Image and video hosting by TinyPic

09 December 2011

(video) Majlis Pernikahan Deqwan & Dalili Michelle



Salam Jumaat.ni entry ke-2 untuk rini.
dh x banyak story nk create sbb nya i tgh sebok layan korea.heee.


mood tgk cite korea dh dtg balik sbb dh free kan skrg.
dulu sebok nk pk pasal kawen lah,exam lah,mcm-mcm lagik lah.
but skrg ni dh free,dh settle sume.so layan korea balik lah.hehehe.


korg dh layan ke video pernikahan Michelle ni?
bile i tgk dye dlm melodi,i nmpk dye ni sorg yg garang taw.
bile tny soalan tu mcm nk marah je.tegas je.
but bile tgk dye kawen ni,rasa dye mcm sweet jek!
manja jek!


ni lah lumrah sorg perempuan kan,
bile dh disamping lelaki yg dye sayang,
garang mcm mana pon boleh cair,boleh lembut.
alahaiiiiii indahnya kan =)


p/s : yg lelaki,jgn lupa solat JUMAAT! heee~






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments:

  1. hehe cmnecmne pon lelaki akan tunduk kat ppuan jugak ;)

    ReplyDelete
  2. sweet sgt..mmg kena dgn lagunya..cara penyampaian pon besh!

    ReplyDelete
  3. sweet kan tengok dorang... tahniah buat keduanya...

    ReplyDelete
  4. michelle yang kasi terjahtu dah kawenkan.. alahai tapi tengok melodi haritu macam meriahjer...

    ReplyDelete
  5. chomey je lagu yg diorang pilih..hihi

    ReplyDelete
  6. at last , kawen jugak michelle . congrats 2 her . <3

    ReplyDelete
  7. aah sweet .. :)

    dah jodoh dia ngan lelaki melayu kan .. selamat dia masuk islam .. :)

    ReplyDelete
  8. dah kawen ea dia? siyes tak tahu. untung michelle kan.

    moga dia bahgia hendaknya. =)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com