Image and video hosting by TinyPic

31 January 2012

Makcik Panic,langgar habes semua kereta!

KUALA LUMPUR – Mungkin kerana terlalu panik setelah melanggar sebuah kereta mewah jenis Volvo XC60, seorang wanita kemudiannya merempuh dua buah kereta lagi di belakangnya sebelum bertindak merempuh masuk ke dalam sebuah kedai ‘Superbike’ dan menghentam empat buah motosikal berkuasa tinggi di Bandar Sri Permaisuri di sini.

Dalam kejadian pukul 4.30 petang, pemandu wanita dalam lingkungan usia 50-an itu telah menggerakkan kereta Wira gear automatik miliknya berulang kali ke depan dan ke belakang sebanyak enam kali hingga melanggar semua kenderaan terbabit.

Seorang saksi kejadian, Mohd Nooraimee Othman, 23, berkata, wanita itu pada mulanya mengundurkan keretanya untuk keluar dari kawasan tempat letak kereta di hadapan kedai motosikal berkuasa besar berkenaan dan secara tidak sengaja melanggar Volvo milik adik kepada pemilik kedai ‘Superbike’ berkenaan.

“Mungkin makcik tu panik sangat.. lepas dia langgar volvo kat belakang..dia reverse dan ke depan dan belakang lebih kurang lima kali..kali yang kedua dia reverse (mengundur) itu dia hentam pulak dua buah Myvi yang terletak kat tempat letak kerata kat belakang dia.

“Kali ke enam dia maju ke depan dan terus rempuh masuk dalam kedai..masa melompat masuk kedai tu dia sempat langgar sebuah motosikal Honda VFR 1000..pelanggan punya tu,” katanya bercerita mengenai kejadian yang mencemaskannya itu.

Menurut Mohd Noraimee yang merupakan pekerja kedai Superbike tersebut, wanita itu turut melanggar tiga buah motosikal berkuasa tinggi jenis Suzuki GSX 1000cc, Honda CBR 1000cc dan BMW 1400cc yang berada di dalam kedai berkenaan.

Screen Shot 2012-01-31 at 12.58.23 AM.png 

Seorang lagi saksi, Sarah Zamzuri, 30, pekerja RHB Bank yang terletak bersebelahan kedai superbike itu berkata, dia terkejut dengan bunyi dentuman kuat membuatkannya berlari keluar dari pejabat untuk melihat punca bunyi berkenaan.

Sarah berkata, dia bingung sebentar apabila melihatkan kereta yang dipandu oleh wanita terbabit berulang kali bergerak ke depan dan ke belakang dengan laju.

Melihat kejadian itu, Sarah berkata, dia terus berlari mengalihkan kereta Avanza miliknya sebelum sempat dilanggar oleh wanita berkenaan.

“Saya panik tengok mak cik tu laju aje reverse dan pecut ke depan, saya terus lari ke kereta saya untuk alihkan kenderaan saya. Memang Tuhan sahaja yang tahu macam mana saya menggigil berlari ke kereta.

“Waktu saya alihkan kereta saya, wanita itu masih lagi menggerakkan keretanya dengan laju,”terang Sarah.

Adik kepada pemilik kedai Superbike yang enggan dikenali itu mendakwa, abangnya mungkin terpaksa menanggung kerugian mencecah setengah juta ringgit akibat insiden tersebut.

Sementara itu, ketika mendapatkan kenyataan dari suami wanita tersebut, lelaki itu hanya banyak berdiam dan turut terkejut dengan kejadian yang berlaku.

Lelaki berkenaan tidak percaya kemalangan yang berlaku itu berpunca daripada isterinya yang ditinggalkan sekejap sewaktu dia keluar untuk membeli barangan.

Orang ramai yang turut berada di tempat kejadian sempat menjerit ke arah wanita berkenaan supaya menghentikan enjin keretanya supaya dia tidak terus menggerakkan kenderaannya.

Wanita berkenaan juga kelihatan masih bingung



korg bayang kan kalau myvi silver n kuning tu milik korg,apa korg rasa.apa korg rasa bila tibe tibe tgk kete korg jd cm tu,dh lah kete baru,tanpa buat salah,tanpa apa apa angin or ribut,tiba tibe kete korg jd cm ni.Ya Allah,mmg sgt dugaan kan,masa i baca artikel ni kat OH Tidak td,rasa cm nk nanges,apa lah sebenarnya yg makcik tu rasa kan,padahal suamy dye keluar g kedai kejap je,apa motif dye nk bawak kereta wira dye tu,then knp dye nk reverse n kedepan banyak kali,makcik tu nk larikan diri dr suamy dye ke,huh! mcm mcm lah org mesia ni kan.hmmm tapi i simpati kat kedai motor n pemilik kereta myvi ni.seday nya.





