02 December 2011

Malam Jumaat Pagi Jumaat


yeay challenge for today.
semalam ot,sampai rumah pukul 12,tidur 0100am
bangun pagi ni sambil terkejut beruk jam 0730am
sampai opis scan tms jam 0919am

perut lapar but tak boleh breakfast lagik sbb kena buat keje dulu.

update blog dulu.heeee~

salam Jumaat semua ;)
have a bless day.

17 comments:

azam said...

orang baru kawen bercerita pasal malam jumaat........ish...OT lah pulak...HAHAHA

siti kektus said...

Lmbtnya kak blik pkul 12. Huhu Selamat hari jumaat. Hehe. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tu dia..blog didahulukan ea..hehe..

Syuxer said...

selamat pagi jumaat..mulakan harimu dengan perasaan tidak lapar..jangan dera perutmu hehe..;p

mas saari said...

lamanya OT...mesti penat gile kan?

Cik Kamoo said...

akk pun masuk opis lambat ari ni

J.Syazwana said...

selamat hari jumaat.
lapar jugak ni tapi spare perut sebab petang ni bos nak belanje piza. hehehe

Sofya said...

larat ka nk wat kerja tu... he3

shedameor said...

kerja kerja :)

diana said...

dah kawen pun kerja kuat lagi ke???
jaga kesihatan rara..
sekarang bukan hidup seorang..
sekarang berdua..
melangkah pun berdua..
bila satu langkah sumbang
langkah yang satu lagi pun akan terjejas sama..
jadi jaga kesihatan baik2 ok...:)

nurul diana said...

lmbtnye blik kak

So Shy Lady said...

salam jumaat dik,

ooo slamat pngantin baru ye....baru lg kan ;D

Papa Mifz said...

Amboi dah lewat pun sompat update blog,hehe

UyaRayza said...

wahhh rajin ot ehhhh..lame sgt tue

ABU said...

update blog jugak yg penting kan hahaha

Ros said...

Salam rara,

Emm...dalam sibuk2 tu masih dan lagi nak berblog ni ....apa pun jangan dok biar perut tu kosong nanti lain pulak jadinya....

KAMIHIDUP said...

peh, jealous orang dah kahwin. grrrr!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...