Image and video hosting by TinyPic

01 December 2011

ombak rindu vs ong'bak rindu

piccy curik member kat fb punye.heeee.comels kan kan kan.
actually i seday ni.smlm baru plan plan ngan en.bambam yg nk g tgk ombak rindu mlm ni.then dgn sepantas kilat en.bambam kata,

"eh sok mlm bukan OT ke?"

opppssss terlupesssss pulokkk rini i kena ot.kena upload berita.huaaaaaa sadis.kat status fb rini ramai yg ckp pasal ombak rindu,ada yg cr teman nk g tgk wayang,ada yg dh booking tiket sebulan lepas lah,ada yg hentak-hentak kaki sbb tiket habes lah.hmmm untung lah korg leh tgk rini.sok leh review kat blog dh.hehehehe.

mcm i ni,bukan ombak rindu,but ong bak rindu lah mlm ni,sbb kena bertungkus lumus keja sampai kul 11pm.hopefully berita dpt diupload dpn successsssss.jgn lah ada problem.Amin.

p/s : suamy tak jd balik manjung smlm,balik ahad ni.
alasan: mls gilerrrrrrr nk balik sana sbb dh cuti 4bulan.syg nk tinggal bini katanya.heee.

i dh spare air mata dh nk nages smlm.but xjadi balik pulak.bagus jugak suamy x jd balik,leh manjamanja lagik.pas ni dh jarang jumpa dh ;) jom muntah sesama.heee.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. comelnyaa dah spare air mata..ehehe..;p

    tengok review dlu nt br gi la..hihi...tp xkira la review best ke x ke kan ttp nak gi gak..hihihi

    selamat ber'OT'!:)

    ReplyDelete
  2. rara....dulu masa keje kat Intel, akak dok sorang2 kat Kulim selama 1 setengah tahun. Encik hubby kat KL. Nice.....asik berendam air mata je. hehe

    ReplyDelete
  3. kehkehh...comey je telor tu sedey..

    rasa cam nak tengok je ombak rindu nih..:)

    ReplyDelete
  4. ombak...ahh terasa rindu plak nak ke pantai.

    ReplyDelete
  5. takleh nak g tgk 0mbak rindu jugak

    sedih..

    sobs


    pst..sweet gambar kat header tu :)

    ReplyDelete
  6. sweetnya !
    bila lah kite nak ade husband pulak ni. mesti boleh manja2 lebih2 kan. hik hik.

    ReplyDelete
  7. semakin jauh ..

    semakin sayang..

    tapi kak ati tak sanggup..huhu

    ReplyDelete
  8. dok juh2 ea.. sma la kita.. sbulan skali bru dpt blik... nti da tgok ombak rindu kasi tau sedap ke tak ea.. hihihi..

    ReplyDelete
  9. wah, sabar nak g tgk ombak rindu..u g ot dulu ye..abis ot baru tgk..hehe

    ReplyDelete
  10. ok jap.. jom muntah hahahahahaha
    itu dia penangan Ombak Rindu.. gempak tul filem ni kan..

    ReplyDelete
  11. Kt fb ramai citer pasal ombak rindu ni.... Mesti best bangat... Ke diaorg nak tengok mr aaron? Hheee

    ReplyDelete
  12. ombak rindu bunyinya macam besh..
    pocket tak gi tgk lg tapi,
    housmet nak ajak gi tgk puss in boots dulu .. adehlaaa..

    OT? hari ni hari aper?

    ReplyDelete
  13. nak gak tengok ombak rinduni... bilakah dapat gi gamaknyerni.. semua orang heboh cerita ni... tinggal jauh2 yerk.. saboler ...

    ReplyDelete
  14. Nk tengok ombak rindu, tp tunggu orang review dulu. Hehe

    simpan air mata utk hari ahad nanti la kak. Hehe

    ReplyDelete
  15. sweet la couple la tapi kenapa kenapa kuat kerja sangat.. kalau akak masih mood pengantin lagi cam xda mood nak kerja

    ReplyDelete
  16. Teringin jugak nak tahu ke-best-an cerita ni tahap mana.. Tunggu yang percuma je nanti kot. ;D


    Ye kami paham.... Orang dah berumah tangga..... *Tahan muntah. hehe

    ReplyDelete
  17. amboi2 ... bahang perantin tuu masih ada .. biar jauh2 sikit .. supaya winduu lebih banyak .. :)

    ReplyDelete
  18. Salam rara,

    Sedihnya telor2 ni....orang baru kahwin ni janganlah selalu ditinggal tinggal kan, tak elok tu.. he.he......

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com