09 December 2011

Kad Kawen Ana Dahlia & Chef Riz

kad kahwin ana dahlia dan chef riz



kad kahwin ana dahlia dan chef riz

kad kahwin ana dahlia dan chef riz

kad kahwin ana dahlia dan chef riz

ala kad kawen dorg ni mcm kad Nabil kan?
ala-ala fairy tale kan.rasa cm biasa je,takde yg istimewa.
tp cute.mmg cute kan.i suke lah.but kalo ada ribbon ke,ada berlian ke mst comels.
ich tak pandai lah nk hias-hias dorg ni.then siap ada menu lagik dlm kad kawen.
hehehe.sblm ni cm x penah tgk pon kad cm ni.xpelah,yg penting kad dye mahal.
kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!

16 comments:

Saddila said...

kehkehkeh . biasa je . kan ? kan ?
nanti dila nak buat yang ada blink-blink la . haha :)

Zaza Fakharuldin said...

gilo sexy

♥e'in♥ said...

ade menu sbb chef yg nak kawen.. huhu..

kaklong said...

mesti la mahal...org paling galmer kan kawin...master chef tu dik oii...:)

kak long suke jugak la kad kawin ni, nmpk cute sebab gambar kartun kn..

pe pun, hope mereka selamat diijabkabulkan na..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kad kawen chef la katanya smpai ber menu2 bagai.. kekekekeke

ieda said...

aah biasa2 je .. asal masa kakak dia kawin sgt2 grand .. hurmmm sbb menantu kali nie J yee .. upssssssss :)

Syuxer said...

cantik kad kawen dia wat cam buku skrap..janji simple dan penuh warna warni

aimi said...

tru je =) hihihiih.....

Munnafendy said...

lbih kurang mcm nabil pny kad...

♥ ajaa tyne ♥ said...

ajaa suka.
comel kad ni..
hehe.akak dah lama ajaa xjalan sini.
comel sgt header!

Nurnajwa KZ said...

Mahal tu penting XD

Papa Mifz said...

macam kad raya jer tgk..hehe

mas saari said...

kad kawin sekarang ni cantik2 semuanya... time akak dulu biasa je, harga pun RM1 je!

bobiedanbad said...

cantik!

wawawawa said...

kartun prempuan tu cmm bju snow white..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

skrg ramai yg suka kartun2 leh la wat camtu rara..tp klu org kampung cam kami ni.terkejut makcik dan pak haji tgk kad camni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...