Image and video hosting by TinyPic

12 December 2011

Majlis Pertunangan Maria Elena

wahhhhh i masuk je opis pg td i tgk UdeyIsmail ada update pasal majlis pertunangan MariaElena.
sape x kenal Maria Elena kan.tipu sgt lah kalau bloggers tak kenal.


UDE_1413

UDE_2598
Blogger yg terkenal dgn perangai yg gilak-gilak n kalau snap piccy tu dgn mimik muka yg sgt pelik kalau kita tgk,but she's still cute.heee.tgk lah url blog dye pon peliks.com kan.hehe
UDE_1222

UDE_1439
i xtau pon dye tunang,tgk from UdeyIsmail baru tau.

bg sesiapa yg nk tunang,boleh lah Inspire Majlis Pertunangan Maria ni.Simple but Awesome giler.ahhhhhh i mmg suke sgt.nampak sgt Vintage n Modern oke!
UDE_1591
Pink tu opcoz dh.but mmg nice sgt.i sgt suke sgt-sgt.seyes xtipu.
UDE_1664

UDE_1880

baju Maria pon sgt simple,make up pon simple.but nmpk naik seri tunangan org tu.
congrats to Maria,tak sabar tgk Maria punye Majlis Kawen pulak. 

UDE_2261

UDE_2470

UDE_2361

UDE_2677
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 comments:

  1. aku ade bace twitter die aritu ckp die tunang, kemain x sabar nak tunggu pic die ... naseb ko letak ni hah ... mmg cun la, simple, tp tetap nampak modern, hehe~

    ReplyDelete
  2. cntekkan..like pink jugak :D
    **tahniah kt maria elena **

    ReplyDelete
  3. hikhik..alamak cian yui..xkenal blogger ni..tp dia mmg pemeskan..

    comel3..

    ReplyDelete
  4. chanteq sgt2..syaz nye tema kaler tunang dh macam rojak pon ade..hihi

    ReplyDelete
  5. wuishhh takjub . dtime tunang pown xya nk cover2 ayu bagai, gambar die ttp gila-gila...hehe

    ReplyDelete
  6. suka tengok cantik dan comel jer...wlpun simple tapi cantik..

    ReplyDelete
  7. dia sangat cantek...suke tgk die...comey....=D

    ReplyDelete
  8. nk wt gak lh.. tp kite xd bf cm ner nk tunang =)

    ReplyDelete
  9. me loikeee it very much..simple sgt.tp santek..

    ReplyDelete
  10. memang superkan picnye rara..aien br update gak..internet slow sgt2.hihi

    ReplyDelete
  11. haha lawak laa maria nie..tp cantek..^^

    ReplyDelete
  12. muka dia takleh blah

    wahhh..dh bertunang dh pun dia

    ReplyDelete
  13. oh dia dah tunang dah. hehe. tau dia dah kene risik arituh tapi ni baru taw dia dah bertunang. hehehe. ohsem !

    ReplyDelete
  14. waaa sangat awesome :).
    terasa excited pulak nak mcm tu -_-

    ReplyDelete
  15. sape ek maria nie ?? xbape nak tahu la :(


    eh dear baju i cube tu bkn baju i syg ..tu saje pakai2 .. teringin nak kai baju peranten .. xsbr kod ...

    baju erin gold :)

    ReplyDelete
  16. mak ain tunang pun wat muke cam tu...hahahaha peliks gak... tapi kalo die senyum leklok nampak sweet n nice

    ReplyDelete
  17. congrats to maria elena ,
    majles yg sweet , simple and totally nice . suits to her !

    ReplyDelete
  18. waa...nampak mcm western engagement ceremony la..btw mmg sesuai dgn maria elena!

    ReplyDelete
  19. bila agaknya wedding day dey all ek? tak sabar ! eh ada Fatin Liyana..mestila, kan dia adik Dato'

    ReplyDelete
  20. bertunang mcm majlis kahwin dah kan?

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com