03 January 2012

BIAR mimpi SAMPAI KE BINTANG

sape tgk sape tgk cite ni smlm?



ala cite yg Randy Pangalela ngan Elfira Loy tu.
ahhhhh mula masa dorg promot cite ni i like,
hmmm cite apa ni,apa yg besh sgt?
stkat belakon ngan Galang ni pon nk kecoh ke?
heeee.


tapi tu lah org kata kan,
dont judge a book by its cover,


so smlm terbukak lah cite ni,
smlm kan isnin,mcm biasa lah,
cite pon tak banyak,ada pon cite ni je.
mula-mula tgk dh besh kot.
dh gelak gelak kot.

yg nk tergelak ngan kawan si Elfira ni lah.
KINA!
ko kelakar kot bongok!
nk speking LONDON,tp sume salah.

friend jadi french,
rich jd rech,
hehehe.rasanya kawan dye lah
yg banyak kan hidupkan cite ni.
yg lainlain tu biasa je.

bayang kan korg ada kawan yg kaya,
then suke-suke bagi korg ipad 2,and iphone 4,
fuhhhh gila tak nk! mmg bongok lah kalau tak nak.
heeee.ada ke kat reality cm tu eh.

Randy tu pulak i baru perasan yg dye betul-betul
hensem kan?suamy pon kata,hensem tol mamat ni.
badan pon ketulketul.oucchhhhhh.

lepas tu banyak lak adegan dye tak berbaju,
ala-ala separuh bogel gitu.
sgt tak sesuaiiiizzzz oke!

neway sape yg tak tgk tu mmg rugi oke!
sbb randy tu hensommmmmm bangat!

tp no worries,astro biasa lah,
dye akan ulang 40juta kali,
so nt korg leh tgk lagik.heee~

11 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

smpt tgk gak..coz mak abah nak tgk citer bomoh temberang lak..ahakz.

Fariza said...

smlm smpai tu je ke ceritanya? hik3.
dh tgk. bestkan. tp ada part yg x sepatutnya. kwn dia, kina, funny kan. randy mmg hensem. auwww.

syu said...

betul...pelakon pembantu citer tu yang paling banyak menghidupkan jalan cerita tu... antaranya : sharifah sahora, adik elfira, didi alias dan kawan baik elfiira dalam citer tu... sape tu? kina kan? serius... part diorang memang best..

hakamah hamyadi said...

betul2...suka sangat tgok kina...mcm sengal2 ubi...walaipun xpandai speaking tp still nak speaking..hehe..

UyaRayza said...

aah ramai ckp best citenyer sbb kina..sbb klaka..belum tgk heheheh

syaz@rozelt said...

suka tengok elfira loy..chanteq!

Cik Bambam said...

2x nak tgk..2x jugak x abes khatam! huhuhu..


p/s: waahhh..dah baru lak button comment box dia! ehehhe

Ieda Al-Habsyi said...

weh aku tak tgk lagi citer ni, hehehhe! nnt leh la tengok badan ketul2, ahahhaha! :)

♥Lady Ainaa♥ said...

tak sempat nak tengok!!!!! huaaaaaaaa..... sedihnyew, sume org tgok, nk tgok gak!!!!

ieda said...

aah seyes citer nie x sehebat yg di promo2 tuu huhhu
macam nielah kisah melayuuu huhuh

PinQib said...

hehehe.. randy itam dalam citer niiiii TT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...