Image and video hosting by TinyPic

31 December 2011

SAMSUNG vs BLACKBERRY

galaxy NOTE




samsung SII

samsung S

bold 9790

ni semua hp idaman i.kalo boleh nk pakai semua fon ni.
tapi tak mungkin dpt semua T_____T"
kalau boleh i nk dpt kan salah 1,
niat hati ni teringat sgt nk pakai BB,
tapi rasa mcm nk pakai samsung,

bila tgk suamy punye Galaxy Tab,
application samsung lagik besh dr BB,i rasa lah.
sbb kalau tgk review dr org lain pon,
dorg sume kata apps samsung lagik besh dr BB.

so,i need to choose! ahhhh benci btol bila kena buat pilihan ni.
biasalah,i kan tamak,kalau boleh nk 2 2 skali.heee.

tapi tak baik,tamak kan amalan syaiton...
so kena pilih.

kalo cm ni kena amik dadu lah,hehehe,

korg punye hp mesti sume hebak hebak kan?
korg rasa which one better?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. saya prefer samsung..mungkin belum expose sgt dgn bb ni...

    ReplyDelete
  2. 2-2 akak suka....geram tgk hp dua2 nie!!

    ReplyDelete
  3. susah ni nak buat pilihan.. 2 2 best.. hihi.. tapi BB ok gak klu ramai member pkai BB.. coz BBM free.. hhihi..

    ReplyDelete
  4. sy pkai yg smsung s2 tu, mmg bez n terbaik, ermm rse better smsung kot dr bb, tu pndapat je, hehe..=)

    ReplyDelete
  5. weeeee...dy pun minat samsung gak ek...heheh..same la ngn aeen...ain minat S2 ngn galaxy note..xtau la bile dpt pkai...haish...better pkai samsung dr BB..aplication samsung lg best dr BB...=D

    ReplyDelete
  6. sy lebih prefer samsung..sangat ohsem

    ReplyDelete
  7. same wtih me...confuse nak pilih samsung atau BB...hihi

    ReplyDelete
  8. of course samsung..baik dr BB tu

    ReplyDelete
  9. EKEKEKKE .. akak tgkk je huhuhu

    ReplyDelete
  10. dua-dua best...hehe...samsung android OS kn...ramai ckap android lg best dr BB

    ReplyDelete
  11. sama macam aku tenga fikirkan.. kena stdy pro and kontra dia..

    kalau business/ opis/ koprat/ formal/ pentingkan kerjaya baik beli bb..

    tapi kalau nak heppy2/ huha huha/ sosial beli samsung galaxy la..

    jom fikir sama2 hahahahah

    ReplyDelete
  12. samsung ! just like me. hehehe :)

    ReplyDelete
  13. aah. before ni pon macam nak pakai bb tapi fikir2 balik nak pakai samsung pulak. hehehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com