30 June 2011

error 404

Ya Allah,sape yg alami benda ni pagie td?


i sempat buat 1 entry je rini.mmg bengang giler.
habes sume i dh clearkan.tp still can't view.
bile i update,nk save dye kua 
"bad request"
WTFishhhh bad request.mmg sakit hati.

mmg blogspot down eh.
i mmg badmood 1 hari ni.
pagie tu nk hepyhepy je.then mmg down.
smpai takde selera nk makan.
rini tgh hari tak makan.

skrg pon still tak mkn ag.
dh kul 11,mls pulak nk makan.
sok jelah i mkn.rennnndooo giler kt u ouls.
huaaaa hopefully jgn lah jd lagik cm ni.
Read More ->>

pagie yg KHAMIS

salam,peace yaw.kamis sudah.sgt cepat.
smlm masa balik dr keje,office mate i tny.

betul ke sok kamis?
i ckp betullah.knp?

mcm tak caye lah.rasa mcm sok rabu.
haissshhhhh jgn.mmg betullah rini kamis,
rini bukan rabu ye kwn kwn.hehe.

rini dh 4 hari berturut-turut subuh je hujan.
sedappp je tido.mls nk mangun.lepas azan tu
alangkah bahagia kalau tarik selimut ag.
tapi apakan daya.kena mangun jugak.
kalo layan mata mmg nk menjadi-jadi.

sok i nk balik epoh,yeay.
sok halfday,kul 12 gerak dh.
balik tu nak g cr goodies bag for wedding.
sabtu lak wedding cousin,then trus g fitting baju.
hmm mesti weekend i ni memenatkan.
but dpt jumpa family mst sonok.
eeeheeee xsabar!

p/s : adek i siap dh telefon tny ingat tak sabtu ni hari apa.
erk! harijadi dorg.nk hadiah lah tu.

Read More ->>

29 June 2011

letih + lapar + megi


+


+


=
yummeh!



Read More ->>

bile otak kena kerah : perut pun lapar

agak dh 2tahun stgh i tinggal buku.


tinggal sume pelajaran pelajaran kat poly,
pas abes poly mmg buang sumenya,
ingat tak kan guna dh.
ilmuilmu dlm kepala ni pon sume dh
delete.dh refresh kan.tup tup,
masuk je keje gov ni.nk comfirm
kena jwp exam lak.
exam ada 3 paper,
ada penyiaran,elektronik,dan yg paling critical
MATHEMATICS

mate mmg terbaek lah.tak yah disangkal lagik.
soalan nya,faktorkan,
selesaikan persamaan,
cari sudut.buktikan kos,sin,tan,
tukarkan binari,desimal bagai.
matrik lagik,nasib kamir sume tu tak keluar.
kalau keluar,rasanya i nk g pinjam otak
org lain jap.

td kul 8pm baru smpai umah,kul 5
tu trus buat stdy group.agak kelakar
bile buat study group.hehe.
tekan calculator pon agak pelik rasanya.
yelah sblm ni tekan keyboard je.
hahaha.

skrg ni rs penat sgtsgt.dan yg penting.
rasa LAPAR,sbb nya.otak jalan.trus direct
smpai ke perut.perut pon berbunyi akibat
tak mkn tgh hari,masuk rini i dh 3hari
tak sentuh nasi.cayalah.
sok masuk hari ke empat.
hopefully berat ideal 55kg tercapai.

tp penimbang tak de plak kat umah.
so cane eh.hehehe.
alamatnya kena g tesco lah ni,
pakai timbang yg kena bayar 20sen tu kan.
hehehe.

sok nk kena stdy lagik.malasnya.
exam minggu depan plak tu.

p/s : leh tak bawak toyol mcm masa kat poly dulu?erk!

