29 December 2011

ok x button KOMEN bergambar?


sape perasan i punye comment button ni?
klik je piccy manusia tu trus keluar komen box kan?
ok x?
ok x?

i actually nk letak comment button ni kat belah atas mcm
dlm blog cik aish tu.tapi tak reti lah......

perasan x perbezaan? komen cik aish kat bawah,i punye komen kat atas.


kalo mcm blog cik aish tu,
org yg nk komen tak payah nk scroll sume komen kebawah,
button komen ni mmg ada kat atas skali before komen-komen lain.
cane eh? korg reti x?kalo reti tolong buat tutorial utk i eh eh.
tolon eh.heeeee~ 


11 comments:

umie naziera said...

cantiklaaa...seyes cantik

BlueiceButterfly said...

~cantikla..hehe :)

sailaaf said...

sumpah cantik. benar tak bohong.
haha.

nini said...

chomel sangat....=D

Nurfarahana A.Aziz said...

cantik macam rara ~

HARITH ISKANDAR said...

haha mulanya xperasan, tp bile nmpak ade tulis komen..so trus je klik kt pic tu..ape pun mmg cute lah..cume pic pompuan je kalu pic lelaki nak gak mintak tlg copy paste kan ..hehe

cik najihah said...

cane nak wat kak ?

saharinasaharudin said...

nak buat jgk.kalo akak dah wat,ajar rin eh :)

Cik Saila said...

semalam masa nak komen, gigih g carik perkataan 'post a comment'.. hehehehe..
rara bt mcm mana? ajar la.. ;)

::EIDA:: said...

Waaahh.. dah perasan dari semalam lagi.. tapi tak tertanyalak.. cmne rara buat? ajarr....... =)

Cik Yuyu said...

sis raraaaa..comelll sangat..buatla tutorialll.pliss2. heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...