30 December 2011

konon berTUDUNG,tapi pakai SKIRT! cano?


------------------------------------------------------------------------------------------------

Ini adalah gambar sebuah pertandingan fesyen tempatan. Menurut pengirim gambar ini, bukan si baju merah yang dia nak tunjukkan, tetapi si baju biru di belakang yang berpakaian agak weird.

P/s: Jauhi dari berpakaian yang memburukkan imej diri sendiri dan paling penting, imej agama. Sama-samalah kita
.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kredit to : oh media.

memang kelakar kan.org nk berfesyen,kite pon nk.tapi agak-agak lah cik akk oittt.
kamu ni tau ke tak hukum hakam,baik tak payah lah nk bertudung kalo
dh betis tu nampak cm tu.buat malu kaum perempuan je taw!
adehhhh~

15 comments:

sailaaf said...

ahaha...berkemban tu.tp pakai inner hitam ke kat dalam?

p/s : i suka la button comment ni.kiut miut!

NeenaAnuar said...

sadly to say that nowadays memang ramai golongan yg sebegini!

cik fadh said...

jadahnyer pompuan ni ! xley fiir baik2 da ker . adoiii

Niza Romli said...

sangat kelakar...dan memalukan umat islam yg lain ;(

cik najihah said...

oh sungguh peliks ye

cik fadh said...

kak, mane fiboz akak ? fadh da join ! hihi..

Fariza said...

ERK.. takut pakai mcmtu. haritu fariza br jumpa 1 pict perempuan melayu lain. xpelah.

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha,mmg kelakar.

trpngruh dek fesyen smpai tak reti nak beza.

nuraien said...

hihi..tertiba ketawa sendri.hihi..ingt yg dpn..lpenye yg belakang..

Mimie said...

pelik dan memalukan...

Dernier Jay said...

Sentap kejap Jay tgk gmbar. Ahahaha. My fren tu si baju merah. ;D

Tapi betol la tu. Skang ni Jay slalu nampk yg pkai skirt + bertudung. Pakai sleeveless + bertudung. apakaa? Jay pon on off gak tudung tu tapi agak ar kalau nak gabungkan smpai cetu skali. Heh.

saffiya_aleesya @ echa said...

mcm bengong je pakai macam tu..nmpak sangat dia bodoh bab hukum2 smpai tak tau nak beza!!

ieda said...

ahahhaha fenin tuuu

Suria said...

nk kate mangsa fashion xkan lah dia xde otak nk fikir... nauzubillah

Pok Amai-Amai said...

Heheheheeh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...