27 January 2012

1000 posts.gagah!


masa i post entry ni actually dh 1001 post dh.hehehe.
teruja huh,mlm td tibe tibe terpandang kat post kat dashboard tu,
dh 1000 posts.wahhhh gagah aku ni.
mmg blogger tegar neh,dh 1000 post dlm masa setahun
bergiat aktif dlm blogger.heeee.ayat nk poyo je.

best sebenarnya jd blogger ni.
bila kite share pape info kat kawan-kawan,
n kawan kawan pon share info kat kita,
banyak ilmu yg kita dpt.yg tak tahu trus jd tahu.best kan.

baru kejap td pulak i singgah satu blog ni.
dye kata dye nk delete blog sbb bengang ngan komen anon.
i rasa mcm nk gelak besar.contohi lah akak lekat lekit,
dye lagik teruk kena hentap ngan anon,
tp dye relax je.xde pape pon.anon tu siap kena bidas balik.
padan muka.i pon penah kena gak ngan anon ni,
just abaikan.dorg mmg tak penah puas hati ngan kita.
so buat tak tahu je.jgn lah di sebabkan anon korg nk delete blog.
ur blog is ur privacy,
tak payah nk tersentap ngan komen anon.
kalau korg delete blog sbb dye,maknaya dye telah berjaya
makan diri kamu secara senyap.
so jgn lah termakan hasutan mereka.relax k.

so tahniah utk diri saya sebab berjaya menjadi blogger tegar
yg mengepost 1000 entry selama setahun setelah kembali aktif berblog.hehehe.


happy!
saya akan post entry hingga masuk 2000 posts lak tahun depan.
harap korg sabar lah menbaca ye.hehehehe.




24 comments:

liyana said...

wahh~~

tahniah2..hehe..

Phat said...

tahniah rara..phat pun x amik port ngan anon..lantak p la..blog kita kan suka hati kita la ye x? hehe

✿ pink velvet ✿ said...

pergh! gile hebat ... byk gile idea ... aku ni ko tau brape? 340 posts je, hahaha~~

shaFazie said...

wahhh tahniah rara...TAPI mmg best lah entry2 rara..azie suka bc :D

εïз mummyHaza εïз said...

wahhh... tahniah.. hikhikhik.. nnt2 haza buat entry cam mane nak masukkan icon2 comel tu yek :)

syaz@rozelt said...

wah dh seriban! syaz 500 pon x sampai lagik..

::EIDA:: said...

Tahniah rara!

maszmadi said...

tahniah rara...

erm, masz pon penah kena ngan anon tu, tapi buat derk jerk, paling kuat pon delete jerk la komen dia tu.. wat semak mata jerk.. haha

mizzkechique said...

tahniah... tegar sungguh ni.. :)

Bui Junaidi said...

1000 POST..?WOW..HEBAT DAN GAGAH..HEHE..BUI DH NAK 4 TAHUN BERBLOG BARU 362 POST..

CIK ANON KDG2 ADA JUGAK KOMEN DI BLOG BUI TAPI ALHAMDULILLAH TAKDER YG TERUK2..CIK ANON YG DTG BLOG BUI SEMUA BAIK2 ORGNYA..*_*

diana said...

tahniah...
tingkat kan usaha...
mungkin tahun ni naikkan jadi 2000 ke...heheheh

sailaaf said...

haha.gigih berblog. 1000 post. ni jubli berlian ke?hehe

Fathiah Hamim said...

mak aihhh. seribu? fa 3oo pun tak sampai lagi. -_-

saffiya_aleesya @ echa said...

wahhh sedar tak sedar dah sampai 1000 post dalam setahun kan..apa pun terus kan semangat berblog tu yer..

IntaNBerliaN said...

wah.. byk tu.. dh 1000 post... tahniah ;-)

KAMIHIDUP said...

good luck! keep it up. :)

miss epa said...

hee.hebat nya akak.da smpai 1000 post. :)

cik fadh said...

perghhh dasyat akak ni tow . sebenarnyer idea akak up entry tu yg dasyat sehingga mencecah 1000 entry . saluteeee !

Nini Hartini said...

wahh tahniah lah. saya yg start blogging dah 3 tahun pun 500 post x sampai. hehe... cmne ye nk jd mcm ni?

sehari kena post 3 entry ke? hehehe

mas saari said...

cayalah rara! akak pun tak sampai seribu lagi...huhuhuuu

buat tak kisah je dengan anon tu, kalau kita delete blog nampak sangat kita mengalah..

fRaMe+LenSeS said...

tahniah kamu. Nadh tumpang happy. :D

CAHAYA MATA said...

TAHNIAH...TAHNIAH...
untuk entrie yang ke-1000..
1001..
1002..
1003..
1004..
1005..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

(kalau tulis semua, bila nk abis kan....) hehehe...

you go girl....!! ehh..."puan" dah.. ngeee...

KhaiRin - anies said...

tahniah tahniah

cik najihah said...

kagum kan..hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...