13 December 2011

Naughty Kiss / Kim Hyun Jung buat hidup terumbang ambing

Bumbling high school student Ha Ni (Jung So Min) is head over heels in love with her school's top student, cold and handsome genius Seung Jo (Kim Hyun Jung). She gathers up the courage to confess her love through a letter, but he not only flatly rejects her, he embarrasses her in front of the whole school: he doesn't like dumb girls. As if that wasn't enough, an earthquake levels Ha Ni's house, leaving her homeless. She and her family end up moving in with her father's friend - who is none other than Seung Jo's father! All kinds of romantic sparks and misadventures await now that Ha Ni is living under the same roof as Seung Jo! 



ouchhhhh jgn marah kan saya jika tiada entry yg menyegat dan tersengat buat masa kini.


#ayat mesti nk poyo,kalau x entry xbest. ngeh3~


kerana bahawasanya saye sedah khuyuk menonton drama korea terbaru.dlm list saye kat tonton.com


semua ni gara-gara terlihat kakak officemate saye khusyuk menontonnya dan saya pon ikut terjebak sama.


tambahan pula,hero lelakinya ohhhhhhhhhhhh tak dapat nk diluahkan dgn kata-kata,saye amat meminatinya.super minat oke! jgn diragukan lagik. even saye tak kenal pon dye tinggal kat mana. tapi kali pertama menonton BOF saye sudah jatuh cinta.dan dlm drama ni pon dye ada.ohhh saya pasti akan menonton hingga habes episod. yeah pasti!


apa kata kita tonton bersama-sama sampai lebam.JOM!
NAUGHTY KISS


: heroin dye pon comelssss.mak hero pon comels sbb mak dye ni ada blog,dan suke update blog pasal anak dye.mak dye teringin sgt nk anak perempuan.heee.mak dye mmg kelakar giler.seyes!


: mcm mana lah gamaknya kalau mak i pulak ada blog eh.can't imagine.hehehe




18 comments:

laskar pelangi said...

best sangat drama tu kan.dua2 comel jerk:)

pelangi suka jang geuk suk =D hik3



#follow blog comel lote ni...he3

Nurnajwa KZ said...

Dah tgk, dah tgk :D Cte ni besttttt! *thumbsup*

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh layan korea lak ye rara?

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh layan korea lak ye rara?

cik ika said...

wah..pelangi suke jang geuk sok.boyfie ika uh..heheheh..kim hyun jung boyfie ika.da bnyk kli lyn naugthy kiss..ta busan pown..now fallen in love wif yonghwa at hearstring...

mas saari said...

entah kenapa akak tak minat drama korea walaupun ramai yang cakap best! huhuhuuu..

diana said...

tersampuk hantu korea jugak..
boleh jadi geng..
ekekkeke

soooooour said...

sokonglah cerita Upin dan Ipin...lalalalaal...

Jerr said...

K-pop ! . haha

mOoN said...

haha... tak penah kut habis tengok citer ni... moon pun minat kdrama gak tapi yang ni tak masuk pulak... :)

Pocket said...

menarık!
buleh pocket g carı kat kedaı:D

erin moshimoshi said...

dh lama tgok ..ad cd

zulhilmi tempoyak said...

adakah anda peminat korea yg tegar. haha

lieynanilaz said...

la peminat tegar citer korea...pelakon2 lelaki memang ohsem!!...hehe.

nurul diana said...

hehehe da tngok dah , kim hyun joong !

Mizz ErMa said...

cite nih memang best pon..hehe owh, akak tgk kat tonton.com ek? sy biasa tgk kat crazy ape entah..lupa pulak..hehe

CAHAYA MATA said...

fura..
sinopsis nya tu mcm citer yg akak pernah tengok, tajuknya "It's Start With A Kiss"...hohoho...

sama la..ke lebih kurang sama..dushhh dushhh... :)

aQmaYussof said...

yunk.. org da khatam cite nih.. tp tajuk nye Playfull Kiss.. best sgt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...