Image and video hosting by TinyPic

07 December 2011

header baru & beautiful FAZURA

haiiii semua,selamat petang.heeee.i rasa dh bosan dgn header i yg tak seberapa tu.xbest lah.tgk org lain punya header sume gempak-gempak.i punye.....alohhhhhhhhh sgt lah mcm tak bermaya,so i decide rini nk buat header baru,dr pg td kumpul piccy n edit je.rasanya dh 40kali edit header ni.bile dh pasang mcm x best je,tukar balik,tak cantek tukar lagik,tulisan xbest download dulu.adoiiiiii.lastly terhasil lah header ni.tak de lah lawo mana kan,tp boleh lah kot.hehehe.




lepas ni tak tau lah nk buat header cm ne lagik.yelah,i ni kan hebak sgt photoshop.nk tempah kat org,sume tempahan ditutup skrg,sgt lah seday taw.so buat jelah ikut mana yg tau.

p/s : ada sesape yg nk tempah header i x?i cas 50sen je satu header,tp order taun ni,taun depan lah baru siap.hehehe.

gambar fazura

gambar fazura

apa kena mengena piccy fazura dlm entry ni?
i pon tak tau,but yg i tau,i nk bgtau yg dress dye pakai ni sgt awesome.

dan fazura mmg cantek,pakai apa pon cantek.ahhhhh bestnya jd dye kan =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 comments:

  1. huuuu bt header mmg menangis kan kak ni edit 86x..kikiki

    tp cantik header akak, seswai ngan status "PUAN" . ngeeee

    ReplyDelete
  2. ok cantik per header tu drpd xder kan...

    erm, fazura mmg sweet.. suke ngan dia...

    ReplyDelete
  3. alamak...

    semua cute!

    fazura mmg cun!

    dan banner lagi cun!

    ReplyDelete
  4. order header 31.12.11, 01.01.12 dah boleh dapat..sehari jer..hihi

    fazura mmg cantik..suka sangat tengok dia..sekarang dah low profile..gossip pun xde..

    ReplyDelete
  5. Header baharu yang sama awesome dengan dress Fazura.. ;D


    Tapi serius comel header tu!

    ReplyDelete
  6. wahhhh... sgt comel okehhh header u!!! jeles i tau!! nk tempah gak.. huhuhu... :)))

    ReplyDelete
  7. suke betui ko kat fazura ye? name pon dah dekat, safura-fazura, hik3~~

    ReplyDelete
  8. cantek header...kite x reti buat la.....hehe...

    ReplyDelete
  9. cun sangat header tu...tak payah tempah2 dah!

    untunglah pandai buat sendiri..

    ReplyDelete
  10. kite nk tempah header boleh tak hehehe...:D

    ReplyDelete
  11. cantik rara header baru...fazura pon cantik...ehehe

    ReplyDelete
  12. ok lla header..
    cuma lambat keluar je..
    kenapa tak letak gambar dukung tu..
    akak suka gambar tu la..
    hehehhe

    suka fazura pakai dress labuh gini..
    nampak comel dan sopan..

    ReplyDelete
  13. nice header! pehtu fazura mmg cantek..kak sha suke dia...

    ReplyDelete
  14. pnadai buat header..akak x reti sgt :)

    tahniah ya dh jd puan..

    ReplyDelete
  15. dah marbeles header rara tuh..ehhehehe

    gaun fazura mmg cun! :)

    ReplyDelete
  16. cantik header..amboi, murahnya 50sen..year end sale ke?

    ReplyDelete
  17. alaaaa. rara .. nak tempah header kat awk bole? murahnye awak cassss nak plis plis plissssssssssssss ;((

    ReplyDelete
  18. Cantik lah header baru..!! Fazura memang cantik

    **Sila tinggalkan email kamo dimana-mana entry i =)

    ReplyDelete
  19. i loike fazura !


    hehehe


    saya nak order juga bole ??
    kesian blog saya xde header
    :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com