Image and video hosting by TinyPic

31 January 2012

AJL 26,boleh komen lagik x? komen bersama gambar!

Assalammualikum! hai semuaaaaaaa ala xsempat nk komen pasal AJL,smlm i cuti,biasalah bila cuti,semua blog FB and all da gossip akan cuti.heee.lambat sket lah nk komen ke apa ke.rini 1st of all entries akan dimulakan dgn komen komen best dan tak best masa AJL 26! (dr sudut pandangan mata i )

tema apa?air kan? heeee.korg tau x apa yg i aspect bila dorg ckp pasal tema air.i ingat pengacara akan duk dlm kolam air,sambil main simbah simbah air sesama sendiri,then jemputan yg hadir akan diberikan pistol air,akan tembak tembak sesama sendiri, (fuhhhh jauh imiginasi i kan) hahahah,tp semua tu xde pon.yg ada cume lcd yg keluar air,konon cm air lah.then ada lah air hujan sket-sket yg kua.huh! sgt kecewa.

pembukaan mmg best,sbb? abg jamal nyanyi,besh kan kan.bila nyanyi serangkap ada guruh,serangkap lg ada guruh,lagi serangkap ada guruh, fuhhhhh banyak nya guruh,bila nk habes ni! bengang dh masa tu,nasib lepas 3 kali dh xde guruh.hahaha.then awie,awie mmg terbaek,rambut terbang terbang mcm kena ribut,tp nyanyi lagi buaya! motif ?!

pengacara,

gambar persembahan ajl26

sheril samad n FBI,i mmg suka gandingan dorg.mmg bagai irama dan lagu.cehhhhh! hehehe,tapi nk complain sket,bg sheril cm baju robotcob,knp? hehehe.tapi 2nd baju dye cantek,nmpk vouge sgt! kan kan.

gambar persembahan ajl26

knp dlm banyak banyak gambar i letak gambar ni dulu?
sbb nya masa adegan ni! aku dr baring trus bangun n tepuk tangan.haaaaa.motif?
sbb suke sgt sgt sgt! xtau nk ckp cane,suke gile,Alyah mmg terbaek,i mmg suke sgt dye,tp bila dye nk jd lady gagap tu trus xsuke,then bila dye keluar balik ngan lagu ni,mmg up habes! mmg patut pon lagu ni menang persembahan terbaek,sbb mmg terbaek! Remy Ishak! lagik terbaek kottttt!
tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiii knp dye baring kat dada remy? sentap mak tgk! hahaha.

gambar persembahan ajl26

Jac masa nyanyi lagu sedetik lebih. seriously i tak suke.
pendapat kita lain lain kan?jgn marah i eh.tapi mmg tak suke sbb dye ubah lagu ni.
irama dye jd lain,mmg kami dlm isi rumah kata kalau Anuar Zain nyanyi mst lagu ni boleh menang pape kategori sbb lagu ni mmg best.Jac bawak lagu ni terlalu over.baju dye! sweet lah.

gambar persembahan ajl26

lagu ni  pon i kecewa jugak,i aspect lain dr lain sbb lagu ni kan cm sweet sweet jek,but boleh pulak buat lagu ni jd tradisional,motif? xsesuai lah.yg atilia pon mcm gugup masa nyanyi, kuku hijau,motif? flora fauna ke?hehehe.

gambar persembahan ajl26

Kalau berpacaran? ana rafalli, hijau nya mak cik! silau mata.hehehe.
lagu ni ok jelah.lite lite,tak tau nk komen apa.hehehe.

gambar persembahan ajl26

gambar persembahan ajl26

pasal budak kecik ni! hehehehe,i terbaca komen member kat FB,dye kata ni sesuai utk acara juara lagu peringat sekolah! hahahaha aku sokong 2200% kot! knp dye gugup? korg perasan x lagu ni jd laju giler,padahal bukan lagu ni slow je ke,tapi dgn muzik,dgn cara dye nyanyi,dgn suara dye,nmpk sgt dye gugup,heee.sian najwa,takpelah,kamu muda lagi,masuk acara besar ni tak sama cm nyanyi dlm u tube ye dik! hehehe. tak boleh lah tgk dye ni,kesian sgt. hmmmmmm.

