28 December 2011

ucapan paling BEST didengar

"selamat pengantin baru"



"selamat pengantin baru"

"selamat pengantin baru"

"selamat pengantin baru"

"selamat pengantin baru"

"selamat pengantin baru"

ucapan tu mungkin takkan didengar lagi lepas ni.
kite dgr waktu kita kawen je.betul x?
rasanya masa kawen kita akan dgr tu je ucapan dr kawan-kawan,
saudara,even musuh kita pon akan ucap

"selamat pengantin baru"

kat kita kan?betul x?

lg 1 moment yg paling i x boleh lupa masa kami g pre-honeymoon kat melaka.
masa tu tangan i masih merah lagik ngan inai,
bila kami g berjalan,org keliling kami sume wish

"selamat pengantin baru"

ahhhhh so sweet.mulanya kami mcm pelik,knp sume org tgk kami,
but bile dh sampai dekat dgn org tu,dye wish "selamat pengantin baru"
hehehe.i ngan suamy senyum je.senyum sebab suma org wish "selamat pengantin baru"
kat kami.sweet sgt rasa.
skrg inai pon dh habes kat tgn,tinggal kat kuku je.
org pon dh tak wish dh selamat pengantin baru kat i.
huaaaaaaaaaa.yelah,dh nk dekat 2 bulan kawen.
apa yg baru nya,dh jd pengantin lama lah kan.hehehe.

"selamat pengantin baru"
sekurang-kurang nya tu kenangan yg paling i takkan lupakan
seumur hidup.kalau lepas ni,honeymoon kat tempat lain dh xdpt dh
ucapan tu,sbb inai pon dh habes,lepas ni kena tunjuk kad kawen baru
org tau yg kami pengantin baru.hehehe.

perkahwinan adalah klimax dlm hidup i,
segala dosa dan tanggugan telah berpindah pada suamy.
sedih dan gembira menjadi satu.moga kami dapat
mengharungi suka duka gembira dan tangis bersama.

iloveusuamy#

"selamat pengantin baru"

22 comments:

::EIDA:: said...

Rara,

Selamat Pengantin Dua Bulan! hehe~


*apa susah rara, pakai je inai time kali nak g bercuti, sure seme orang ingt kita ni pengantin baru... hehehehhe*

Juliet_iRa~" said...

hee..selamat pengantin baru 2 bulan kak..:D

mizzkechique said...

bl MK nk dpt wish gitu yer.. hahaha

kaklong said...

Selamat Pengantin Baru! :)

heheheh, nak jugak ckp kan...ok la. kenangan tu la buat kita tersenyum kan rara :p

syaz@rozelt said...

dah dekat 2 bulan eh..mesti terasa sekejap kan..tp maseh baru jugak! selamat pengantin baru rara n hubby..hihi

UyaRayza said...

rara..sweet sgt ayat u tue hehehe..ok x sbr nk kawen

saffiya_aleesya @ echa said...

tak kira berapa bulan pun tapi yang penting kita perlu jaga keharmonian rumah tangga tu dengan sebaik mungkin..

sailaaf said...

selamat pengantin baru..
ehehehe..
sweet!

aTy _faRed~ said...

2 bulan masih lagi pengantin baru.. ai yang dah setahun lebih ni pon feeling2 macam pengantin baru lagi sebab tak de beranak lagi..;p

Cik Saila said...

baru dua bulan..masih pengantin baru kann..
tapi yg penting, hari2 pun tetap pengantin baru utk rara dan suami k..

Ejat said...

sedap nye mkn cendol kt melaka..BTW

"SELAMAT PENGANTIN BARU"

Munnafendy said...

hahaha..agk2 nak abis inai tu pakai le lagi =P

eiyzniey said...

Slamat pengantin baruuu.
:)

yana halim said...

nak wish jugak le. Selamat Pengantin Baru..... hehe.

KAMIHIDUP said...

cikpuan rara. :)

AnneRaini said...

Selamat pengantin baru...hah dapat dengar lagikan?..hehe

cha zainol said...

selamat pengantin baru :)

ieda said...

ekekekk teringin gak nie .. tapi sayang dah lama , x merasa dahhh :)

Aeen said...

hahaha...da xde baru nye lagi rara...da jadi pengantin lama kite ni kan..hehehe....next yer da xde da org nk ckp pengantin lama or baru...sbb da taun baru....hehehe...da jadi pengantin lapuk agaknye...hehehe....

✿ pink velvet ✿ said...

x sabar nak pegang title pengantin baru tu, hehehe~~

Cik Bhulat said...

selamat pengantin baru..moga cpeat jadi ibu..hehe

cik najihah said...

makin berseri akk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...