MOTIF?! baju mereka di AJL.

gambar blue carpet ajl26

dik,nmpk ketiak basah dik.perlu ke buat muka cm tu.heee.




gambar blue carpet ajl26

mmg dye comey. yes comey!

gambar blue carpet ajl26

motif? kasut tu baju puluh ribu lak? heee.

gambar blue carpet ajl26

ni si ex-gf mamat kan? pehal nya pakai tudung nmpk leher?

gambar blue carpet ajl26

marsha? berombak rindu tuuuu.

gambar blue carpet ajl26

sopan,cantek!

gambar blue carpet ajl26

oppsssssss keding.

gambar blue carpet ajl26

haih~ seksa tgk dye neh!

gambar blue carpet ajl26

gambar blue carpet ajl26

gambar blue carpet ajl26

puteri gunung ledang.

gambar blue carpet ajl26

gambar blue carpet ajl26

gambar blue carpet ajl26

ni sape eh? beriye nya.

gambar blue carpet ajl26

motif?

gambar blue carpet ajl26

gambar blue carpet ajl26

kita manusia hanya tau tgk salah org je kan!
tp ni bukan kite mencari salah.ni dorg yg sengaja tunjuk kesalahan dorg.
huh! pakai baju cantek sket,tutup sket pon ok kan.

mcm yunak ni.ok lah jugak.tp pelik.heee.oppppppssssssss.


yelah,tau lah raya korg,tapi agak agak lah bakar mercun

smlm,lepas hantar suamy ke pudu,balik tu trus golek golek nk tidur,


semangat lah konon nya nk keje,nk tido awal.padahal sehari suntuk tidur je keje.
then lepas borak borak ngan suamy,sambung pulak ngan msg,
dh lali mata ni,stop lah msg,tidur lah dgn lena.

tgh seronok seronok nk start mimpi tiba tiba.

pommmm panggggg kechinnnnnnnn syiummmmmm
mcm mcm lah bunyik lagik yg keluar,aku ingat sape yg nk berperang,
rupanya bunga api, start dr 11.45 sampai lah nk dekat 12.15 cm tu.
korg bayang kan lah cm mana rasa nk maki kepada pemain mercun tu.
bunyi mercun tu betul betul sebelah i,belakang umah MIL i mmg cina,
n belah belakang umah tu kebanyakan nya cina.fuhhhhh mmg membara lah telinga ni.


dh tekup telinga dgn bantal pun bunyik still kuat lg.
i rasa dorg pakai bunga api yg besar tu,yg selalu org bakar utk countdown new year tu.
kalau yg tu mmg kuat lah.sebelum dye nk meletup kat langit tu,
mmg bunyi kuat sgt.Ya Allah,rasa sampai nk nanges.tak suke bunyi kuat cm tu.

td i terbaca kat blog ujang ada yg kata hari ke 8-9 dorg akan membakar mercun tanda
completion day dorg beraya,dan lepas tu dh boleh berkerja cm biasa.

ok yes kalau ye pon nk celebrate pape,but agak agak lah der,
bakar mercun yg biasa biasa je tak leh ke? knp yg besar n kuat tu.
tak pikir ke jiran jiran,yes masa kita raya pon kita main mercun,
but stakat mercun bodo je,takde lah meletup kuat kuat cm tu.
lg pon pk lah sok nya nk keje.sket sket je bakar xleh.
haihsssssssssssssssssssssssssssssssssss~

tapi xpelah,nk buat cane.
perkara dh lepas,kes mlm td punye,
but ianya still berbekas dihati i.hehehe.sakit hati taw.
di sebabkan tu i trus jd tak lena tidur.
sian kat i kan!

tempat korg cm ni jugak ke?



AJL 26,boleh komen lagik x? komen bersama gambar!

