04 January 2012

ahhh sikit lagi...sikit lagiiiiiii....

selalu jadi mcm tu,sikit lagik,sikit lagik,sikit lagik,
last last,bummmmmmmmmmmmm!
bumper langgar devider!
ahhhhh geram nya,
masa tu baru lah nk marah.nk marah sape?
divider? huh tak payah!
dye bukan paham pon.dye batu.
duk situ mcm xde perasaan je.
marah kat diri sendiri lah.

sape suruh over confident bila nk masuk parking.
sikit lagi sikit lagik,last-last bumper yg rengang.
habes tercabut sume klip klip yg ada kat bumper tu.
silap haribulan nt bawak kete tak de bumper.hehe.

ahhhh geram nya.

my dinner today.heee~

kalau xmasuk kedalam,bontot kete terjulur je keluar.
bile dah masuk dlm sgt,langgar divider pulak.
mmg kena lekat sensor lah kat bumper depan kete.

p/s : ni kes kete mintak duet lagik ah ni.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 comments:

  1. sama menu la dinner mlm ni.. hiihihi..

    ReplyDelete
  2. aduh melayang duit. hihihi


    btw gambar makanan tuh terliur okey.

    ReplyDelete
  3. Hehe... Azam tahun baru keta rara mesti nak tukar bumper... Pandai keta...:D

    ReplyDelete
  4. haha . sy baru je dapat lesen 2 minggu lepas . tapi sampai harini tak drive2 lagi takut ade malas pun ade .

    ReplyDelete
  5. piat je la telinga tukang bawak keta tu... tanda marahkan diri sendiri. bole lepas geram. hehehe

    ReplyDelete
  6. dinner kita sama laa...balik ofis singgah pasar malam tu yg beli tu..

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan dari saya :)

    ReplyDelete
  8. haha...bagus jugak klu letak sensor kat bumper depan.

    ReplyDelete
  9. ha ha ha ingat kan citer ape la tadi...cepat2 tukar yang baru k

    ReplyDelete
  10. sabar ok? huhu..
    btw, yong tau fu tu mampu melelehkan air liur!! haha..


    :)

    ReplyDelete
  11. esok khamis. k.hani nk pi beli kat pasar malam kilang lama...ngeh~~ngeh~~

    ReplyDelete
  12. langar divider ni perkara wajib bila bawak kete! akak dah 3 kali kena...heheheeee

    ReplyDelete
  13. Over konfiden pun kadang2 tak bagus... Heeee... Habislah duit tak dpt shopping....

    ReplyDelete
  14. orang kata kalo pompuan bawak kete memang camtu...hehe...=p

    ReplyDelete
  15. Bila dah geram, mari kita mkn yong tau foo! Yummeh!

    ReplyDelete
  16. Eh! sama lak menu kita mlm tadi.. sebab ada pasar malam kan? kan? hehe

    ReplyDelete
  17. bumper myvi senang tercabut kan? aritu kete myvi bf aku pon, langgar anjing sikit, dah tercabot, haha~~

    sabar je lah pura, pasni lebih careful ok :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com