Image and video hosting by TinyPic

29 December 2011

tutorial : jom tukar SHOUTMIX ke FIBOX

sejak shoutmix nk kena bayar ni,ramai yg dh buang shoutmix kan?


mcm i,i bukan buang,tp terbuang.konon nk adjust template,
tapi last-last terdelete.damn! hehehe.

so dh alang-alang takde,biarkan je,
but bila blog takde box utk shout-shout rasa mcm xbesh kan?
so bila tgk kat blog k.Diana punye blog ada shoutbox baru,
nampak cm besh je.k.diana pakai FIBOX,
beshnya fibox ni sbb korg boleh signup pakai FB je.
korg sume mst ada FB kan?tipu lah xde.

kalau tak pon boleh je pakai url blog.
senang nk jejak balik.kan?



1st : korg g je kat FIBOX
then sign up,masuk email sume,tak pon korg sign up je pakai FB,
mudah! then amik code, paste je kat page element korg.
simple kan?so jom lah pakai FIBOX!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. akak dah lama takde shoutmix... boleh cubalah fibox ni!

    ReplyDelete
  2. akk ada dgr2 jugak SMix nak kena bayar...bagus juga FIBOX ni...nak try jugak nnt...

    ReplyDelete
  3. ada plan jugak nak tukar hari nie or besok..hihi..

    ReplyDelete
  4. xnak guna ape3 boleh x.. asyik kena spam dengan ads tahpapeeee

    ReplyDelete
  5. huhuhu jijah guna cbox jer..sebab leh letak gambar asben..hehhe tapi rindu shoutmix!!

    ReplyDelete
  6. yelah kak ati pun ingat nk tukar
    juga tp kena tunggu ada free time :)

    ReplyDelete
  7. sy dh tukat Cbox baru tau pasal fibox..adoiii rugi..mls dah la nk tukar byk2 kali..huhu

    ReplyDelete
  8. eh, btul ke shoutmix dh nk kna byr, cik tatau pun, huhu
    boleh torai jugak fbox ni kalo rajin nt, tq..=)

    ReplyDelete
  9. best gak tuh,...nnti nk tukar lah tp xde mase nk jenguk lame2..ehehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com