Assalammualikum! hai semuaaaaaaa ala xsempat nk komen pasal AJL,smlm i cuti,biasalah bila cuti,semua blog FB and all da gossip akan cuti.heee.lambat sket lah nk komen ke apa ke.rini 1st of all entries akan dimulakan dgn komen komen best dan tak best masa AJL 26! (dr sudut pandangan mata i )

tema apa?air kan? heeee.korg tau x apa yg i aspect bila dorg ckp pasal tema air.i ingat pengacara akan duk dlm kolam air,sambil main simbah simbah air sesama sendiri,then jemputan yg hadir akan diberikan pistol air,akan tembak tembak sesama sendiri, (fuhhhh jauh imiginasi i kan) hahahah,tp semua tu xde pon.yg ada cume lcd yg keluar air,konon cm air lah.then ada lah air hujan sket-sket yg kua.huh! sgt kecewa.

pembukaan mmg best,sbb? abg jamal nyanyi,besh kan kan.bila nyanyi serangkap ada guruh,serangkap lg ada guruh,lagi serangkap ada guruh, fuhhhhh banyak nya guruh,bila nk habes ni! bengang dh masa tu,nasib lepas 3 kali dh xde guruh.hahaha.then awie,awie mmg terbaek,rambut terbang terbang mcm kena ribut,tp nyanyi lagi buaya! motif ?!

pengacara,

gambar persembahan ajl26

sheril samad n FBI,i mmg suka gandingan dorg.mmg bagai irama dan lagu.cehhhhh! hehehe,tapi nk complain sket,bg sheril cm baju robotcob,knp? hehehe.tapi 2nd baju dye cantek,nmpk vouge sgt! kan kan.

gambar persembahan ajl26

knp dlm banyak banyak gambar i letak gambar ni dulu?
sbb nya masa adegan ni! aku dr baring trus bangun n tepuk tangan.haaaaa.motif?
sbb suke sgt sgt sgt! xtau nk ckp cane,suke gile,Alyah mmg terbaek,i mmg suke sgt dye,tp bila dye nk jd lady gagap tu trus xsuke,then bila dye keluar balik ngan lagu ni,mmg up habes! mmg patut pon lagu ni menang persembahan terbaek,sbb mmg terbaek! Remy Ishak! lagik terbaek kottttt!
tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiii knp dye baring kat dada remy? sentap mak tgk! hahaha.

gambar persembahan ajl26

Jac masa nyanyi lagu sedetik lebih. seriously i tak suke.
pendapat kita lain lain kan?jgn marah i eh.tapi mmg tak suke sbb dye ubah lagu ni.
irama dye jd lain,mmg kami dlm isi rumah kata kalau Anuar Zain nyanyi mst lagu ni boleh menang pape kategori sbb lagu ni mmg best.Jac bawak lagu ni terlalu over.baju dye! sweet lah.

gambar persembahan ajl26

lagu ni  pon i kecewa jugak,i aspect lain dr lain sbb lagu ni kan cm sweet sweet jek,but boleh pulak buat lagu ni jd tradisional,motif? xsesuai lah.yg atilia pon mcm gugup masa nyanyi, kuku hijau,motif? flora fauna ke?hehehe.

gambar persembahan ajl26

Kalau berpacaran? ana rafalli, hijau nya mak cik! silau mata.hehehe.
lagu ni ok jelah.lite lite,tak tau nk komen apa.hehehe.

gambar persembahan ajl26

gambar persembahan ajl26

pasal budak kecik ni! hehehehe,i terbaca komen member kat FB,dye kata ni sesuai utk acara juara lagu peringat sekolah! hahahaha aku sokong 2200% kot! knp dye gugup? korg perasan x lagu ni jd laju giler,padahal bukan lagu ni slow je ke,tapi dgn muzik,dgn cara dye nyanyi,dgn suara dye,nmpk sgt dye gugup,heee.sian najwa,takpelah,kamu muda lagi,masuk acara besar ni tak sama cm nyanyi dlm u tube ye dik! hehehe. tak boleh lah tgk dye ni,kesian sgt. hmmmmmm.

gambar persembahan ajl26

faizal tahir,apiiii apiiiii larikkkk,fuhhhh takut,hehehe.faizal tahir kalau bab gimik mmg bg kat dye lah kan.mmg hebakkkkk! tp lagu ni i tak suke sgt,sbb mmg ganas tak tentu pasal.heee.then FT ni,perlu ke pakai baju tunjuk dada cm tu.tak sesuaiiizzz taw,kanak kanak umur 5tahun tgh tgk ni.tak elok tu,then masa dlm melodi,kata nya ni pertandingan dye yg terakhir dlm AJL,betul ke?nk jd cm Tok Ti ke? nk bersara awal.rilex lah dulu.awal lagik lah ko nk bersara.adehhhhh~ ni lah payah nya artis mesia ni.blum pape dh rasa diri diva.

gambar persembahan ajl26
fuhhhh sentap!

