Image and video hosting by TinyPic

06 December 2011

Jadual GAJI Penjawat Awam 2012

BulanTarikhCatatan
Januari16 Januari 2012 IsninTahun Baru Cina 23 & 24 Jan 2012
Februari23 Februari 2012 Khamis
Mac22 Mac 2012 Khamis
April25 April 2012 Rabu
Mei23 Mei 2012 RabuPesta Menuai 30 & 31 Mei 2012
Jun25 Jun 2012 IsninHari Gawai 1 & 2 Jun 2012
Julai25 Julai 2012 Rabu
Ogos13 Ogos 2012 IsninHari Raya Puasa 19 & 20 Ogos 2012
September25 September 2012 Selasa
Oktober22 Oktober 2012 IsninHari Raya Haji 26 Oktober 2012
November6 November 2012 SelasaDeepavali 13 November 2012
Disember18 Disember 2012 SelasaHari Krismas 25 Disember 2012
curik from eida hehehe.jom buat bajet 2012 pulak

gaji bulan 12 pon xdapat lagik kan,tp smlm i tgk eida dh publish jadual gaji utk tahun depan.heeee.biasa lah.kalau bab gaji mmg laju je.bukan apa,senang nk buat bajet 2012 (konon).

so apa lagik.tekan (CTRL) (P) then print lah eh.lekat kat sebelah pc korang.hehehe.

p/s : rini i tak de idea lah nk buat entry.so BW jelah.nk follow blog lain xboleh.knp eh?problem eh?ke kena pakai google+ tu?tapi xreti sgt lah.ichhhh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. okey, blh plan siap² mnta kwn² gomen lanje.. hahaha

    ReplyDelete
  2. Nak buat pembentangan budget 2012 lah tu (konon) hihii~

    ReplyDelete
  3. yg keje kerajaan je lahhhh..ai swasta xde maknanya...haha


    rara, buat la G+, jgn lupe join ai pny G+ skali k...hehe

    ReplyDelete
  4. wah2..awal dh kuar ea..

    p/s: eh,kwn sy kata,jgn delete gmbr dlm google+ coz t akan delet gmbr di blog!! bhya!!

    ReplyDelete
  5. besh nyer..gaji gomen ubah2 ikut tarikh2 penting kan..ai kat swasta ni..kalau kate akhir bulan..akhir bulan ar dapat..tak de maknenyer nak dapat awal...huhu

    ReplyDelete
  6. hurmm bagus kan mcm nie mereka ubah ikut tarikh2 penting kan hurrmmm :)

    ReplyDelete
  7. ganaih member rara neh, boleh tengok masa depan hahaha..;p..hope ada kenaikan gaji nanti, insyaAllah..rezeki anak maybe

    ReplyDelete
  8. hehehee...inilah yang selalu ditunggu2 kan?

    ReplyDelete
  9. penting ni..hehe duit bonus pon tak masuk g ni..nak pakai duitttt!!

    ReplyDelete
  10. hu3... lum abis tahun lagi dah kuar jadual gaji...bagus3....hehee

    akan siap dicetak kejap je lagi...hehee

    ReplyDelete
  11. hihihi..;p..

    nt kalo ira dpt posting jan confirm cari jadual ni kat blog akk..heee

    ReplyDelete
  12. bila la leh dpt kojo gomen nie.. huhuhu

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com