pakai ni sgt awesome.

dan fazura mmg cantek,pakai apa pon cantek.ahhhhh bestnya jd dye kan =)

25 comments:

Munnafendy said...

cun laaaaaahhhhhhhhh =)

cik fadh said...

huuuu bt header mmg menangis kan kak ni edit 86x..kikiki

tp cantik header akak, seswai ngan status "PUAN" . ngeeee

KAMIHIDUP said...

cantik header. :)

shedameor said...

comel lahh :)

La dOLcE mEa_nAtt said...

besnya...cantik header...

maszmadi said...

ok cantik per header tu drpd xder kan...

erm, fazura mmg sweet.. suke ngan dia...

syaz@rozelt said...

chanteq giloss!good job pn.rara~

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel pe header tu..kreatif2!!

mamaNoriz said...

alamak...

semua cute!

fazura mmg cun!

dan banner lagi cun!

YAYA AZURA said...

order header 31.12.11, 01.01.12 dah boleh dapat..sehari jer..hihi

fazura mmg cantik..suka sangat tengok dia..sekarang dah low profile..gossip pun xde..

YOUsoF said...

Header baharu yang sama awesome dengan dress Fazura.. ;D


Tapi serius comel header tu!

dOdOt_ShyG said...

wahhhh... sgt comel okehhh header u!!! jeles i tau!! nk tempah gak.. huhuhu... :)))

✿ pink velvet ✿ said...

suke betui ko kat fazura ye? name pon dah dekat, safura-fazura, hik3~~

Aeen said...

cantek header...kite x reti buat la.....hehe...

mas saari said...

cun sangat header tu...tak payah tempah2 dah!

untunglah pandai buat sendiri..

shaFazie said...

kite nk tempah header boleh tak hehehe...:D

azam said...

cantik rara header baru...fazura pon cantik...ehehe

diana said...

ok lla header..
cuma lambat keluar je..
kenapa tak letak gambar dukung tu..
akak suka gambar tu la..
hehehhe

suka fazura pakai dress labuh gini..
nampak comel dan sopan..

sha a.s said...

nice header! pehtu fazura mmg cantek..kak sha suke dia...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

pnadai buat header..akak x reti sgt :)

tahniah ya dh jd puan..

Cik Bambam said...

dah marbeles header rara tuh..ehhehehe

gaun fazura mmg cun! :)

Cik Bhulat said...

cantik header..amboi, murahnya 50sen..year end sale ke?

nazirah said...

alaaaa. rara .. nak tempah header kat awk bole? murahnye awak cassss nak plis plis plissssssssssssss ;((

.:shura shushi:. said...

Cantik lah header baru..!! Fazura memang cantik

**Sila tinggalkan email kamo dimana-mana entry i =)

CIK MIN - MIN said...

i loike fazura !


hehehe


saya nak order juga bole ??
kesian blog saya xde header
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...