Read More ->>

WW : teka mana 1 payung saya


dikala hujan,ini mmg perlu.eeheeeee~

Read More ->>

"Blog Kesayanganku"


jom join segmen freaky!
p/s : sy takde header

Read More ->>

mr/mrs "JOM JOM" or "HAAA TUNGGU JAP"

pelik tak tajuk i?pelikkan?nk tau knp i buat tajuk mcm ni.


jom baca lagik.

dlm life seharian,pernah tak jumpa org mcm ni.

"weh jom kite g buat bla bla bla bla jap"
"ahhaaaa boleh gak,tunggu jap eh"

"weh jom kite g buat bla bla bla bla jap"
"ahhhaaaa jom jom g skrg"

2 different situation ryte?
amacam?sllu nya u ouls jumpa yg mcm mana?
banyak org yg u ouls jumpa yg mcm mana?

mcm i 2 2 i jumpa.
yg paling besh org yg trus jom jom ni.
ajak kemana sume jom.tp mslh jugak bile
trus nk jom je.sbbnya kalau kite ajakajak ayam.
dye pon nk jom jugak.agak problem disitu ye.

i salute kat hamba Allah kat tempat keje i.
even dye tgh buat kerja pon,org disturb dye.
dye takkan marah,dye tetap akan layan.
"DENGAN POLITE OKE"
bukan dgn buat muka.

kalau kite,kite akan tolong,tapi buat muka kan.
(mcm i lah contohnya) eheeeee.
tapi dye tak,bape juta kali org mintak tolong dye,
dye tetap akan bangun dan tolong org tu,

mmg bagus,dan jugak i tak penah dgr mulut dye merungut.
mmg tak penah.mengajar org pon dgn polite.
kalau tanya banyak kali pon takkan marah.

kalau i,tanya byk kali mmg makan penampor lah kan.
hehehe i garang taw.

so i kdgkdg teringin nk jd mcm tu,bile org mintak tolong,
even banyak kali mcm mana pon,kite layan.
tapi i tak boleh.mst nk marah.
(dlm hati i akan kata.ich tak paham bahasa ke) "
kalau tolong pon rasa mcm tak ikhlas sgtsgt.heee terokkan i ni.
tapi tak lah selalu i mcm tu,kdgkdg i ikhlas jugak taw.
erk! boleh ke puji diri sendiri?
bantai lah labu.

but mcm tu lah story i,
i mmg salute lah kat org yg sabar ni.
mmg boleh jd tutor sejati lah.

p/s : patut lah i tak boleh jd cikgu kan.
panas baran punya olang!
Read More ->>

review pengKOMEN tegar!


hah,tgk tak top commentar i?
sape paling top?
ni dye.kat atas ni.
dye ni mmg terbaek lah.setiap entry i
dye akan komen kot i rasa.
even i buat sehari 6 entry.
6 6 entry dye akan komen.
mmg terbaek wokkkkkk!
sape yg tak follow dye lagik?meh
meh klik je pic dye kat atas tu.
heeee.

p/s : hujaaaaannnn pagie ni.syiiioookkk kalo dpt tido =)

Read More ->>

meh saji mata.


wahhhhh hari yg ditunggutunggu sume blogger.yeah~
Wordless Wednesday.
tapi ni nk berkatakata jugak.eheee.
meh meh tgk piccy ni.
awesome kan kan.
cantek sgt mereka.

p/s : nk tny sikit,i tak penah jumpa majalah ni.mana nk bli eh?


Read More ->>

28 June 2011

selena gomez : love u like a love song yg awesome!

ouch dh keluar dh lagu ni.




kalau x lagu ni kan tak keluar sbb
selena ni dh kaler kan kuda ke kaler pink 
yg telah menimbulkan kemarahan PINK.
kalau nk tau tgk entry ni. sweet giler kude pink tu.

sweet gak dgr lagu ni.selena suara dye mmg besh
gak kan.rs nya lagik matang dr justin bibir tu.
huaaaa so i jd mcm tersuka lak kat lagu ni.
tak tau dh bape kali ulang dh lagu ni.

video klip dye pon sgt awesome lah.
haih.tp kuda pink tu takde pulak dlm video klip tu.
dh potong kot kan bahagian tu.

jom layan video 
SELENA GOMEZ : LOVE U LIKE A LOVE SONG
sgt menarik video dye.malaysia takde ke yg nk buat
video klip cm ni eh?

behind the scene dye pon besh.

