Image and video hosting by TinyPic

27 December 2011

Lisa & Yusry Akhirnya~



owh akhirnya persoalan terjawap.
bersatu juga dorg kan.tu lah artis,mula-mula kata xde pape.
tuptup buat press conference umumkan tarikh kawen.
untung laaaaaa dpt kawen ngan yusry.
i tak jeles pon sbb skrg yusry dh tua.
oppppsssss terlebay sudah.hehe

eh tapi btol lah.skrg yusry dh tua sket.dh tak hensem cm dulu.
dulu masa dye kawen ngan erra dulu i minat lah jugak.
skrg tak jeles dh ngan lisa.amik lah yusry.i tak nk.

eloklah yusry tu kawen lagik.
mcm-mcm tuduhan yg kata dye gay lah,apa lah.so
bila kawen ni xde lah org kata dye gay lagik kan.
erra pon dh ada anak sorg.so yusry pulak lepas ni.
mst anak yusry pon comels kan.tgk lah lisa cane.

neway congrats for them!

gambar lisa dan yusry
tapi piccy ni mcm tak sesuaizzz lah.heee~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 comments:

  1. suke sgt dorg nie taw..minat lisa, minat yusry...heee~

    tp betul laa yusry nmpk cam da tua skit..mybe sbb die duk sblh lisa kot..nmpk laa die lg tua..hihihi..^^

    hope dorg kekal hingga akhir hayaatt..

    ReplyDelete
  2. :) tahniah......siap buat sidang camtu...hehehe

    suka²

    ReplyDelete
  3. Tahniah. Esok press conference saya dengan Johan Asari *Perasan kejap* Hahaha xD

    ReplyDelete
  4. artis2 ni kalau bergambar macam dah kawen je..berpeluk,berpegang tangan..aih..sebab tu yang tengok pun nak ikut..hehehe

    ReplyDelete
  5. yer la...umo dia pun dah berapa dah..hmm~

    edry lagi ensem lar...huhuhuh~

    ReplyDelete
  6. biasa la rara retis kn hehehehe..muka diorg ade iras kn..celah mane tue hmmmm

    ReplyDelete
  7. finally... congrats for both of them... :)

    ReplyDelete
  8. sweett jee diorg kan.cm awok dgn somi..=p

    ReplyDelete
  9. harap kekal la kali nih perkhawinan yusry...

    ReplyDelete
  10. ntah kenapa aku rasa makin tua si yusry ni makin nampak ke'bangla'an dia tu...huhu...

    ReplyDelete
  11. aah dikk
    nampak kan .. rambut dia ketara dah sikit
    masa kawin ngan erra tu handsome .. yelahh skrg dia dah 38 tahun huhuhu
    seyess macam adik dan abang ;)

    ReplyDelete
  12. tu la kan...pic yg last tu sngat2 tak sesuaiiii...nanti kurang seri pengantinnya..huhuhu...

    p/s : cam datuk CT..siap wat sidang media gitu....agak2 syarikat gergasi mana plak yg nk sponsor kan... :)

    ReplyDelete
  13. tu la kan...pic yg last tu sngat2 tak sesuaiiii...nanti kurang seri pengantinnya..huhuhu...

    p/s : cam datuk CT..siap wat sidang media gitu....agak2 syarikat gergasi mana plak yg nk sponsor kan... :)

    ReplyDelete
  14. tu la kan...pic yg last tu sngat2 tak sesuaiiii...nanti kurang seri pengantinnya..huhuhu...

    p/s : cam datuk CT..siap wat sidang media gitu....agak2 syarikat gergasi mana plak yg nk sponsor kan... :)

    ReplyDelete
  15. tahniah Yusri dan Lisa..ha,ah gmbr last tu tak sesuai ler..dosa kan..miahaha

    ReplyDelete
  16. lisa ku... sedih la bila kekasih ku diambil org ni.. i dh lama cinta sama lisa ni.. huhhuhuhuhu.

    ReplyDelete
  17. tak baper setuju pilihan lisaa....huhuhuuu tapiiii dah jodoh pasrah jew laaa...

    ReplyDelete
  18. congratulations kat derang kann...tapi macam tak kena la pilihan lisa..opss tak pe la yg penting derang bahagia..kami doakan yg terbaik jek.. dulu saya fanatik fan KRU terutama skali yusri...hehehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com