09 December 2011

(video) Majlis Pernikahan Deqwan & Dalili Michelle



Salam Jumaat.ni entry ke-2 untuk rini.
dh x banyak story nk create sbb nya i tgh sebok layan korea.heee.


mood tgk cite korea dh dtg balik sbb dh free kan skrg.
dulu sebok nk pk pasal kawen lah,exam lah,mcm-mcm lagik lah.
but skrg ni dh free,dh settle sume.so layan korea balik lah.hehehe.


korg dh layan ke video pernikahan Michelle ni?
bile i tgk dye dlm melodi,i nmpk dye ni sorg yg garang taw.
bile tny soalan tu mcm nk marah je.tegas je.
but bile tgk dye kawen ni,rasa dye mcm sweet jek!
manja jek!


ni lah lumrah sorg perempuan kan,
bile dh disamping lelaki yg dye sayang,
garang mcm mana pon boleh cair,boleh lembut.
alahaiiiiii indahnya kan =)


p/s : yg lelaki,jgn lupa solat JUMAAT! heee~






8 comments:

Zana said...

hehe cmnecmne pon lelaki akan tunduk kat ppuan jugak ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

sweet sgt..mmg kena dgn lagunya..cara penyampaian pon besh!

maszmadi said...

sweet kan tengok dorang... tahniah buat keduanya...

Cho Zila said...

michelle yang kasi terjahtu dah kawenkan.. alahai tapi tengok melodi haritu macam meriahjer...

syaz@rozelt said...

chomey je lagu yg diorang pilih..hihi

cik hijau purple VS nur faie said...

at last , kawen jugak michelle . congrats 2 her . <3

ieda said...

aah sweet .. :)

dah jodoh dia ngan lelaki melayu kan .. selamat dia masuk islam .. :)

siti kektus said...

dah kawen ea dia? siyes tak tahu. untung michelle kan.

moga dia bahgia hendaknya. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...