01 December 2011

review WEDDING CATERER

lepas entry REVIEW MUA,i nk review CATERER lak.ok x?boleh x?sape nk baca?


xpe lah kalau x nk baca,i tetap akan taip jugak.hehehehe.so baca lah sampai muntah k.

caterer masa wedding i last month actually my mom yg pilih.caterer ni kawan my mom.nama dye best taw.dayang.i panggil dye k.dayang.org nya sgt lah lemah lembut taw.ckp pon slow je.seronok if discuss ngan dye.tambah lagik i ni jenis banyak benda nk tukar,jap jap tukar tu,jap jap nk tukar ni.but nasib k.dayang sanggup melayan kerenah i.kalo org lain dh lama kena kick dh kot.hehehe

so,for khemah i amik 2 khemah Arabic,1 for pelamin (pelamin i buat kat luar rumah) 1 lagik untuk meja makan pengantin n VIP.6 khemah tetamu i amik khemah biasa je.hehehe.jimat.

scallop i pulak Pink Hitam.i suka combination 2 kaler ni sbb ada gelap n terang.bg i Pink n Hitam mmg masuk sgt-sgt.jarang gak i tgk org buat Pink + Hitam.



makanan lak i amik beberapa menu like Ayam,kerabu n beberapa menu lain,i pon dh lupa.i sendiri tak sempat nk g melawat meja n lauk-lauk tetamu.mmg tak sempat sgt-sgt.hehe sory tetamu.tp dorg ckp lauk pauk i sedap.thanks to k.dayang sbb buat yg terbaik.i suke sgt.yelah kan,nk bg org mkn,ramai plak tu.kalau boleh mmg kita nk yg terbaek.kalau x mau 7 keturunan kena hentam.heee~




for kerusi VIP pulak,i pilih sarung kerusi yg lain dr yg lain sket.selalu nya kain balut kerusi tu putih n buh reben kan?but i mintak k.dayang cr kain yg bercorak.i dpt idea ni pon masa g wedding carnival kat SACC dulu.so k.dayang cr jugak sarung kerusi tu mengikut permintaan i.mmg sgt cantek.thanks again to k.dayang.



if sape-sape yg duk kat ipoh,if nk amik k.dayang as caterer for wedding korg,korg contact lah dye punye FB ni eh.harga ngan k.dayang jgn risau.mst dye bg yg terbaek punye.hehehe.


ada lagik review taw.tungguuuuuuu~


27 comments:

Ezza Z said...

Semua cantik.
LIKE banyak kali.

Diana @ bilakukatacinta said...

len betul safura punya theme kaler...pink+itam....

shaFazie said...

like yg tetamu vip nye tu cntek lah sllu tgk putih je ..

cik fadh said...

memang tggu je pape review dr wedding akak . owg len xbace, fadh wajib bace..hehehe ni semua experience tuk fadh nnt..

azam said...

:) nice....sukalah

lieynanilaz said...

wah...tema kaler yg uniklah...cantik!!

✿ pink velvet ✿ said...

chanteqlah ko kawen pura ... sume terbaek ... pelamin chanteq ... hiasan meja makan chanteq ... orgnyer pon chanteq, hehe~~

bobiedanbad said...

memang cantik :)

Daddylicious said...

mmg stylo milo dan terasa macam mahu berkahwin semula la....hehe

Hanis Azla said...

lamanya akak tak singgah sini.. dah kahwin dah rara yer.. selamat pengantin baru yer dear.. comel sgt dia.. akak sukalah warna tema awak tu... terang warnanya.. semoga terus berbahagia sehingga ke hujung nyawa..

Zana said...

Lawaa XD Jarnag orang buat hitam pink :))

merahitujambu said...

berapa awk habiskan kawin ni eh..nk sgt th

diana said...

memang cantik..:)
suka la pink itam..

sha a.s said...

cantik rara! combination tu mmg menangkap!

Sofya said...

cantiknya...
maaflah terlambat nak ucap tapi nak wish gak..
selamat pengatin baru rara n hubby semoga bahagia selamanya..

Hana Soffelia said...

Memang cantik Rara combination pink + hitam. LIKE lah.

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

kesemua rivew majlis rara..memang meletop kalah artis...besh laa dear terbaek...semuge kekal anak cucu hingga hujung nyawa...memeng kalau nak bagi bintang kat rara ponyer majlis berbintang2 akak bagi...eheehheeee cepat2 dapat baby lak yew...

Eryati said...

wah...sis..cantiknya u...suka ngan ur smile la...maniss...tq ya singgah blog sy

cik wanie Lovela (CWL) said...

cantiknya

Juliet_iRa~" said...

cantik!

lain dr lain..hee.. :D

selamat pengantin baru..heee

Ati Masrif said...

cantik sangat2 lah yang ..

suak tengok :)

YOUsoF said...

Kombinasi warna yang cantik diserikan lagi dengan pasangan mempelai dua sejoli.. ;)


Syabas juga untuk Kak Dayang..

♥ Qilah_kikO ♥ said...

sukanyaaaaaaaaaaa pink itam!

Ros said...

Salam rara,

Amboi cantik dan meriahnya....emm..menu dia pun sedap2nya...selamat pengantin baru dari Kak Ros moga berkekalah hingga ke akhir hayat...

syakey said...

tema kaler cantik! ;D

Anonymous said...

Bestnye kenduri awk..sy pn amik kak dayang gak..tp mskan sume hancur..die handle 2 kenduri ms wedding sy..n lgsg xdtg tgk ank2 buah die wat keje. Die just fokus kenduri lg satu coz ank vvip..sy pn byr mahal tp erm..ble komen..byk alasan die bg..n wat menyepi smpai lani..geram n sedih sgt

Anonymous said...

Saya pun pernah ambik majlis tunang dan perkahwinan dengan kak dayang suarasa catering ni..tp Alhamdulillah semuanye memang terbaik..dari segi harga,setting,makanan,staff sumenye blh dikatatakan bagus..takde masalah pulak..dan masa kenduri saya tu tarikh 7.7 dia ada 3 wedding tarikh yg sama tp xde la masalah rasanye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...