15 December 2011

Ombak Rindu Kutip RM10 Juta,Filem Cintan Cintun masih laku lah!

kutipan filem ombak rindu



huaaaa mmg tebaik lah.mmg i dpt rasa cite ni dpt naik terus dan naik naik naik lagik.bayangkan dh 10juta.walaupon ramai yg kritik kata cite ntah pape lah,takde motif lah,xbest lah,but bg i penonton Malaysia,melayu kita ni masih perlukan movie cintan cintun cm ni.tambah lagik minah jiwang cm i ni,mmg suke sgt lah tgk cite cm ni kan.

bukan asek nk tgk cite HANTU je,asek tgk cite GANGSTER je.muak ahhhh.sekali sekala nk jugak layan jiwang,tangkap leleh kan.hehehe.

tgk even kat luar negara pon movie dorg balance,ada cinta,ada aksi,ada seram sume cukup lah.apa salahnya kita pon cm tu jugak.heee.lepas ni mesti banyak pulak lah pengarah yg buat cite jiwang-jiwang karat neh kan.heeee.bagus-bagus,i loiiiikkkeeee leh nanges-nanges dlm panggung ag.hehehe.

skrg ni i kalo nk peluk-peluk dlm panggung dh xde sape nk marah.dh halal lah katakan.kalau dulu tak boleh.kena tegak je dlm wayang.hehehe.

so chaiyok chaiyok! congrats to OMBAK RINDU.

majulah filem jiwang untuk negara!

14 comments:

umie naziera said...

tudiaa...fenomena hangat abad ini

siti kektus said...

wah. 10 juta, byk tu.

komfemlah, pengarah2 berebut nak buat cinta2 lagi lepas ni. hihi

Pia said...

"fuyooo...dasyat giler penangan filem ni kan...amboi2...dah leh peluk2 ek...ok lah tu,tp yg lom kawin tu pun tentu ramai yg amik kesempatan peluk2 dlm panggung jugak agaknya...rara..akak tau kamu dah kawin lah...sbb akak selalu bc entri kamu....cuma jarang komen jer..tp itulah smlm baru akak perasan 'cik puan' rara kita ni..."

msredcheesecake said...

Ni mesti ramai awek2 tengok aaron aziz ni...hheee... Akak tanak tengok wayg lah sbb dior kata sedih sgt...nanti aka nangis... Malu...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

orang lain sume dah citer pasal filem ni.. sy ni, lom nengok lg.. sedihnye... ketinggalan zaman :(

Juliet_iRa~" said...

wahhh hebat tu..:)

heee..lepas ni kalo keluar filem camni lagi kena g tengok la nmpaknya..heee :D

khairul akmal bin azman said...

jalan cerita mantap kan!

well!

Ahmad Syuxer said...

perghh 10 juta...memang box office dah ni..dorang laku coz dibarisi pelakon2 yang mantap..kalau dibarisi pelakon2 cikai sah tak kemana pun ombak rindu hehe

mas saari said...

banyak tu...
tahniah pada para pelakon filem ni!

Zaza Fakharuldin said...

saye di oversea ni harap nak kene tunggu org update kat internet je la. huaaaa

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

belum berpeluang tonton...huhuhuhuuu

Memori Kekasih said...

Walaupun kutipan dan berjuta2, cmk still blum tengaok cerita neh...sadiss...

kakchik@ella said...

pd KC kelakuan dan kelarisan filem ini adalah kerana pakejnya. Novel Ombak Rindu tu mmg dah meletop2 satu ketika dulu, ditambah pulak dengan pelakon Gred A pujaan ramai masa kini.

Bitt (double IS) said...

perghhh congratulations ombak rindu...

hey rara, entry esok (weds) i ada sebut nama u ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...