Image and video hosting by TinyPic

02 December 2011

Malam Jumaat Pagi Jumaat


yeay challenge for today.
semalam ot,sampai rumah pukul 12,tidur 0100am
bangun pagi ni sambil terkejut beruk jam 0730am
sampai opis scan tms jam 0919am

perut lapar but tak boleh breakfast lagik sbb kena buat keje dulu.

update blog dulu.heeee~

salam Jumaat semua ;)
have a bless day.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

  1. orang baru kawen bercerita pasal malam jumaat........ish...OT lah pulak...HAHAHA

    ReplyDelete
  2. Lmbtnya kak blik pkul 12. Huhu Selamat hari jumaat. Hehe. :)

    ReplyDelete
  3. selamat pagi jumaat..mulakan harimu dengan perasaan tidak lapar..jangan dera perutmu hehe..;p

    ReplyDelete
  4. lamanya OT...mesti penat gile kan?

    ReplyDelete
  5. akk pun masuk opis lambat ari ni

    ReplyDelete
  6. selamat hari jumaat.
    lapar jugak ni tapi spare perut sebab petang ni bos nak belanje piza. hehehe

    ReplyDelete
  7. larat ka nk wat kerja tu... he3

    ReplyDelete
  8. dah kawen pun kerja kuat lagi ke???
    jaga kesihatan rara..
    sekarang bukan hidup seorang..
    sekarang berdua..
    melangkah pun berdua..
    bila satu langkah sumbang
    langkah yang satu lagi pun akan terjejas sama..
    jadi jaga kesihatan baik2 ok...:)

    ReplyDelete
  9. salam jumaat dik,

    ooo slamat pngantin baru ye....baru lg kan ;D

    ReplyDelete
  10. Amboi dah lewat pun sompat update blog,hehe

    ReplyDelete
  11. wahhh rajin ot ehhhh..lame sgt tue

    ReplyDelete
  12. update blog jugak yg penting kan hahaha

    ReplyDelete
  13. Salam rara,

    Emm...dalam sibuk2 tu masih dan lagi nak berblog ni ....apa pun jangan dok biar perut tu kosong nanti lain pulak jadinya....

    ReplyDelete
  14. peh, jealous orang dah kahwin. grrrr!

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com