Image and video hosting by TinyPic

13 December 2011

Naughty Kiss / Kim Hyun Jung buat hidup terumbang ambing

Bumbling high school student Ha Ni (Jung So Min) is head over heels in love with her school's top student, cold and handsome genius Seung Jo (Kim Hyun Jung). She gathers up the courage to confess her love through a letter, but he not only flatly rejects her, he embarrasses her in front of the whole school: he doesn't like dumb girls. As if that wasn't enough, an earthquake levels Ha Ni's house, leaving her homeless. She and her family end up moving in with her father's friend - who is none other than Seung Jo's father! All kinds of romantic sparks and misadventures await now that Ha Ni is living under the same roof as Seung Jo! 



ouchhhhh jgn marah kan saya jika tiada entry yg menyegat dan tersengat buat masa kini.


#ayat mesti nk poyo,kalau x entry xbest. ngeh3~


kerana bahawasanya saye sedah khuyuk menonton drama korea terbaru.dlm list saye kat tonton.com


semua ni gara-gara terlihat kakak officemate saye khusyuk menontonnya dan saya pon ikut terjebak sama.


tambahan pula,hero lelakinya ohhhhhhhhhhhh tak dapat nk diluahkan dgn kata-kata,saye amat meminatinya.super minat oke! jgn diragukan lagik. even saye tak kenal pon dye tinggal kat mana. tapi kali pertama menonton BOF saye sudah jatuh cinta.dan dlm drama ni pon dye ada.ohhh saya pasti akan menonton hingga habes episod. yeah pasti!


apa kata kita tonton bersama-sama sampai lebam.JOM!
NAUGHTY KISS


: heroin dye pon comelssss.mak hero pon comels sbb mak dye ni ada blog,dan suke update blog pasal anak dye.mak dye teringin sgt nk anak perempuan.heee.mak dye mmg kelakar giler.seyes!


: mcm mana lah gamaknya kalau mak i pulak ada blog eh.can't imagine.hehehe




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. best sangat drama tu kan.dua2 comel jerk:)

    pelangi suka jang geuk suk =D hik3



    #follow blog comel lote ni...he3

    ReplyDelete
  2. Dah tgk, dah tgk :D Cte ni besttttt! *thumbsup*

    ReplyDelete
  3. wah..pelangi suke jang geuk sok.boyfie ika uh..heheheh..kim hyun jung boyfie ika.da bnyk kli lyn naugthy kiss..ta busan pown..now fallen in love wif yonghwa at hearstring...

    ReplyDelete
  4. entah kenapa akak tak minat drama korea walaupun ramai yang cakap best! huhuhuuu..

    ReplyDelete
  5. tersampuk hantu korea jugak..
    boleh jadi geng..
    ekekkeke

    ReplyDelete
  6. sokonglah cerita Upin dan Ipin...lalalalaal...

    ReplyDelete
  7. haha... tak penah kut habis tengok citer ni... moon pun minat kdrama gak tapi yang ni tak masuk pulak... :)

    ReplyDelete
  8. menarık!
    buleh pocket g carı kat kedaı:D

    ReplyDelete
  9. adakah anda peminat korea yg tegar. haha

    ReplyDelete
  10. la peminat tegar citer korea...pelakon2 lelaki memang ohsem!!...hehe.

    ReplyDelete
  11. hehehe da tngok dah , kim hyun joong !

    ReplyDelete
  12. cite nih memang best pon..hehe owh, akak tgk kat tonton.com ek? sy biasa tgk kat crazy ape entah..lupa pulak..hehe

    ReplyDelete
  13. fura..
    sinopsis nya tu mcm citer yg akak pernah tengok, tajuknya "It's Start With A Kiss"...hohoho...

    sama la..ke lebih kurang sama..dushhh dushhh... :)

    ReplyDelete
  14. yunk.. org da khatam cite nih.. tp tajuk nye Playfull Kiss.. best sgt!

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com