Image and video hosting by TinyPic

22 December 2011

kenangan RESULT PMR dolu-dolu

rini sume budakbudak amik result PMR kan?

mst best kan.wahai adik-adik,jadikan lah PMR sbg
kenangan terindah,sbb tyme i amik PMR dulu mmg sgt best.
hepy giler.

i ni tak lah pandai mana pon dulu,
blaja pon lite-lite je.
masa trial PMR i siap fail lagi subjek
math.ahhhh bengang giler.

then masa tu,pengetua sekolah kami ckp,
sape yg fail math kena lah duduk kat dewan sekolah
n blaja ramai-ramai,masa nama kena panggil
ahhh malu giler kot.seyes mmg malu.

then i nekad study kaw-kaw lah for PMR,
kul 3am je i akan bangun pg n study,
nasib masa masa tu dgn semangat yg kuat,
gagah jugak study,but kdg-kdg stido.hehe.

yg paling terkejut masa amik result
bile tgk subject math i,dapat B!
ahhhhh sgt tak percaya,cikgu kelas i pon
mcm xcaye. i dpt 8 B for PMR.

result tu bukan lah untuk dibangga kan.
but boleh lah utk budak yg xpandai sgt cm i ni kan.
heeeee.

tapi papa i marah jugak kat i,
dye marah sbbnya BAHASA MELAYU pon
tak boleh dpt A.

hehehe.papa i tak tau yg i mmg anti giler subjek BM,
susah kot,i tak suke BM,tak suke buat karangan.
hehehe.lepas tu tak suke bahagian yg ada peribahasa lah,
hiperbola lah,antagonis lah.apa lah,mcm-mcm lg lah.
mmg sgt tak suke.but 8B ok lah kan.
*pujuk diri sendiri.sape suruh malas belaja.

tapi nk dibanding kan dgn budak-budak skrg dorg
mmg pandai-pandai kan.mmg cerdik-cerdik semuanya.
persaingan mmg sengit lah.so korg-korg sume,blaja lah pandai-pandai k.
BM dapatkan A.hehehe.

p/s : B for Bahasa Melayu.betol lah tu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. kalau sy plak, dulu lemah sejarah sampai cikgu sej tu slalu malukn sy kat jelas.. Alhamdulillah, PMR dapat A jgk akhrny.. hehehe...

    ReplyDelete
  2. akak dah berusaha...OK la tu...
    ape2 congrats for the result...
    janji lulus kan..hehe

    ReplyDelete
  3. ntah lupa ada ambik ke tidak ...hehe

    ReplyDelete
  4. hehe..ok la 2..nad dpt brapa tah..xingt..

    P/s : klau duit pink kn best..

    ReplyDelete
  5. heheheh..
    betul la tu..
    B for bahasa melayu..
    ekeeke bijak..bijak..:P

    ReplyDelete
  6. hahaha~ bukan senang tu nk dpt result cntik mcm tu 8B..haha

    ReplyDelete
  7. okay la kat. orang tanya dapat bape, boleh jawab straigt. hihik

    ReplyDelete
  8. PMR i ada 3A je. lain seme B.... Malu gila! Sebab 1 geng i je yang tak dapat 8A. diaorg seme dapat! Menciiiiii

    ReplyDelete
  9. buat2 lupa jap result pmr... hehehe..

    ReplyDelete
  10. haaa mase PMR cerdik skit, mase SPM cerdik lite2 . kakakaka

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com