Read More ->>

nak rindu pon malu ke?

hahahaha ni yg rasa nk gelak besar ni.




lawak sengal ni telah dilakukan oleh kami ptg td.

masa jalan tgh jammed,i msg tunang i.

i : syg,miss u.

syg : heee malu lah syg.

i : erk! knp nk malu pulak?

syg : sbb lame tak dgr eb ckp cm tu.

i : eh sllu je eb ckp kt syg i miss u.

syg : tak lah,sllu eb ckp.renndoo syg.bukan miss u.

i : cintai lah bahasa kebangsaan kite syg.heee.

syg : bahasa kebangsaan eb bukan english ke?

i : erk lagik.so speechless dgn syg ptg td.

tak tau knp ptg td tunang i boleh buat lawak sengal cm tu. 
Read More ->>

akibat jadi anak kepada GANGSTER.

sape tgk buletin utama smlm?


tgk tak yg pasal bapak murid belasah cikgu
sbb denda anak dye tu?
huh apa pendapat korg?sbgai makmak n ayahayah ni?
and mummy and daddy wanna be ni?

if anak o ouls buat salah,cikgu denda,adakah 
anda akan menyerang cikgu tu?

guru,guru pelita hidup.dorg yg mengajar kita membaca,
mengeja,mengenal mathematics sains and mcm mcm ag lah.
tapi sanggup kamu belasah cikgu tu.

mmg sesetengah cikgu garang,pukul anak,tapi
untuk apa?utk mengajar,mendisiplin kan anak anak 
kamu yg tak mkn saman tu.

mcm i dulu,kena pukul.kena cubit smpai lebam,
kena marah,kena pukul ngan buku,
buku kena campak luar bangunan,tu perkara biasa.
takde pulak nk gtau mak papa i.
diam je.kalo gtau gerenti kena balik punye.

tapi jgn budak skrg,siap gtau bapak,
n bapak dtg pukul cikgu ag.giler gengster lah.
huh! tu lah kan.payah nk ckp.
kalau nk salah kan cikgu pon xboleh.
cikgu tu kalau boleh nk jd kan anak tu pandai.

tp mak bapak pulak hangin kalo cikgu sentuh anak dorg
so mana satu yg boleh ni sbnr nya?

p/s : tu sbb i rasa budakbudak skrg ni payah nk bendung perangainya.kecikkecik dh pandai isap rokok sume bagai.then
bile dh besar,melawan mak bapak pulak,baru lah
mak bapak nk menyesal.masa tu,menyesal pon tak guna dh. 
Read More ->>

TOMOK save the date


ouch awesome sgt sgt vimeo save the date tomok.
i tgk smpai senyum sorg sorg taw.
ce korg try tgk pulak.mst korg senyum sorg2 punye lah.
confirm!
comels jugak tunang tomok ni kan.
sweet je pakai baju kurung =)

p/s : nk buat jugak.dh tanya,but length dye even 10mint pun ribanriban oooo.tapi mmg puas hati lah,but!
myb duet tu more berguna utk benda lain kot kan.
kalau artis takpe lah kot buat vimeo. 
gulp~nakkkkk.

Read More ->>

mengenali sahabat melalui cr JALAN

nak mengenal sahabat anda.try read this =)


1. Jika berjalan, dari belakang kelihatan seperti tidak memijak tanah. Golongan wanita yang jalannya berginjat, konon wanita ini adalah wanita yang tidak jujur, kalau berbual, mulutnya laser dan menyinggung perasaan orang lain. Wanita yang berjalan seperti ini juga terkenal dengan sikap egonya. Lebih parah, wanita ini biasanya pemboros atau suka membazir wang tanpa berfikir sebelum berbelanja. Padahal, wang yang dimilikinya itu masih banyak kegunaannya. Tapi jangan berkecil hati, kerana wanita seperti ini biasanya menjadi pujaan ramai lelaki.

