Image and video hosting by TinyPic

29 December 2011

kamu adore saya ke?

saya tahu kamu adore saya,

tapi tak payah tiru saya.

kamu dgn cara penulisan kamu,
dan saya cara penulisan saya.

saya buat ni kamu pon buat ni,
saya buat tu,kamu pon buat tu.
WTFishhhhhh?

can u create ur own style?
ahhhhhh dh banyak kali dh jumpa org cm ni.
mula-mula mcm xkisah.
tp kalo dh lama-lama bengang lah jugak kan.
then buat mcm xbersalah je.grrrrrrrrrrrrrr!

hmm apa nk buat ngan org yg cm ni eh?
nk buat bodoh je ke?
maybe lah boleh buat.
tapi hati ni sakit lah.hmmm nk tegur kang,
ich mmg xboleh lah.kang sentap lak.

so rasa nya biar jelah kan org cm ni.
dorg nk tiru pon tiru lah.nk copy pon copy lah.
aiman xkesahhhhh~

ouhhhh besh nya ada org adore kite kan.hahahaha. * gelak sadis T_____T"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

  1. ok ler tu! orang tu minat kat rara.. hihiiii =)

    ReplyDelete
  2. bukan fadh kan bukan fadh kan ? hehe..

    ReplyDelete
  3. ekekekke susah gak nie ..
    hurmm macam mana ..
    kalau kebetulan leh lah terima kan dik :)

    ReplyDelete
  4. salam kenal. nice blog! jemput ke blog akak, tentang bfeeding, parenting, beauty n healthy lifestyle. take care :)
    http://hebatkan.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. itu tanda kamu punya peminat fanatik!!! ;p

    ReplyDelete
  6. belasah je rara..hidup x ada diri sendiri..susah kot.hihi

    ReplyDelete
  7. sian dia tak ada idea sebab tu copy2 jer..eh siapa ya?huhu

    ReplyDelete
  8. huhuhu... nak jadi pentiru jugak ar cam ni... best kut.. isk!!

    ReplyDelete
  9. heheheh xpe rara..kire u r their idol gitu hehehe

    ReplyDelete
  10. xpe la...tu tande die minat kamu...hahaha

    ReplyDelete
  11. rara kan glemer. hihik. u have ur own style rara... buat tak kesah je..hehe

    ReplyDelete
  12. kadang2 kalo kita betul2 adore kat sumone kita tak perasan la kita terikut2 gaya orang tu...=D

    ReplyDelete
  13. pstt siapakah gerangannya pengadore kamo?haha..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com