08 December 2011

sebab-sebab OGY nk saman JOHAN (video)


selamat pagi semua.dh sarapan? nk mkn apa eh pagi ni?mulut ni mcm nk mkn roti canai je.sedap kan roti canai.roti canai kosong 2.dgn nescafe tarik.hmmmmm yummeh~

uolssss dh tgk dh video sebab-sebab ogy nk saman johan tu? i baru tgk smlm.kalau nk di ikutkan bg i ayat johan mmg agak melampau lah.kalau i pon bile diulang panggil panggilan yg tak best banyak kali i pon bengang.lagi pon i rasa Johan kena jaga sensitivity org lain,tak semua org boleh menerima lawak dye.kena paham,as a human perasaan manusia lain-lain.

mmg ada jenis org yg tak boleh nk bawak bergurau langsung,dan ada org yg boleh bergurau jugak,but bile dh sentuh pasal mak bapak n maruah diri takkan nk gelak je kot.tapi i tgk ogy dlm vid ni,dye cover balik.n maintain je dulu,maybe tak nk rosakkan majlis lah kan.bagus lah ogy.

tapi i bukan nk sokong ogy sgt dan i pon x sokong johan.bg i 2 2 ada kesilapan.maybe gandingan mereka berdua bukan gandingan yg terbaik.baik bg Ally Iskandar lagi bagus.

terus terang kadang-kadang i pon xsuke lawak johan.sebab melampau sgt.kalau zaman dulu punye pelawak.dorg lawak tu lawak jugak,but tak de lah menghina org lain or mengejek-ngejek org lain kan.

stakat mengejek org lain utk jd bahan lawak,budak umur 5 tahun pon boleh.cuba lah cari modal lain jugak utk berlawak dan jgn bahan org,xboleh ke.hope Johan baca entry i ni.heeee.

to ogy lak.chill eh,kadang-kadang kite kena rasa gak mcm mana kita maki hamun org n bagi org lain malu dulu.anggap lah kite penah rasa apa yg org lain rasa.tu je.heeee.chill yaw.

jom g mkn roti canai =)




15 comments:

shaFazie said...

sodapnye roti canai..kite teringin nk mamam roti cnai las2 beli roti bakar je :D

Diana @ bilakukatacinta said...

sebenarnya safura...same2 laser mulut...kali ni ..laser johan terlebih sikti dari Ogy...tu pasallah Ogy makan hati.. kalau kena tengok history Ogy ni..keje dia asyik nak saman org jek....cepat melenting.. dan Johan pulak lawak kasar..Yelah dia muda..digandingkan ngan org tua...tak SEssuai...

nuyui a.k.a miss YUI said...

inilah namanya kerana mulut badan binasa..

saffiya_aleesya @ echa said...

skrg ni mmg zaman suka saman menyaman.adoii lapo la plak tgk roti canai tu..

Aeen said...

johan ni mulutnya xde insurance....die igt dia cakap mcm 2 ..org suke sgt kot.....kite yg tgk pun rase gak sentap.....lawak x bertempat...x mjaga sensitivity org lain...huh..#tetibe teremosi lak# heheheh..

siti kektus said...

harap johan belajar lah dari kesilapan ni kan. =)

InaAchik said...

oh, layan roti canai lg sedap dari layan hal2 deme2 artis yg makin tahhapehape ni... :p
slurppppp~~~ sound effect sedut nescafe tarik. huhhhhh~~~ sorga di situ! :p

ღ Nurrul said...

alah.. kak ogy tak sama kurang hebatnya.... hahaha... baru buku bertemu ruas , nak saman2 org.... hmm....

puan azie said...

alamak..tetiber tingin makan roti canai.. ptg ni harus beli

mas saari said...

macam2 artis ni kan? tak respek satu sama lain pun!

lamanya dah tak pekena roti canai... teliur pulak tengok gambar tu!

nazirah said...

tu la berpada2 pada la bila melawak tu kan aishh

AnneRaini said...

nilah namanya bertemu buku dgn ruas...

aimi said...

nth pe2 je.... nk cri name pon agk2 lh tq kak.. post bnde ni...aimi bru tgk ni =)

Cik Nasha said...

haha..
sua2 sama je.
dulu ogy prnh di saman, skrg dia nak menyaman pulak. hehe..

J.Syazwana said...

esok pagi baru nak bekpes roti canai. lama tak pekene. haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...