gambar persembahan ajl26

gambar persembahan ajl26

aizat,heeee suke nya sand art tu.masa aizat nyanyi aku tak khusyuk dgr dye nyanyi,aku sebok tgk sand art tu.last last tgk dh habes lagu dye.hahahaha.sabo jelah.sian aizat tak menang pape.

gambar persembahan ajl26

gambar persembahan ajl26

gambar persembahan ajl26

gambar persembahan ajl26

yunak!  lagu pon tak dpt pape,sory yuna, lagu u mmg best, but makcik makcik tak suke u.heee.but i salute ngan u sbb u punye Album dh sampai luar negara,mmg u bagus jd contoh. baju u utk lagu 1st nmpk cm robot gak,but nice,baju utk lagu second knp cm pelik sgt yunak oooiiiiittt? knp turban @ serban u tu nmpk pelik sgt? dh mcm alien dh i tgk yunakkkk oiiii.ich ich kamu ni.hmmm but kamu nyanyi mmg sedap.suara kamu mmg lain dr yg lain.awesome.but tak yah lah pakai turban tu lg eh.over sgt dh nmpk nya.

gambar persembahan ajl26

gambar persembahan ajl26

gambar persembahan ajl26

hafiz! yeah juara, mmg sokong dye sbgai juara,sbb i rasa dye paling layak, vokal jgn ckp lah.vokal dye mmg terbaek sgt! lagu mmg dye tak ubah langsung, irama dye mmg sebijik sebijik.mmg best sgt sgt.mmg bangga jd peminat hafiz.i rasa dye lah org yg paling untung sbb tgk lah baju n seluar track dye.alamakkkkkk bape hengget je punye track tu hafiz oiiii, tshirt tu 10rm punye je kot.hehehe.tapi keuntungan yg dye dpt bape puluh ribu.mmg terbaek lah hafiz! tapi bile tgk dye amik hadiah atas pentas ngan baju cm tu mmg rasa sedih sgt,kesian pulak nmpk.selekeh je.hehehe.tak pe lah selekeh,duet banyak.heee.

gambar persembahan ajl26

gambar persembahan ajl26

gambar persembahan ajl26

ni 3 serangkai ni mmg aku tak paham.hahahaha.nk tergelak rasa tgk gelagat dorg ni.
korg perasan tak masa odrg nyanyi turun naik turun naik,dh mcm cacing kepanasan dh.menggelejat je.heheheh.sorry eh,tapi mmg betul,aku tgk dorg ni rasa nk tergelak.lagu mmg kite tau lah dh best,tp gaya dorg masing masing tak boleh blah.ning baizura punye hiduungggg punye lah meng hayati lagu.hehehe.sabo jelah kan.then masa lagu ni menang tempat kedua,knp si sheila hamzah tu mcm over sgt,org dh amik hadiah duk belah kanan je,yg dye sebok kesana kemari knp.aduhhhh malunya.hahaha.
tapi xpelah.dh menang ok lah.nasib tak tersungkur depan tangga tu kan sheila.tu lah.jgn gelojoh oke! hehehe.

hmmm lenguh nya taip,sejam menaip benda ni je.perut pon dh naik lapo ni.
jom g mamam! 

jgn amik hati dgn komen komen kat atas eh.be cool.oppssssss heeeee~



29 January 2012

wafer hangus

Semangat buat wafer,dh kenyang mkn utk diri sendiri,then g ke depan,tgk tv n kayan fb,tibe tibeterbau something kat dapur.


Ya Ampun,wafer laki aku,hangus,hitam.hahahaha tp aku diam je.tgu smpai dye tgk sendiri.tibetibe dye jerit,knp wafer syg hangusssssss.


Aku hanya mampu gelakkkkk.hahahaha.kalau dye tau aku berfb smpi wafer dye hangus mst dye marah.aku ckp lah aku lupa.heee.


Tu lah kan,jgn lh kite berfb smbil memasak.habes hangus sume nt.heeee.


Tp wafer hangus pon habes gak.dh jd cm biskut lak.


Published with Blogger-droid v2.0.2

wafer hangus

Semangat buat wafer,dh kenyang mkn utk diri sendiri,then g ke depan,tgk tv n kayan fb,tibe tibeterbau something kat dapur.


Ya Ampun,wafer laki aku,hangus,hitam.hahahaha tp aku diam je.tgu smpai dye tgk sendiri.tibetibe dye jerit,knp wafer syg hangusssssss.


