Image and video hosting by TinyPic

09 December 2011

Kad Kawen Ana Dahlia & Chef Riz

kad kahwin ana dahlia dan chef riz



kad kahwin ana dahlia dan chef riz

kad kahwin ana dahlia dan chef riz

kad kahwin ana dahlia dan chef riz

ala kad kawen dorg ni mcm kad Nabil kan?
ala-ala fairy tale kan.rasa cm biasa je,takde yg istimewa.
tp cute.mmg cute kan.i suke lah.but kalo ada ribbon ke,ada berlian ke mst comels.
ich tak pandai lah nk hias-hias dorg ni.then siap ada menu lagik dlm kad kawen.
hehehe.sblm ni cm x penah tgk pon kad cm ni.xpelah,yg penting kad dye mahal.
kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. kehkehkeh . biasa je . kan ? kan ?
    nanti dila nak buat yang ada blink-blink la . haha :)

    ReplyDelete
  2. ade menu sbb chef yg nak kawen.. huhu..

    ReplyDelete
  3. mesti la mahal...org paling galmer kan kawin...master chef tu dik oii...:)

    kak long suke jugak la kad kawin ni, nmpk cute sebab gambar kartun kn..

    pe pun, hope mereka selamat diijabkabulkan na..

    ReplyDelete
  4. kad kawen chef la katanya smpai ber menu2 bagai.. kekekekeke

    ReplyDelete
  5. aah biasa2 je .. asal masa kakak dia kawin sgt2 grand .. hurmmm sbb menantu kali nie J yee .. upssssssss :)

    ReplyDelete
  6. cantik kad kawen dia wat cam buku skrap..janji simple dan penuh warna warni

    ReplyDelete
  7. ajaa suka.
    comel kad ni..
    hehe.akak dah lama ajaa xjalan sini.
    comel sgt header!

    ReplyDelete
  8. kad kawin sekarang ni cantik2 semuanya... time akak dulu biasa je, harga pun RM1 je!

    ReplyDelete
  9. kartun prempuan tu cmm bju snow white..hehe

    ReplyDelete
  10. skrg ramai yg suka kartun2 leh la wat camtu rara..tp klu org kampung cam kami ni.terkejut makcik dan pak haji tgk kad camni

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com