Image and video hosting by TinyPic

04 January 2012

Bicara Hati Drama baru Astro ria.

 

sape tgk drama ni smlm kat astro.
best kan?i senyum sorg-sorg tgk cite ni.
mula-mula jenuh nk ingat apa lah cite ni.
mcm mana lah cite ni.tak boleh nk recall langsung.
then aunty suamy search sinopsis pasa novel ni.
then dh ingat balik dh.heeeee.

sape yg berada di zaman-zaman i dulu
mst tau lah novel ni.novel yg di pas pas dr 
satu tangan ke satu tangan.hehehe.

skrg ni susah nk cr novel yg best best cm ni kan.
novel skrg balik balik cite sama.
balik balik cite sama.
bosan kan.

hopefully lepas ni ada lah penulis yg hebak cm dulu kn!
jom layan cite ni kat drama lak.

ni hero n heroin dye.

p/s : tp kalau dh dijadikan drama dh lain sket dh.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. smlm akak pun tgk jugak cite nih.. tapi en suami sibuk nk tgk vanila coklat tu aiyo hikhiks..

    rara, akak doakan rara pun akan menjadi ibu tak lama lagi.. jgn henti berdoa tau sis :)

    ReplyDelete
  2. biasanya cerita kat novel lebih feel... :)

    ReplyDelete
  3. alaaa terlepas tgok la mlm td..ermm kul bape ea kak ?

    bicara hati ni adalah 1st novel yg cik fadh bace..lepas bace novel ni tros ketagih bace novel..hihi

    ReplyDelete
  4. ok sy sangat x saba nk abis exam sebab nak tengok cite ni..huhu..btw i bet lagi bes dr ombak rindu nye fielm..x sesuai dijadikan filem kalau cite novel ni..drama mcm ni lagi bagus

    ReplyDelete
  5. eh yeke dah ada... suka novel ni.. nnnt nk tgk la..

    ReplyDelete
  6. hahaha..saya ada novel ni! terbaik!! tp skrg duk hostel, mane dpt tgk cite ni..huhuhu -.-

    ReplyDelete
  7. betul...kalau novel jadi drama mesti ada ubah sikit2 kan...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com