2. Jika berjalan, sering menoleh ke kanan and kiri. Wanita seperti ini biasanya pandai menyimpan rahsia. Walaupun ramai yang menganggap wanita seperti ini tidak jujur, suka menipu teman sendiri,dan merugikan teman bualnya, namun, ramai lelaki yang berusaha untuk menakluk hatinya. Konon wanita seperti ini senang diatur dan diuruskan.

3. Jika berjalan suka menunduk. Cara berjalan melambangkan wanita seperti ini memiliki sifat yang tertutup. Ia hanya akan berbual dengan orang-orang yang rapat dengannya dan boleh dipercayai untuk menyimpan rahsianya. Wanita seperti ini biasanya sukar untuk ditakluk hatinya. Disamping sikapnya yang dingin, wanita seperti ini tidak peduli dengan
kehidupan cinta. Namun, jika ada lelaki yang berjaya menawan hati wanita dengan cara berjalan menunduk ini, dijamin akan mendapat kebahagiaan. Sebab, wanita jenis ini sangat setia, dan dia tidak akan mengkhianati lelaki yang dicintainya.

4. Jika berjalan menatap lurus ke depan. Wanita seperti ini biasanya memiliki pendirian yang teguh, bukan senang hendak menggoncangkan imannya. Jangan sekali-sekali menentang apa yang pernah dikatanya, jika anda tidak mahu mendengar dia berleter panjang lebar. Meski pendiriannya teguh, tapi dia selalu berselisih pendapat. Jangan hairan jika wanita seperti ini hanya mahu berbual dengan orang yang berpengalaman luas.

5. Jika berjalan badan bergerak ke kanan dan kiri. Wanita yang berjalan dengan gaya yang sedemikian tidak ambil kisah dengan masalah yang berlaku. Apa pun masalah yang ada dihadapannya, dia dianggap kecil. Padahal masalah itu sebenarnya memerlukan kebijaksanaan untuk diselesaikan. Kerana sifatnya yang suka ambil mudah ini, banyak persoalan yang akhirnya tidak dapat diselesaikan dan akibatnya merugikan dirinya sendiri.

6. Jika berjalan badan tampak tegak. Wanita ini tegas menentukan sikapnya sendiri. Dia tidak mahu urusan peribadinya dicampur oleh orang lain. Gaya bicaranya serius seperti ingin menunjukkan dia memiliki pendirian teguh. Yang menarik dari wanita ini, dia bertanggungjawap terhadap apa yang pernah dilakukannya. Dia menyenangi lelaki yang berdikari tanpa meninggalkan sifat-sifat romantiknya.

7. Jika berjalan seperti zirafah. Maksudnya, ketika melangkahkan kaki ,badannya ia kelihatan bergerak ke depan dan ke belakang. Wanita jenis ini sangat lemah perasaannya. Dia seorang yang mudah terasa dan mudah tersinggung. Jadi, jika anda berbual dengan wanita seperti ini kenalah menjaga perasaannya agar tidak tersinggung, kerana wanita ini mudah mengalirkan air mata.



so how?dh tau?hehehe





thanks zat
Read More ->>

safura FB : fake profile

selamber je curik pic i,then buat fake profile eh.


agak agak sket der.gambar wa,wa punye je,
yg lu hambek buat apa.lu langsi lu mati der.
i tau ada fake profile pon sbb ada sorg insan ni
PM i,then ckp cm ni.