Aku hanya mampu gelakkkkk.hahahaha.kalau dye tau aku berfb smpi wafer dye hangus mst dye marah.aku ckp lah aku lupa.heee.


Tu lah kan,jgn lh kite berfb smbil memasak.habes hangus sume nt.heeee.


Tp wafer hangus pon habes gak.dh jd cm biskut lak.


Published with Blogger-droid v2.0.2

28 January 2012

yang mana satu kentut korg?!



terkenang peristiwa mintak sambal kat mcD

sape dh baca entry pasal i mintak sambal kat mcD? mst ramai yg dh baca kan? dan ramai yg gelakkan i.hahaha aku tak kesah pon sbb aku pon gelakkan diri aku sendiri.bila teringat tu rasa mcm nk hentak kepala kat dinding.dush dush dush.



sampai skrg bila i g mcD suamy suke ejek,mintak sambal taw,jgn mintak sos.hehehe.sabo jelah!

smlm i teringin nk mkn twister fries kat mcD tu.dlm hati ni berkira-kira nk g mcD yg sama ke x? i takut budak yg bg i "sambal" mcD tu ada.malu lah i nt.i rasa mcm dorg nk ejek i je.hehehe.then i cekal kan diri je,slumber je lah.nasib yg amik order tu budak lain,then dh sampai tempat nk amik fries pon budak lain yg bg i fries tu.fuhhh nasib.kalo x mesti i malu.hehehe.

sekarang ni i kalau g mana mana i dh tak berani nk masam masam muka.sbb takut perkara yg sama berulang.tu lah kan,Allah ada cara tersendiri nk buat kita sedar akan sesuatu kesalahan kite.kecuali org yg tak serik serik dan tak reti bahasa je yg tak reti nk berubah.btol x?

so harini korg kemana?i xde kemana pon.duk umah je.petang tgu suamy balik.yeay sonok nya!



27 January 2012

sape penah rasa mcm nk hentak kepala sendiri kat dinding ?



ada rasa nk sepak diri sendiri tak kalau jd cm ni.
i penah jd cm ni.malu tak hengat.padahal hp kat tangan sendiri kot.
suamy i pon penah terjadi cm ni.dye beriye-riye cr apa ntah.
jenuh kami sume mencari,last last barang tu kat tangan dye je.
huh! rasa nk smack down je dye masa tu.tak ingat dh
barang apa yg dye cari masa tu.tp mmg kelakar lah.

then lagi satu story,
ada sorg akk ni,i tgk dye cm clumsy sket.
i mula mula pelik tgk dye.
apahal lah akk ni,asek kelam kabut je.
apa dye buat sume kelam kabut,jalan pon mcm kena kejar hantu
then satu hari dye dtg kat kami,
kelam kabut mintak apa ntah,
lepas tu dye blah.

then beberapa saat kemudian dye dtg balik.
i pelik gak knp dye dtg balik,rupanya cr cermin mata dye.
dye kata cermin mata dye hilang! kami pon heran lah,apa yg hilang nya,
padahal ada je tersangkut kat leher dye.pang!!!!!!!!!
masa tu rasa nk hentak kepala kat dinding.
cermin mata yg dye sendiri sangkut kat leher,
dye boleh kata hilang.hahahaha.sabo jelah.

kalau org lain yg jd mcm ni mmg lah kite sonok nk gelakkan.
tapi kalo terjadi kat diri sendiri pulak cane eh.
malu kan kan kan.hehehe.




1000 posts.gagah!


masa i post entry ni actually dh 1001 post dh.hehehe.
teruja huh,mlm td tibe tibe terpandang kat post kat dashboard tu,
dh 1000 posts.wahhhh gagah aku ni.
mmg blogger tegar neh,dh 1000 post dlm masa setahun
bergiat aktif dlm blogger.heeee.ayat nk poyo je.

best sebenarnya jd blogger ni.
bila kite share pape info kat kawan-kawan,
n kawan kawan pon share info kat kita,
banyak ilmu yg kita dpt.yg tak tahu trus jd tahu.best kan.

baru kejap td pulak i singgah satu blog ni.
dye kata dye nk delete blog sbb bengang ngan komen anon.
i rasa mcm nk gelak besar.contohi lah akak lekat lekit,
dye lagik teruk kena hentap ngan anon,
tp dye relax je.xde pape pon.anon tu siap kena bidas balik.
padan muka.i pon penah kena gak ngan anon ni,
just abaikan.dorg mmg tak penah puas hati ngan kita.
so buat tak tahu je.jgn lah di sebabkan anon korg nk delete blog.
ur blog is ur privacy,
tak payah nk tersentap ngan komen anon.
kalau korg delete blog sbb dye,maknaya dye telah berjaya
makan diri kamu secara senyap.
so jgn lah termakan hasutan mereka.relax k.

so tahniah utk diri saya sebab berjaya menjadi blogger tegar
yg mengepost 1000 entry selama setahun setelah kembali aktif berblog.hehehe.


happy!
saya akan post entry hingga masuk 2000 posts lak tahun depan.
harap korg sabar lah menbaca ye.hehehehe.




