29 December 2011

kamu adore saya ke?

saya tahu kamu adore saya,

tapi tak payah tiru saya.

kamu dgn cara penulisan kamu,
dan saya cara penulisan saya.

saya buat ni kamu pon buat ni,
saya buat tu,kamu pon buat tu.
WTFishhhhhh?

can u create ur own style?
ahhhhhh dh banyak kali dh jumpa org cm ni.
mula-mula mcm xkisah.
tp kalo dh lama-lama bengang lah jugak kan.
then buat mcm xbersalah je.grrrrrrrrrrrrrr!

hmm apa nk buat ngan org yg cm ni eh?
nk buat bodoh je ke?
maybe lah boleh buat.
tapi hati ni sakit lah.hmmm nk tegur kang,
ich mmg xboleh lah.kang sentap lak.

so rasa nya biar jelah kan org cm ni.
dorg nk tiru pon tiru lah.nk copy pon copy lah.
aiman xkesahhhhh~

ouhhhh besh nya ada org adore kite kan.hahahaha. * gelak sadis T_____T"

17 comments:

Cik Saila said...

sape kah rara? may i know..

nuyui a.k.a miss YUI said...

nape ni sis..

ish2..bukan yui kan?? ^__^

::EIDA:: said...

ok ler tu! orang tu minat kat rara.. hihiiii =)

cik fadh said...

bukan fadh kan bukan fadh kan ? hehe..

ieda said...

ekekekke susah gak nie ..
hurmm macam mana ..
kalau kebetulan leh lah terima kan dik :)

ibuhebat said...

salam kenal. nice blog! jemput ke blog akak, tentang bfeeding, parenting, beauty n healthy lifestyle. take care :)
http://hebatkan.blogspot.com

Ujie said...

susah nak tangani kan..

InaAchik said...

itu tanda kamu punya peminat fanatik!!! ;p

nuraien said...

belasah je rara..hidup x ada diri sendiri..susah kot.hihi

Prettywrite said...

sian dia tak ada idea sebab tu copy2 jer..eh siapa ya?huhu

mOoN said...

huhuhu... nak jadi pentiru jugak ar cam ni... best kut.. isk!!

UyaRayza said...

heheheh xpe rara..kire u r their idol gitu hehehe

misz sheyla said...

xpe la...tu tande die minat kamu...hahaha

erysweetie said...

rara kan glemer. hihik. u have ur own style rara... buat tak kesah je..hehe

nini said...

kadang2 kalo kita betul2 adore kat sumone kita tak perasan la kita terikut2 gaya orang tu...=D

Puan Kutu said...

pstt siapakah gerangannya pengadore kamo?haha..

cik najihah said...

ade org yg tiru akk kke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...