gambar persembahan ajl26

faizal tahir,apiiii apiiiii larikkkk,fuhhhh takut,hehehe.faizal tahir kalau bab gimik mmg bg kat dye lah kan.mmg hebakkkkk! tp lagu ni i tak suke sgt,sbb mmg ganas tak tentu pasal.heee.then FT ni,perlu ke pakai baju tunjuk dada cm tu.tak sesuaiiizzz taw,kanak kanak umur 5tahun tgh tgk ni.tak elok tu,then masa dlm melodi,kata nya ni pertandingan dye yg terakhir dlm AJL,betul ke?nk jd cm Tok Ti ke? nk bersara awal.rilex lah dulu.awal lagik lah ko nk bersara.adehhhhh~ ni lah payah nya artis mesia ni.blum pape dh rasa diri diva.

gambar persembahan ajl26
fuhhhh sentap!

gambar persembahan ajl26

gambar persembahan ajl26

aizat,heeee suke nya sand art tu.masa aizat nyanyi aku tak khusyuk dgr dye nyanyi,aku sebok tgk sand art tu.last last tgk dh habes lagu dye.hahahaha.sabo jelah.sian aizat tak menang pape.

gambar persembahan ajl26

gambar persembahan ajl26

gambar persembahan ajl26

gambar persembahan ajl26

yunak!  lagu pon tak dpt pape,sory yuna, lagu u mmg best, but makcik makcik tak suke u.heee.but i salute ngan u sbb u punye Album dh sampai luar negara,mmg u bagus jd contoh. baju u utk lagu 1st nmpk cm robot gak,but nice,baju utk lagu second knp cm pelik sgt yunak oooiiiiittt? knp turban @ serban u tu nmpk pelik sgt? dh mcm alien dh i tgk yunakkkk oiiii.ich ich kamu ni.hmmm but kamu nyanyi mmg sedap.suara kamu mmg lain dr yg lain.awesome.but tak yah lah pakai turban tu lg eh.over sgt dh nmpk nya.

gambar persembahan ajl26

gambar persembahan ajl26

gambar persembahan ajl26

hafiz! yeah juara, mmg sokong dye sbgai juara,sbb i rasa dye paling layak, vokal jgn ckp lah.vokal dye mmg terbaek sgt! lagu mmg dye tak ubah langsung, irama dye mmg sebijik sebijik.mmg best sgt sgt.mmg bangga jd peminat hafiz.i rasa dye lah org yg paling untung sbb tgk lah baju n seluar track dye.alamakkkkkk bape hengget je punye track tu hafiz oiiii, tshirt tu 10rm punye je kot.hehehe.tapi keuntungan yg dye dpt bape puluh ribu.mmg terbaek lah hafiz! tapi bile tgk dye amik hadiah atas pentas ngan baju cm tu mmg rasa sedih sgt,kesian pulak nmpk.selekeh je.hehehe.tak pe lah selekeh,duet banyak.heee.

gambar persembahan ajl26

gambar persembahan ajl26

gambar persembahan ajl26

ni 3 serangkai ni mmg aku tak paham.hahahaha.nk tergelak rasa tgk gelagat dorg ni.
korg perasan tak masa odrg nyanyi turun naik turun naik,dh mcm cacing kepanasan dh.menggelejat je.heheheh.sorry eh,tapi mmg betul,aku tgk dorg ni rasa nk tergelak.lagu mmg kite tau lah dh best,tp gaya dorg masing masing tak boleh blah.ning baizura punye hiduungggg punye lah meng hayati lagu.hehehe.sabo jelah kan.then masa lagu ni menang tempat kedua,knp si sheila hamzah tu mcm over sgt,org dh amik hadiah duk belah kanan je,yg dye sebok kesana kemari knp.aduhhhh malunya.hahaha.
tapi xpelah.dh menang ok lah.nasib tak tersungkur depan tangga tu kan sheila.tu lah.jgn gelojoh oke! hehehe.

hmmm lenguh nya taip,sejam menaip benda ni je.perut pon dh naik lapo ni.
jom g mamam! 

jgn amik hati dgn komen komen kat atas eh.be cool.oppssssss heeeee~



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 comments:

  1. sedih sebab penyanyi fevret linda si Aizat tu x menang pape..tapi Aizat tetap best..:)

    ReplyDelete
  2. rara bole ganti beautifulnara la..terbaekk..x tahan komen yg las tu..menggelejat?now baru syaz tawu nape kurang suka dngn gandingan 3 suara tu even lg diorg best..hihi

    ReplyDelete
  3. hehee.....best la.....
    nice.....suka sgt awan nano

    ReplyDelete
  4. hahahaha..

    nyaris si shila tu nak jatuh

    tu la pakai baju sempit sgt

    ReplyDelete
  5. haha,mcm2 jd..plg xminta yg lgu atilia tu..smcm je..

