Image and video hosting by TinyPic

12 December 2011

Kau Yang Tak Sayang Nyawa!

Selamat Pagie semua....Assalammualaikum.



sihat ke? i Alhamdulillah sihat.dpt jumpa suami sehari,lepas rindu,baik trus demamnya.hehehe.tapi kena tinggal balik smalm,trus sakit kepala balik.adehhhh ~

pagie ni sume tau kan,yg keje kat selangor sume cuti.bestnya lah kan.i ingat nk keluar lmbt sket.mesti tak jem,but i bangun pg tadi hujan.so kalau hujan mst jalan jem.i pon batalkan niat nk kua lambat.kua lah rumah cepat sket.skali jalan mmg lengang,so lega lah sket.mst boleh sampai opis awal.

last-last tak sampai 5 minit lepas i ckp tu.ada sorg lelaki naik moto tergolek depan i,wira depan i tu yg hit dye.aduhhhh i nmpk dgn mata i dye tergolek,but lucky dye boleh bangun,sbb takut kete belah kiri langgar dye pulak.but yg sadis nya,kete wira yg hit dye tu boleh blah trus.xberhenti pon.

mmg sakit hati kan kalau kena cm tu.sabar jelah.tapi i rasa wira tu takkan dpt lari kemana,sbbnya bumper dye tercabut kat tepi jalan tu,n number plat dye ada kat bumper tu.so tunggu jelah polis dtg umah.sume-suke je nk langgar lari.

lepas tu,ingat dh masuk Loke Yew tu ok lah,jalan xjem.but jem jugak.bengang nya.rupanya ada xcident lagik.i tak tau knp banyak sgt xcident pagie ni.sume org sejuk ke.malas nk g keje ke sampai bwk moto n kete pon x betul ke.ntah lah,but i sendiri tgk pemandu kat KL ni mmg giler lah.suke-suke nk masuk simpang,suke-suke nk keluar.kalau xkena pape tu maknanya lucky lah hari tu.

hmm yg penting kita bwk kereta elok-elok.InsyaAllah Allah lindung.Amin.

nk sugar glider =(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. baru smlm nmpk xcdnt melibatkan moto jugak..huhu..kesian abg moto tu..xleyh bgn da..

    ReplyDelete
  2. standard la org msia bawak kete kan..pe pun, kita yg pengguna kne hati2 juga dan yg paling penting kne la bertimbang rasa kan...btl tak...? heheh

    cik rara, jaga kesihatan yer, jgn ikutkan sgt perasaan, yg penting kte kne la kuat semngat wpun wkend hsband na...hehehe :)

    love ya'

    ReplyDelete
  3. kat ipoh pon sama2..mana2 juge..sikap tu sndiri..

    nk gak sugar glder tu!!

    ReplyDelete
  4. mesti ngerikn tengok excident dpn mata..huhu

    ReplyDelete
  5. selangor cuti lagi jemm kl..tp petang kang la...

    sugar glider comel.kt umah ada satu

    ReplyDelete
  6. Aah.. ida sempat tengok eksiden kat Loke Yew tadi... masing masing blur blur.. Monday bluesss katakan... =P

    ReplyDelete
  7. :) beringat sebelum kena....

    hati² selalu

    ReplyDelete
  8. kadang2 penunggang motorsikal ni suka main cilok2, tu yang susah kita yang drive kereta ni nak elak..

    tapi pemandu wira tu tak patutlah lari camtu je...

    ReplyDelete
  9. tak minat sugar glider sebab terlalu kecik. tak puas pegang. hehehe

    ReplyDelete
  10. huhuh akak setakat nie x pernah tgk xcident real2 baru lepas depan mata .. kalau tgk lah mauu pengsan ..

    tapi selalu gak tgk kalau motor2 nyaris2 nak kena xcident huhuhu :(

    ReplyDelete
  11. sekarang hari2 dengar berita eksiden jer.. kdg2 nak kuar rumah pun takut..

    lor comel la binatang...geram plak tgk..

    btw sy follow sini ye... :-)

    ReplyDelete
  12. saya dh ada 2 sugar glider..
    hihihh.. :p

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com