Image and video hosting by TinyPic

29 December 2011

ok x button KOMEN bergambar?


sape perasan i punye comment button ni?
klik je piccy manusia tu trus keluar komen box kan?
ok x?
ok x?

i actually nk letak comment button ni kat belah atas mcm
dlm blog cik aish tu.tapi tak reti lah......

perasan x perbezaan? komen cik aish kat bawah,i punye komen kat atas.


kalo mcm blog cik aish tu,
org yg nk komen tak payah nk scroll sume komen kebawah,
button komen ni mmg ada kat atas skali before komen-komen lain.
cane eh? korg reti x?kalo reti tolong buat tutorial utk i eh eh.
tolon eh.heeeee~ 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. sumpah cantik. benar tak bohong.
    haha.

    ReplyDelete
  2. haha mulanya xperasan, tp bile nmpak ade tulis komen..so trus je klik kt pic tu..ape pun mmg cute lah..cume pic pompuan je kalu pic lelaki nak gak mintak tlg copy paste kan ..hehe

    ReplyDelete
  3. nak buat jgk.kalo akak dah wat,ajar rin eh :)

    ReplyDelete
  4. semalam masa nak komen, gigih g carik perkataan 'post a comment'.. hehehehe..
    rara bt mcm mana? ajar la.. ;)

    ReplyDelete
  5. Waaahh.. dah perasan dari semalam lagi.. tapi tak tertanyalak.. cmne rara buat? ajarr....... =)

    ReplyDelete
  6. sis raraaaa..comelll sangat..buatla tutorialll.pliss2. heee

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com