23 December 2011

Mface : ala-ala Facebook and Twitter from Malaysia




orang buat Fb,kita nk buat,org buat twitter,kita nk buat,
sume org buat kita nk buat jugak.

ok lah ok lah,bg lah semangat,kita sokong lah jugak.
jom lah kita sign up Mface ni.
katanya keluaran n ciptaan org tempatan kita n
president DATUK AC MIZAL.
wahhhh hebak ahhhh kan.sape x sign up lagi,
korg g lah klik je piccy mface kat atas tu.then try lah masuk.
i pon dh buat,tapi tak paham.

benda baru lagik,maybe lambat sket nk paham.
so how?
MFACE?boleh ke jd fenomena mcm FB?

but yg i pelik nya,knp kena ada jugak pekataan FACE tu?
kalau takde tak boleh eh?
buat lah MOUTH ke,NOSE ke.SIKU ke,
TAPAK TANGAN ke.knp nk face jugak.haih~


tapi ye jugak kan,kalau letak muka,
boleh je cilok muka artis-artis korea yg comelscomels buat DP.
kalau letak piccy siku,sape nk add.
tambah lagik pulak yg mmg sikunya buruk mcm i ni,
siap ada bekas parut jatuh beskal.
mau xde sape nk add kan.hehehe.


opppssss terlebay sudah.
so boleh lah g sign up eh.
sokong lah barangan buatan tempatan.
hidup Malaysia.heee~



6 comments:

zatiey said...

huhu...MFace? twitter pon zatiey xde lgi..mls nk buat..hihi

Bui Junaidi said...

wah..menarik ni..leh jugak try nnt..sokong Malaysia..hehe

pssttt:header lawa sangat..jelesss

diana said...

tu la..
letak la nama lain..nak jugak tumpang2 facebook tu..

gdsbnga said...

kite penah dengar mface ni dari adik kite . tapi buat mase ni tak berminat lagi . hihi

ieda said...

ekekek rara ... rara .. dah sign up yee .. akak lom layie nie .. hurmm nak try lahh :)

Cik Yuyu said...

acmiza dh tak jadi retis ke? ngehheee.. congrats2 ac..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...