"dear,which one ur acc?y ada 2? ni URL nya"
i dlm hati dh panas dah.i pn bukak acc tu.
mmg sume piccy i.mmg nk mati lah kan amik piccy i.
how dare u.
BUT!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

kringgggggggggggggggggggggggggggggggggggg!
kringgggggggggggggggggggggggggggggggggggg!

ouch! i bermimpi rupenya.hahahahahaha.
agak kelakar disitu yek.
akibat tidur dgn hati yg gembira mlm td,i smpai termimpimimpi.
yelah,skrg ni kan ramai sgt buat fake profile.
so mimpi i pon nk jugak lah kan.hampeh.
ich~ tak boleh blah punye mimpi.
tampo nak?

p/s : safura,berpijak lah dibumi yg nyata.
ko tak popular mcm irene nadia marcello yg
beriye nk ada fake profile tu,
tak de sape nk amik piccy ko buat fake profile.hahaha.
dussshhhhhhhhhhhhhhhhh~
Read More ->>

27 June 2011

A B C cekodok basi.

rini i tak sentuh nasi ag,pagie td i mkn sesenduk bihun.



then akibat rini ujan je.and sejuk,so i tak rasa lapar sgt.
tgh hari pulak makan cekodok kegemaran.
apa yg minat sgt ntah lah.suke bebeno.

i bli 10 ketul muahahaha.cekodok skrg dh mahal taw.
kalau dulu 1 cucuk tu 25sen.dlm 1 cucuk ada 3 ketul
tapi kalau kat KL,seketul 20sen taw.haaa jgn mainmain.

sabtu ni i balik nk fitting baju,
so i rasa minggu ni i tak nk sentuh nasi langsung.
i nk timbang berat i smpai 55kg je.dh ideal dh tu.
ritu last timbang berat i 54kg,pas dtg kl berat naik.
kalo tak 53kg je.huaaaa tak suke taw.

skrg ni tak tau lah berat i bape.minggu ni mmg nk diet
ketatketat punye.tak pelah diet kejap,nt dh kawen tak yah
lah diet ketatketat kan,diet ala ala kadar je ok lah kot.

masa kawen mst nk nmpak cantek.
berkorban sket tak pe kot.
tapi mkn cekodok leh ke nk maintain.
bukan cekodok buat lagik gemok ke?
dgn minyak nya,dgn pisang nya.
haiiii konpius i.


p/s : syg pon nk masuk gym dh.nt fit bdn.
chaiyokchaiyok syg.heeee.
Read More ->>

Jimmy Shanley baby gurl : Zahrah Shanley


1 Malaysia tau kisah duka Jimmy,satu Malaysia juga tahu bout berantakan rumah tangga mereka.
satu Malaysia juga menunggu kelahiran Zahrah.
santeeeekkkk namanya.

comeeeellssss baby ni.even ramai dh buat post bout ni,but i tak kire.
i nk buat jugak.i pon agak sadis bile baca kisah jimmy kat post NI.

but kedukaan Jimmy seolaholah terubat bile Zahrah lahir.
mungkin baby ni akan mengerat kan dan akan menjernihkan
ikatan mama dan papa nya,mana kita tahu kan.
so congrats to jimmy,dan hopefully rumah tangga dye akan pulih
and to wife dye,buka lah pintu hati,terima lah suami mu.
tak jumpa dh lelaki yg baik cm tu dlm dunia ni.
payah sgt.dh dpt yg baik tu bersyukur lah.


Ramai yang maklum dengan masalah dalaman yang dihadapi oleh Jimmy Shanley, namun berita kelahiran anak yang dikandung oleh Suhailah Eliani sedikit sebanyak bisa melupakan sejenak kisah duka mereka.
Menurut sumber dalaman kami, Suhailah Eliani telah melahirkan seorang baby perempuan sekitar 3 hari lalu. Dia ternampak gambar baby perempuan bernama Zahrah Shanley di laman Facebook-oh bulan


Read More ->>

aku REDHA!

i redha bile diuji,i redha bile di uji dgn



melihat stufff berwarna pink.
i redha even i tak dpt memilikinya
but i redha jika i hanya dpt menatap
gambarnya sahaja.
















