Image and video hosting by TinyPic

05 December 2011

OMBAK RINDU 2JUTA = 78JAM

eheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~ i pon dh g tgk ombak rindu gak.ingat korg je dh tgk ke?



rotikaya : kutipan 2juta dlm masa 72jam
meh sini nk review sket OMBAK RINDU ni.kalau 10 markah utk movie ni,i rasa i bg 11markah kot.sbbnya cite ni mmg berjaya buat i menanges sampai keluar hingus.hehehe.hingus tu tipu je.but nanges tu mmg betul.menusuk ke jiwa btol cite tu.

dari awal sampai habes sume smooth je,dr satu babak ke satu babak pon tak bosan.penuh dgn pengisian *ayat nk A.samad said jeee.yg penting Aaron aziz hensem.heeee.

tapi dlm sedayseday dlm nangesnanges tu,ada yg kelakar taw.banyak yg slack dlm filem ni.kalau korg dh tgk,cuba perhatikan kucing yg Maya Karin amik kat stesen bus tu,masa dye amik kecik kan,bile dh sampai umah dh beso.hehehe.

lg satu masa Aaron nk kejar Maya Karin kat tepi laut tu,mula-mula air laut tu sket je,then bile dh peluk-peluk tu air dh paras lulut.hahahaha.lawak giler.duk berpeluk kat situ sampai air naik ke lutut.mst cut banyak kali masa shoot tu.

ada banyak lagik yg tak kena,kalo korg alert lah,i alert pon sbb ada mata-mata yg btol-btol perhatikan benda tu,sape lagik kalau bukan suamy i.bayangkan i tgh feeling-feeling nanges,dye pulak boleh gelak.aduhhhh i pon pening.hehehe

pas tu suamy i boleh ckp apa taw,dye pening tgk cite tu,sbb banyak sgt halangan Aaron Aziz n Maya Karin.i pon ckp lah,standart lah cite novel.mmg lah berputar belit cm tu.pas tu dye kata apa taw. ooooo patut lah emosi i sllu terganggu bila i baca novel.hehehe.hampeh.

lastly,korg g lah tgk eh.sbb nya mmg best cite ni.sila bwk tisu.but i x bawak tisu.lap kat baju je.hehehe.plus mama i ckp apa taw.dye nk subscribe cite ombak rindu ni bile dh kua kat Astro 1st.hehehe.xpuas tgk.nk tgk banyak kali.rasa-rasa kalau tgk lagik skali boleh nages lagik x?hmmmmm.....
bahan bukti =)
p/s : tak suke Julia Ziegler dlm cite tu,sbb baju dye ntah hape-hape.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. shabas industri kita

    wat la filem2 best cmni lg

    ReplyDelete
  2. aeen baru je nk tgk dis wednesday...tapi tgk ngn membe je lah...sbb husben x minat cite melayu jiwang2 ni..hahaha..

    ReplyDelete
  3. hahaa..mmg byk slack..kalau perasan time maya & aaron peluk kat atas batu..time tu aaron nak ckp die nak kawen dgn mila esok..ade perempuan pakai seluar pendek lalu kat blakang dorg..ahahaha..slack giler!!

    tp, cite nie byk cut dr novel..n byk x same..tp okay la..=)

    ReplyDelete
  4. tak tengok pun...
    tunggu astro je la.:p

    ReplyDelete
  5. baru tengok semalam..best2..'kwn' syaz yg selalu ngantuk dlm wayang nie die leh segar je sepanjang crita..hihi

    ReplyDelete
  6. kene tgok jugak lar mlm ni nmpaknyer...

    ReplyDelete
  7. uya tgk then ngs esak2..pompuan sebelah siap tgk2 uya menangis beria sgt kn..geram rasa..x ade privasi lgsg nk ngs..awal2 cite dh bising2 esak2 kn nk wt mcm mane hahahahaha

    ReplyDelete
  8. tibe2 tergelak sorang bile bace "p/s" rara tuh.. serius, baju julia time sesi kejak mengejar tu ntah pape.. nampak lemak2 terbiar tu.. ingkatkan orang sekurus julia tu takde lemak tapi rupe2 ade.. adeh, memang jatuh r saham.. hehehhehehe

    ReplyDelete
  9. tiket dah ada..pg esok nak gi tengok..:-)

    ReplyDelete
  10. malek punya pukulan aka aaron. :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com