Image and video hosting by TinyPic

03 January 2012

Azlan The Typewriter dpt baby girl,Laurra Lutfea

comels.putih nyaaaaaaa.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------





Menurut mStar, isterinya yang bernama Normala Hassan telah selamat melahirkan bayi perempuan pada jam 9.03 malam secara normal di Hospital Lourdes, Sentul. Bayi perempuan yang seberat 2.8 kilogram ini telah dinamakan Laurra Lutfea.
“Saya bersyukur kerana isteri boleh bergerak dengan selesa selepas sembilan bulan mengandungkan anak perempuan kami. Cuma selepas sehari bersalin, dia sakit demam panas pula,” dipetik dari akhbar online tempatan, mStar.
Ketika ditanya adakah dia mahu anak perempuannya ini mengikut jejak langkahnya, Lan menjawab, “Saya harap, dengan latar belakang keluarga saya yang kuat agama, mereka dapat membantu saya dan isteri mendidik Lutfea.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alhamdulillah.Lan (Meet Uncle Hussain) dh dpt baby gak.
baby girl,lepas ni mst akan banyak lagik baby yg menyusul kan.
sbb artis kite kan tgh berlumba-lumba kawen skrg ni.heeee.

nama anak lan ni pon sodap ooo.
Lutfea.
amboi nama mmg lah kan.sume sedapsedap.
mana lah dorg dpt cr nama sedap-sedap cm ni eh.
i search sume nama biasa-biasa je.heheh.

neway moga mereka bahagia hingga ke akhir hayat.Amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. sedappppppp nama anak dia kan ..
    hurmm ape maknee erkkk ?? :;)

    ReplyDelete
  2. Rara, ida buat jugak komen box! Jadikk.... TQ rara! Tapi kan, betula lah awatnya Lyssa nye duk ats, kitanye duk bawah... tak bestttt =(

    Jenuh cari kod tak jumpa pun.. huhu

    ReplyDelete
  3. memang sedap name anak diorang nie..hihi

    ReplyDelete
  4. tahniah buat lan..... erm, tunggu safura lak lepas nieh.. hehe boleh gitu...

    ReplyDelete
  5. sedapnya nama..:P
    besor nanti mesti lawa..:

    ReplyDelete
  6. meyusul nanti anak kak rara..hehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com