i redha.korg redha x?
huuuuuaaaaaaa nk bilik mcm ni.plsssssss.

p/s : takde ke realiti show yg nk boleh capai impian i utk
buat bilik cm ni? eriqqqqq yg kepala botak tu taknk buatkan utk i ke?


source - kecoh habes
Read More ->>

BLOGLIST? ahhhh menyemak je "STICKY POST"

alamak,habes lah,pas ni mesti ramai yg boikot




takmo singgah dh blog pink ni.eheeeee.

sorry bro,sorry sis.bukan nk ckp bloglist tu
menyemak,but i baru dpt 1 idea baru,
i nk kumpul sume bloggerblogger
besh,n nk kumpul n lambakkan
kat satu tempat je.nt bile korg nk terjah,trus klik je.

mudah jugak bagi i,
sbbnya,pagiepagie.celik celik je mata,
i boleh trus g kat tempat blogger besh
ni disimpan,n boleh trus dpr story terbaru dorg.
so mudah kan,eheeeeee.
sape sokong cadangan i ni?

nk tgk x i gantikan bloglist i ni dgn apa?
tadaaaaaaa i buat 1 page baru ni.
so sapesape nk view bloggerblogger best 
yg i suggest,leh lah g ke sini yek. 

amacam oulssss?ok tak?
ni baru sikit je list nya.nt i akan tambah lagik.
sape yg nk masuk dlm list ni sila bgtau eh.
kite boleh exchange link.

p/s : list yg dh ada ni adalah list yg i paling syg.
blogger ni blogger peberet i taw.eheeee.
Read More ->>

agak-agak i boleh jd artis x?

grrrrrrrrrrr tekanan,now baru boleh terjah blog,
dr pg td i nk bukak,tenet punye lah slow,nk login pon tak boleh.
mmg rasa nk geget je pc ni taw.geram sgtsgt lah.haih~

then akibat tenet yg tak ok,i teman lah office mate i
g wisma tv,wahhh penat giler jalan,but jalanjalan tu berbaloi.
i jumpa artis.huaaaa poyos.
tapi bukan lah LISA SURIHANI or HAZAMA taw.

just jumpa DANNY,ahaks.masa nk naik tangga tu nampak dye.
dye pon nk turun tangga,then muka dye mcm nk tak nak je senyum.
then bile selisih tu dye ckp,
"tu duet jatuh"

i pon cepatcepat lah pandang blakang.
ahhhh TIPUUUUUU malu.hahaha
sempat lagik si danny ni buat lawak ek.
nasib i tak peluk u kat situ.eeeheeee gatai!
nice lah.dye tak sombong.tak sempat nk snap pic td.
kalau tak i dh publish kat sini.

then pas officemate i anta document tu.
nk balik ke opis i,then nampak sharifah zarina.
hmmm nice,tak make up pon cantek.
tinggi n puteh eh.i nmpk dye salam ngn sorg laki.

mulanya tak pasan,then pusingpusing rupenya dye
salam ngan ROSYAM NOR,ouch,mcm nk pengsan rasa.
tgk dye depandepan.hensem.macho.boleh tahan tinggi gak.
badan pon tegap lagik.haih~ besh nya duk wisma TV kan.
leh jumpa ramai artis.rasa mcm nk jd receptionist kat wisma tv tu,
BOLEH?! eheeeeeee.

p/s : nk BW jap.nak terjah link kat BLOGGER NI BESHHH BRO!
Read More ->>

26 June 2011

kubur tak bertanda.

now showing "kubur tak bertanda" kat astro prima.


walaupon cite ni mcm cite hantu,i gagahkan jugak
mata ni tgk,sbbnya ada shaheizy sam.
huaaaaa dorg berlakon kat korea tu.
sempoi je dgr sam ckp korea.
mmg style ah dye ni kan.

