27 December 2011

Lisa & Yusry Akhirnya~



owh akhirnya persoalan terjawap.
bersatu juga dorg kan.tu lah artis,mula-mula kata xde pape.
tuptup buat press conference umumkan tarikh kawen.
untung laaaaaa dpt kawen ngan yusry.
i tak jeles pon sbb skrg yusry dh tua.
oppppsssss terlebay sudah.hehe

eh tapi btol lah.skrg yusry dh tua sket.dh tak hensem cm dulu.
dulu masa dye kawen ngan erra dulu i minat lah jugak.
skrg tak jeles dh ngan lisa.amik lah yusry.i tak nk.

eloklah yusry tu kawen lagik.
mcm-mcm tuduhan yg kata dye gay lah,apa lah.so
bila kawen ni xde lah org kata dye gay lagik kan.
erra pon dh ada anak sorg.so yusry pulak lepas ni.
mst anak yusry pon comels kan.tgk lah lisa cane.

neway congrats for them!

gambar lisa dan yusry
tapi piccy ni mcm tak sesuaizzz lah.heee~


22 comments:

♥ wawawawa ♥ said...

suke sgt dorg nie taw..minat lisa, minat yusry...heee~

tp betul laa yusry nmpk cam da tua skit..mybe sbb die duk sblh lisa kot..nmpk laa die lg tua..hihihi..^^

hope dorg kekal hingga akhir hayaatt..

azam said...

:) tahniah......siap buat sidang camtu...hehehe

suka²

shedameor said...

sweet :)

Syakirah Rozuan said...

Tahniah. Esok press conference saya dengan Johan Asari *Perasan kejap* Hahaha xD

diana said...

artis2 ni kalau bergambar macam dah kawen je..berpeluk,berpegang tangan..aih..sebab tu yang tengok pun nak ikut..hehehe

Cik Muda Sae said...

yer la...umo dia pun dah berapa dah..hmm~

edry lagi ensem lar...huhuhuh~

Munnafendy said...

senggol senggolan~
peluk pelukan~

UyaRayza said...

biasa la rara retis kn hehehehe..muka diorg ade iras kn..celah mane tue hmmmm

mOoN said...

finally... congrats for both of them... :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

akhirnya...

merahitujambu said...

sweett jee diorg kan.cm awok dgn somi..=p

Papa Mifz said...

harap kekal la kali nih perkhawinan yusry...

wahida said...

ntah kenapa aku rasa makin tua si yusry ni makin nampak ke'bangla'an dia tu...huhu...

ieda said...

aah dikk
nampak kan .. rambut dia ketara dah sikit
masa kawin ngan erra tu handsome .. yelahh skrg dia dah 38 tahun huhuhu
seyess macam adik dan abang ;)

mas saari said...

akhirnya...moga mereka bahagia!

CAHAYA MATA said...

tu la kan...pic yg last tu sngat2 tak sesuaiiii...nanti kurang seri pengantinnya..huhuhu...

p/s : cam datuk CT..siap wat sidang media gitu....agak2 syarikat gergasi mana plak yg nk sponsor kan... :)

CAHAYA MATA said...

tu la kan...pic yg last tu sngat2 tak sesuaiiii...nanti kurang seri pengantinnya..huhuhu...

p/s : cam datuk CT..siap wat sidang media gitu....agak2 syarikat gergasi mana plak yg nk sponsor kan... :)

CAHAYA MATA said...

tu la kan...pic yg last tu sngat2 tak sesuaiiii...nanti kurang seri pengantinnya..huhuhu...

p/s : cam datuk CT..siap wat sidang media gitu....agak2 syarikat gergasi mana plak yg nk sponsor kan... :)

Bui Junaidi said...

tahniah Yusri dan Lisa..ha,ah gmbr last tu tak sesuai ler..dosa kan..miahaha

Mustapha said...

lisa ku... sedih la bila kekasih ku diambil org ni.. i dh lama cinta sama lisa ni.. huhhuhuhuhu.

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

tak baper setuju pilihan lisaa....huhuhuuu tapiiii dah jodoh pasrah jew laaa...

Bitt (double IS) said...

congratulations kat derang kann...tapi macam tak kena la pilihan lisa..opss tak pe la yg penting derang bahagia..kami doakan yg terbaik jek.. dulu saya fanatik fan KRU terutama skali yusri...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...