03 January 2012

Azlan The Typewriter dpt baby girl,Laurra Lutfea

comels.putih nyaaaaaaa.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------





Menurut mStar, isterinya yang bernama Normala Hassan telah selamat melahirkan bayi perempuan pada jam 9.03 malam secara normal di Hospital Lourdes, Sentul. Bayi perempuan yang seberat 2.8 kilogram ini telah dinamakan Laurra Lutfea.
“Saya bersyukur kerana isteri boleh bergerak dengan selesa selepas sembilan bulan mengandungkan anak perempuan kami. Cuma selepas sehari bersalin, dia sakit demam panas pula,” dipetik dari akhbar online tempatan, mStar.
Ketika ditanya adakah dia mahu anak perempuannya ini mengikut jejak langkahnya, Lan menjawab, “Saya harap, dengan latar belakang keluarga saya yang kuat agama, mereka dapat membantu saya dan isteri mendidik Lutfea.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alhamdulillah.Lan (Meet Uncle Hussain) dh dpt baby gak.
baby girl,lepas ni mst akan banyak lagik baby yg menyusul kan.
sbb artis kite kan tgh berlumba-lumba kawen skrg ni.heeee.

nama anak lan ni pon sodap ooo.
Lutfea.
amboi nama mmg lah kan.sume sedapsedap.
mana lah dorg dpt cr nama sedap-sedap cm ni eh.
i search sume nama biasa-biasa je.heheh.

neway moga mereka bahagia hingga ke akhir hayat.Amin.

16 comments:

nini said...

gambar dia tadek ke akak...

ieda said...

sedappppppp nama anak dia kan ..
hurmm ape maknee erkkk ?? :;)

::EIDA:: said...

Rara, ida buat jugak komen box! Jadikk.... TQ rara! Tapi kan, betula lah awatnya Lyssa nye duk ats, kitanye duk bawah... tak bestttt =(

Jenuh cari kod tak jumpa pun.. huhu

syaz@rozelt said...

memang sedap name anak diorang nie..hihi

UyaRayza said...

putihnyeeeeeee

nuyui a.k.a miss YUI said...

cutenya bby mereka..

fierrasofea said...

sedapnye nama & putihnye....

Syakirah Rozuan said...

Comel nya baby tuu (;

maszmadi said...

tahniah buat lan..... erm, tunggu safura lak lepas nieh.. hehe boleh gitu...

aimi said...

chomel.....

akk?? =)

Juliet_iRa~" said...

comelnya..heee

best dpt bby..:)

shedameor said...

comel gilaa :)

diana said...

sedapnya nama..:P
besor nanti mesti lawa..:

Cik Azizah said...

meyusul nanti anak kak rara..hehe

Niza Romli said...

comel loteh...geram...grrr

Ca Cik Duyung said...

sangat comel..dah la putih.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...