Image and video hosting by TinyPic

28 December 2011

ucapan paling BEST didengar

"selamat pengantin baru"



"selamat pengantin baru"

"selamat pengantin baru"

"selamat pengantin baru"

"selamat pengantin baru"

"selamat pengantin baru"

ucapan tu mungkin takkan didengar lagi lepas ni.
kite dgr waktu kita kawen je.betul x?
rasanya masa kawen kita akan dgr tu je ucapan dr kawan-kawan,
saudara,even musuh kita pon akan ucap

"selamat pengantin baru"

kat kita kan?betul x?

lg 1 moment yg paling i x boleh lupa masa kami g pre-honeymoon kat melaka.
masa tu tangan i masih merah lagik ngan inai,
bila kami g berjalan,org keliling kami sume wish

"selamat pengantin baru"

ahhhhh so sweet.mulanya kami mcm pelik,knp sume org tgk kami,
but bile dh sampai dekat dgn org tu,dye wish "selamat pengantin baru"
hehehe.i ngan suamy senyum je.senyum sebab suma org wish "selamat pengantin baru"
kat kami.sweet sgt rasa.
skrg inai pon dh habes kat tgn,tinggal kat kuku je.
org pon dh tak wish dh selamat pengantin baru kat i.
huaaaaaaaaaa.yelah,dh nk dekat 2 bulan kawen.
apa yg baru nya,dh jd pengantin lama lah kan.hehehe.

"selamat pengantin baru"
sekurang-kurang nya tu kenangan yg paling i takkan lupakan
seumur hidup.kalau lepas ni,honeymoon kat tempat lain dh xdpt dh
ucapan tu,sbb inai pon dh habes,lepas ni kena tunjuk kad kawen baru
org tau yg kami pengantin baru.hehehe.

perkahwinan adalah klimax dlm hidup i,
segala dosa dan tanggugan telah berpindah pada suamy.
sedih dan gembira menjadi satu.moga kami dapat
mengharungi suka duka gembira dan tangis bersama.

iloveusuamy#

"selamat pengantin baru"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 comments:

  1. Rara,

    Selamat Pengantin Dua Bulan! hehe~


    *apa susah rara, pakai je inai time kali nak g bercuti, sure seme orang ingt kita ni pengantin baru... hehehehhe*

    ReplyDelete
  2. hee..selamat pengantin baru 2 bulan kak..:D

    ReplyDelete
  3. bl MK nk dpt wish gitu yer.. hahaha

    ReplyDelete
  4. Selamat Pengantin Baru! :)

    heheheh, nak jugak ckp kan...ok la. kenangan tu la buat kita tersenyum kan rara :p

    ReplyDelete
  5. dah dekat 2 bulan eh..mesti terasa sekejap kan..tp maseh baru jugak! selamat pengantin baru rara n hubby..hihi

    ReplyDelete
  6. rara..sweet sgt ayat u tue hehehe..ok x sbr nk kawen

    ReplyDelete
  7. tak kira berapa bulan pun tapi yang penting kita perlu jaga keharmonian rumah tangga tu dengan sebaik mungkin..

    ReplyDelete
  8. selamat pengantin baru..
    ehehehe..
    sweet!

    ReplyDelete
  9. 2 bulan masih lagi pengantin baru.. ai yang dah setahun lebih ni pon feeling2 macam pengantin baru lagi sebab tak de beranak lagi..;p

    ReplyDelete
  10. baru dua bulan..masih pengantin baru kann..
    tapi yg penting, hari2 pun tetap pengantin baru utk rara dan suami k..

    ReplyDelete
  11. sedap nye mkn cendol kt melaka..BTW

    "SELAMAT PENGANTIN BARU"

    ReplyDelete
  12. hahaha..agk2 nak abis inai tu pakai le lagi =P

    ReplyDelete
  13. nak wish jugak le. Selamat Pengantin Baru..... hehe.

    ReplyDelete
  14. Selamat pengantin baru...hah dapat dengar lagikan?..hehe

    ReplyDelete
  15. ekekekk teringin gak nie .. tapi sayang dah lama , x merasa dahhh :)

    ReplyDelete
  16. hahaha...da xde baru nye lagi rara...da jadi pengantin lama kite ni kan..hehehe....next yer da xde da org nk ckp pengantin lama or baru...sbb da taun baru....hehehe...da jadi pengantin lapuk agaknye...hehehe....

    ReplyDelete
  17. x sabar nak pegang title pengantin baru tu, hehehe~~

    ReplyDelete
  18. selamat pengantin baru..moga cpeat jadi ibu..hehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com