Image and video hosting by TinyPic

30 December 2011

konon berTUDUNG,tapi pakai SKIRT! cano?


------------------------------------------------------------------------------------------------

Ini adalah gambar sebuah pertandingan fesyen tempatan. Menurut pengirim gambar ini, bukan si baju merah yang dia nak tunjukkan, tetapi si baju biru di belakang yang berpakaian agak weird.

P/s: Jauhi dari berpakaian yang memburukkan imej diri sendiri dan paling penting, imej agama. Sama-samalah kita
.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kredit to : oh media.

memang kelakar kan.org nk berfesyen,kite pon nk.tapi agak-agak lah cik akk oittt.
kamu ni tau ke tak hukum hakam,baik tak payah lah nk bertudung kalo
dh betis tu nampak cm tu.buat malu kaum perempuan je taw!
adehhhh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. ahaha...berkemban tu.tp pakai inner hitam ke kat dalam?

    p/s : i suka la button comment ni.kiut miut!

    ReplyDelete
  2. sadly to say that nowadays memang ramai golongan yg sebegini!

    ReplyDelete
  3. jadahnyer pompuan ni ! xley fiir baik2 da ker . adoiii

    ReplyDelete
  4. sangat kelakar...dan memalukan umat islam yg lain ;(

    ReplyDelete
  5. kak, mane fiboz akak ? fadh da join ! hihi..

    ReplyDelete
  6. ERK.. takut pakai mcmtu. haritu fariza br jumpa 1 pict perempuan melayu lain. xpelah.

    ReplyDelete
  7. haha,mmg kelakar.

    trpngruh dek fesyen smpai tak reti nak beza.

    ReplyDelete
  8. hihi..tertiba ketawa sendri.hihi..ingt yg dpn..lpenye yg belakang..

    ReplyDelete
  9. Sentap kejap Jay tgk gmbar. Ahahaha. My fren tu si baju merah. ;D

    Tapi betol la tu. Skang ni Jay slalu nampk yg pkai skirt + bertudung. Pakai sleeveless + bertudung. apakaa? Jay pon on off gak tudung tu tapi agak ar kalau nak gabungkan smpai cetu skali. Heh.

    ReplyDelete
  10. mcm bengong je pakai macam tu..nmpak sangat dia bodoh bab hukum2 smpai tak tau nak beza!!

    ReplyDelete
  11. nk kate mangsa fashion xkan lah dia xde otak nk fikir... nauzubillah

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com