Indahnya kalau tiap-tiap pagi mcm ni.

salam jumaat semua.harini i seronok sgt.


satu sbb rini dh jumaat.hehehe.sonok nya keje 3hari je dlm seminggu.
lagik satu sbb budak sekolah cuti.jalan lengang.huaaa heaven sgt!

i sengaja bangun lambat pg ni.
dlm 7.20 am baru keluar rumah.
i risau jugak jalan jem,sampai lmbt nt,
tapi tgk jalan lok yew lengang,
kete tak de pon.besh nya memecut,
tak de rasa ngantok pon.xsempat nk ngantok dh smpai opis.

kan best kalau tiap-tiap pg mcm ni.
budak-budak apa kata tak yah sekolah.hehehe.korg sekolah sabtu ahad.
boleh ke? apa lah gila mintak benda tak logik langsung pg pg jumaat ni.
mmg tak dpt lah kan.heeee.

neway have a bless friday kawan kawan.


i ada berita sedih ni,semalam petang dalam kul 4pm,
atok sedara i yg berada di langkawi telah menghembuskan nafas yg terakhir.
terkejut sgt sbb arwah nampak sihat.tp dh agak berumur lah.
itu janji Allah kan.tak cepat atau lewat walau seminit pon.
moga roh dicucuri rahmat.Amin.
Al-Fatihah

26 January 2012

ingin ku gigitgigit cuping telinga mu - knp nk suamy cam sufian?

tiap kali dgr lagu yg aqasha nyanyi dlm cite gemersik kalbu tu.



aku jd geli giler,rasa nk muntah,rasa geli isi dlm perut ni.
tiap kali dye nyanyi tu tak tau nk describe cane.tak leh ke buat lyric lain.
aduhhhh tp nk buat cane kan.dh tgk cite gemersik kalbu pakage 
dgn lagu tu.so terpaksa lah dgr even tak suke.

" ingin ku gigit gigit cuping telinga mu "


lepas dgr tu trus muntah kan sume isi perut *tak lah tipu je.hehe.

bila tgk update status kat fb lepas cite gemersik kalbu habes,
sume tak leh blah.sume nk suamy cm sufian,sume suke dye.
knp suke dye?apa yg besh nya dye.besh seth tan lg.hehe.

i cume nk tau,
ramai yg puji-puji sufian kat dlm fb,
suke lelaki cm sufian.hubby korg x marah ke kalau baca?
kalau suamy i rasa nya dh lama dye sentap.

pernah satu hari i ckp kt dye.
syg,kalau eb dpt suamy cm aaron aziz ke,adi putra ke.
mesti hari hari eb tatap je muka dorg.mesti tak nk kua umah.
then suamy ckp.
g lah kawen ngan dorg,knp kawen ngan syg.

heeee nmpk sgt dye sentap.
i pon trus diam.sian dye i ckp cm tu.
i terfikir balik,apa perasaan i kalau dye pulak ckp kat i mcm tu.
mst i terasa sgt sgt.mesti merajuk 40 hari,gegege.
so skrg ni i mmg dh tak puji lelaki lain depan dye or belakang dye.
sbb tak nk dye sentap dan tak nk banding kan lelaki lain dgn suamy sendiri.

terima lah suamy kita seadanya.lg pon buat apa puji suamy org lain kan.
baik puji suamy sendiri,tapi jgn melampau lampau lak.
kang ada yg kata korg over.kalau nk puji,puji lah depan depan.
tak payah lah puji dlm fb ke twitter ke.
nt ada yg muntak darah bila tgk korg mesra-mesra dlm fb.
heeee.biarlah suke duka kita ngan suamy kita,
hanya kita yg tahu. moga kita bahagia selalu.

i tau entry ni dh melalut.tp biar lah.biasa lah tu.
taip tajuk lain,entry isi lain.hahaha.sume org biasa alami kan?
ok stop! jom g makan.lapa dh ni.


sayangi lah suamy anda.hehe





Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com