Image and video hosting by TinyPic

02 December 2011

kasihnya IBU sampai kena tidur dgn ANAK sendiri


sape dh tgk video neh? i rasa mcm nk ikat anak n ibu ni,then cmpak kat laut bagi ikan jerung makan.apa ke bongoknya kamu  2 beranak ni,sampai ibu nya boleh n sanggup tidur dgn anak.and anaknya pon suke.boleh tidur ngan mak nya jugak.

ALLAH.

mengucap panjang i dibuatnya.

i tgk dh banyak member kat FB share link ni.i ingat apa bendanya.so bukak lah tgk.tuptup cite pasal mak tidur ngan anak.then boleh pulak buat talk show mcm tu.adehhh apa lah dunia skrg ni kan.sgt lah haisshhhhhh tak tau nk describe cane.sekarang ni mcmmcm benda yg haram telah dihalal kan.so pandai-pandai lah kita bimbing diri sendiri.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. itula definisi pemberian kasih sayang yang terlalu over..mintak2 dijauhkan..ini boleh mudaratkan institusi kekeluargaan..

    ReplyDelete
  2. sy pon bru tngk.. memang mengucap pnjg.. cepat2 la bertaubat

    ReplyDelete
  3. mcm2 la org indon ni...ingat kan kes bapak dgn anak je..mak pon nak jugak..adoi..dunia kahir zaman =[

    ReplyDelete
  4. eh sama la video kita ...hehe tapi mmg tak larat tengok wooo!

    ReplyDelete
  5. erk.... tak tergamakkkk.. huishhh.. mintak dijauhkan..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com