04 January 2012

ahhh sikit lagi...sikit lagiiiiiii....

selalu jadi mcm tu,sikit lagik,sikit lagik,sikit lagik,
last last,bummmmmmmmmmmmm!
bumper langgar devider!
ahhhhh geram nya,
masa tu baru lah nk marah.nk marah sape?
divider? huh tak payah!
dye bukan paham pon.dye batu.
duk situ mcm xde perasaan je.
marah kat diri sendiri lah.

sape suruh over confident bila nk masuk parking.
sikit lagi sikit lagik,last-last bumper yg rengang.
habes tercabut sume klip klip yg ada kat bumper tu.
silap haribulan nt bawak kete tak de bumper.hehe.

ahhhh geram nya.

my dinner today.heee~

kalau xmasuk kedalam,bontot kete terjulur je keluar.
bile dah masuk dlm sgt,langgar divider pulak.
mmg kena lekat sensor lah kat bumper depan kete.

p/s : ni kes kete mintak duet lagik ah ni.

24 comments:

Zaza said...

sama menu la dinner mlm ni.. hiihihi..

J.Syazwana said...

aduh melayang duit. hihihi


btw gambar makanan tuh terliur okey.

mOoN said...

Hehe... Azam tahun baru keta rara mesti nak tukar bumper... Pandai keta...:D

gdsbnga said...

haha . sy baru je dapat lesen 2 minggu lepas . tapi sampai harini tak drive2 lagi takut ade malas pun ade .

MsDila said...

piat je la telinga tukang bawak keta tu... tanda marahkan diri sendiri. bole lepas geram. hehehe

♥ shaheizny ma ♥ said...

sabor ye :)

saffiya_aleesya @ echa said...

pasni hati2 ye :-)

saffiya_aleesya @ echa said...

dinner kita sama laa...balik ofis singgah pasar malam tu yg beli tu..

Cik Kamoo said...

yong tau fu tu mengiurkan la ...

shark said...

salam perkenalan dari saya :)

Niza Romli said...

haha...bagus jugak klu letak sensor kat bumper depan.

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

ha ha ha ingat kan citer ape la tadi...cepat2 tukar yang baru k

yana lyana said...

sabar ok? huhu..
btw, yong tau fu tu mampu melelehkan air liur!! haha..


:)

-k.Hani- said...

esok khamis. k.hani nk pi beli kat pasar malam kilang lama...ngeh~~ngeh~~

mas saari said...

langar divider ni perkara wajib bila bawak kete! akak dah 3 kali kena...heheheeee

msredcheesecake said...

Over konfiden pun kadang2 tak bagus... Heeee... Habislah duit tak dpt shopping....

nini said...

orang kata kalo pompuan bawak kete memang camtu...hehe...=p

Pn. Sheila said...

wah... sedapnyer...

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai..ciannya sis..

Pok Amai-Amai said...

Bila dah geram, mari kita mkn yong tau foo! Yummeh!

KhaiRin - anies said...

sabo3..

::EIDA:: said...

Eh! sama lak menu kita mlm tadi.. sebab ada pasar malam kan? kan? hehe

✿ pink velvet ✿ said...

bumper myvi senang tercabut kan? aritu kete myvi bf aku pon, langgar anjing sikit, dah tercabot, haha~~

sabar je lah pura, pasni lebih careful ok :)

syakey said...

benti jauh2 sikit XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...