02 December 2011

kasihnya IBU sampai kena tidur dgn ANAK sendiri


sape dh tgk video neh? i rasa mcm nk ikat anak n ibu ni,then cmpak kat laut bagi ikan jerung makan.apa ke bongoknya kamu  2 beranak ni,sampai ibu nya boleh n sanggup tidur dgn anak.and anaknya pon suke.boleh tidur ngan mak nya jugak.

ALLAH.

mengucap panjang i dibuatnya.

i tgk dh banyak member kat FB share link ni.i ingat apa bendanya.so bukak lah tgk.tuptup cite pasal mak tidur ngan anak.then boleh pulak buat talk show mcm tu.adehhh apa lah dunia skrg ni kan.sgt lah haisshhhhhh tak tau nk describe cane.sekarang ni mcmmcm benda yg haram telah dihalal kan.so pandai-pandai lah kita bimbing diri sendiri.



8 comments:

Ernee Azmn said...

xmalu sungguh kn..aishhhhh =_="

Syuxer said...

itula definisi pemberian kasih sayang yang terlalu over..mintak2 dijauhkan..ini boleh mudaratkan institusi kekeluargaan..

sue perbs.. said...

sy pon bru tngk.. memang mengucap pnjg.. cepat2 la bertaubat

Cik Bhulat said...

mcm2 la org indon ni...ingat kan kes bapak dgn anak je..mak pon nak jugak..adoi..dunia kahir zaman =[

Daddylicious said...

eh sama la video kita ...hehe tapi mmg tak larat tengok wooo!

✿ pink velvet ✿ said...

mcm gam*** ... geram pulak aku!

Cik Yuyu said...

erk.... tak tergamakkkk.. huishhh.. mintak dijauhkan..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

teruk la mak dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...