jom tgk sesama nk,
ahhhhh seram le pulak.
amek bantal siapsiap cover muka.eheee.
chill yaw!
bile lah dpt g eh =)

p/s : sonoknya yana peluk sam kuat2.eeerrrhhhhhh jeles.hahaha

Read More ->>

segmen : boleh tuju lagu x? #3

today ahad kan.so mst ramai nk citecite yg kelakar


santaisantai je kan bukan cite yg sadis-sadis kan.
so rini i pon takde entry yg beratberat,
entry ringan jeeeee.

just nk share satu lagu ni.
sape penah dgr.
AH~AH~AHMADDDDDDD - Arrora Salwa
hehehe,i pon baru dgr 2 kali je lagu ni,
td masa nk ke kedai,layan lah lagu dulu.
skali keluar lagu ni.huaaaa kelakar.
rasa nk gelak guling-guling.

sape lah cipta lagu ni,tak paham tol i.
yg penyanyi lagu ni pon tak rase ke lagu ni
kelakar.ce ce ce uoulsss dgr pulak.
heeeee.

Pertama kali si aku malu-malu,
Saat ku dekat ku ragu2
Mungkinkah dia suka padaku
Ah Ah Ahmad…

Ternyata tanpa ku duga-duga,
Aku terima salam darinya
Bergetar saatku membalasnya,
Ah Ah Ahmad…

Dialah idola,
Dialah superstar,
Mampu menggetarkan ranah jiwa

Dia yg ku nanti,
Selalu terpuji,
Ingin ku dekat, selalu ku dekat..

Ahmad…
Kau selalu dihatiku
Ahmad…
Luluhkan keangkuhanku,
Ahmad…
Ingin aku cepat-cepat,
Bercinta dengan lelaki paling hebat..

Ahmad…
Peribadinya sederhana,
Ahmad…
Tiada banyak bicara,
Ahmad…
Ku tak mahu lama-lama,
Mendekat kepadaku dengan segera..

Ah Ah Ahmad….
Ah Ah Ahmad….
Ah Ah Ahmad….

p/s : dah lah arwah atok i nama Ahmad,tak de nama lain ke nk buh.
Read More ->>

tarikh yg slalu dilupakan.

kenapa lah kami selalu lupa tarikh ni.



tak mcm tarikh yg kami sllu ingat.
padahal tarikh ni amat bermakna jugak bg kami.
tapi sedarsedar je kami dh terskip tarikh tu.
tarih hari kami bertunang.
bermakna sgt kan.
cencen tunang!
but! kami sllu lupakan tarikh tu,
tak mcm tarikh couple kami.
kalau tarikh couple mesti kami berebut rebut nk wish.
kdgkdg sampai bergaduh-gaduh nk rebut
sape yg wish dulu.hehehe agak kelakar kdgkdg tu.
siap bg hadiah lagik.

tapi kalau 25.12.10 tu kami mesti takkan ingat.
tgk mcm harini 26hb.25hb smlm.ahaks lupa lagik.
bile i ckp kt tunang i,dye gelak gilergiler.
dye pon tak pasti knp kami asik lupa 25hb,
yg kami ingat just 03hb jeeeeee.

p/s : myb sbb 03.11.08 tu banyak sejarahnya kot.
tu sbb kami payah nk lupa.
mcm korg tarikh apa yg korg akan ingat dan takkan lupa,
selain birthday bf ye.heee
Read More ->>

25 June 2011

boleh tuju lagu x? #2

stacy - kisah dongeng

ni lagu baru yg i suke.1st tyme dgr lagu ni i ingat erra fazira.
sbb lagu ni mcm lagu erra,tajuk dye apa ke ntah.
lupa dh,sbb melody dye mcm nk same dh.
rasa mcm lame gak stacy tak buat single baru kan.

dgr lah lagu baru ni.besh oooo.
tapi agak jiwajiwa sket lah.sape yg tak suke dgr lagu jiwajiwa,
jgn dgr taw.heeee.



Read More ->>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...