    ReplyDelete
  6. lawak la dgn komen awok..nk gelak pon ada..jadi pengkiritik bebas eh..XD

    ReplyDelete
  7. atilia..kt penyanyi prof. tp masih gugup aper kes??


    p/s bkn10rm tp rm10

    ReplyDelete
  8. yg pakai bj simple n biasa la yg menang...hehe tu la org kata "don;t judge by its cover" ngeh ngeh

    ReplyDelete
  9. ni la baru akak tengok gambar semua peserta ajl...
    kat tv hari tu tk tengok pun..:p

    ReplyDelete
  10. sheda suke jac bawak lagu anuar tuu. hehe. lain orang lain pendapat kann :P

    ReplyDelete
  11. wah..cik puan rara jadi pengulas terbaik. dari tertinggal AJL terus tau sume pasal AJL.. hihi

    ReplyDelete
  12. ekeke..kelakar la akak nieh..
    lebly xdpt tgk p dinner..heee

    ReplyDelete
  13. hebat jugak ajl ea.
    haha.tak tengok pon malam tu.

    ReplyDelete
  14. zaza best masa remy ishak tiba2 ada sebelah aliyah tuu.. waaaa.. mau nak menjerit ja.. memang minat gila kat remy ishak.. hihihihi..

    ReplyDelete
  15. overall mmg x best lgsung pun ajl ni, haha makin lame makin x best. kelaka la yuna mcm org afrika suda :D

    ReplyDelete
  16. baca review sini pulak...sebab saya tak tengok haritu ;)

    ReplyDelete
  17. suka lagu 3 suara tu tapi tak suka sangat penyanyi2 dia...

    memang cukup lengkap asam garam review rara ni...hehehee

    ReplyDelete
  18. ada yang terlepas nak tengok..tapi tang shiela jatuhtuh mmg tgk n tergelak abes..nak tgk budak sekolah tuh nyanyi tapi tak dapat lah plak

    ReplyDelete
  19. eeee.. i paling tak suke time atilia ngn najwa latip tu... argghh... tak sukeenyee.. hehehe . nasib baik tak menang kan..

    ReplyDelete
  20. tertunggu2 entry dr rara smlm. dlm ati dh agak msti rara cti kan. mcm azie la kalo cti non ado la den nk updet belog bagai. hehe.. yer suka awan nano. n tak bleh blah najwa tu nyanyi cpt sgt. tgk pon taw takot huhu

    ReplyDelete
  21. suka dgn semua keputusan...paling best sbb faizal tahir pun menang...like sejuta kali...

    ReplyDelete
  22. pendapat sy, lagu 3 suara yg bes jadi x bes pulak haha..aah mmg nampak dari mase kat tempat duduk lagi shila mcm something wrong dengan dy..jac & ning cool je kat blakang kan..opss..huhu

    ReplyDelete
  23. huhhh panas gile komen, kelasssss kak rara . yg fadh xprasan pown trus flashback balik. hehehe...

    tp part faizal tahir mmg geli dgn imej tayang dada tu..yarkssss..

    ReplyDelete
  24. blh jd pengkritik hebat akk nie =)

    ReplyDelete
  25. ehehe terbaik komen..haritu masa tengok dah siap tulis apa nak komen2 kat blog tapi tak sempat lagi..baca yang rara jer dah sengih2..lebih kurang jer pendapat..hehe..

    ReplyDelete
  26. hafiz memang yg TERBAIK ! .. ;)

    ReplyDelete
  27. hahahaha.. baek punye komen.. syabas.. apepun hafiz mmg layak utk menang kan?

    ReplyDelete
  28. ha'ah la..
    patutnya Hafiz salin la baju yg lebih formal masa tgh tunggu keputusan tu..so, bila menang tak la selekeh sngt kan...hehehe..

    hafiz masa diumumkan pemenang pun nampak over..tp dimaafkan la..sbb memang suka dia menang..hehehe.. :)

    ha'ah laa..
    najwa nyanyi laju..makin nampak nevess kan.. hehehe.. takpe, pengalaman pertama.. :)

    ha'ah laaa..
    sheila amzah sedikit over masa diumumkan menang no.2 tu.. dia patut belajar drpd ning dan jack..

    ha'ah laaaa..
    suka sngt lukisan pasir masa persembahan Aizat..tp bengang dgn cameraman yg asyik "ke sana ke sini"..x dpt nk fokus sngt dgn lukisan pasir tu.. :(

    err...aizat dgn seluar hijaunya...??owhhh...sentap.. ;-p

    cikpuanrara tak komen pasal Projek Pistol dan persembahan penutup (black, hazama & lan) ke...?hehehe..

    takpe..dimaafkan.. :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com