06 January 2012

bila ALARM mogok!

mula-mula sedar jam kul 5am,

tibe-tibe sedar lagik skali jam dh kul 7am.
damn!
alarm fon x bunyi lagik.
ke dh bunyi tp i yg tido mati lepas bangun kul 5 tuh.
adeehhhhhhh paling benci kalau sedar-sedar dh lewat.
mmg kelam kabut tahap cipan.
tapi pagie tadi i tak kelam kabut tahap cipan pon.
sbb nya kalau kua kelam kabut pon jalan still jem.
so i decide utk siap je mcm biasa.hehehe.

sampai opis jam kul 8.10.
ala ok lah tu.lambat 10 mint selepas 4hari
berkerja ditahun baru.huh! baru je ingat nk cipta record tahun ni 
tak nk dtg lambat.tapi belum pape ag dh lewat.
nasib lah,nk buat cane.kita hanya merancang.
Allah yg menentukan.hehehe.ececeh ayat org redha mmg cm ni.
tak pe lah.maybe i penat sgt kot.

kelmarin ot balik lambat.
then mlm td pulak tak leh tidur sbb panas sgt.
korg panas x mlm td.
i golek-golek,nasib lepas tu terlelap.
lepas lelap tu yg lewat tu.haih~

ohhh rini dh jumaat eh?
gud morning semua *dh nk tutup entry baru nk ucap morning.
have a bless friday okay!

see u next entry!

12 comments:

mas saari said...

akak paling tak suka kalau bangun lewat, mesti kelam kabut!

Ros said...

Salam Cikpuan rara,

Golek2 ja boleh lena....Kak Ros nak kena belajar jugak la ni...pasai Kak Ros pun payah jugak nak tidur malam ni....

Kak Ros doakan Cikpuan rara menimang cahaya mata tahun ni....

diana said...

lain pulak kat pulau pinang ni..minggu ni sejuk kemain...
sampaikan tiap kali bangun jam 6 pagi tu akak tutup kipas angin supaya maisara bangun nanti dia tak sejuk sangt untuk mandi

mOoN said...

hehe... sekali sekala kata orang.. :)

morning rara..

MadaM LaLa said...

madam sokmo kena cmtu...huhuhu

Ieda AlHabsyi said...

haah! mlm smalam panas kan, aku pon tak leh tdo, kul 1am baru lelap tu pon sebab lepas makan ubat batuk

cik fadh said...

smlm pown tido mmg rase panas..bile pg baru pasan pakai baju kain jersi tebal..ptot la panas..hehe

ieda said...

ahaaaaaaaaaaa dah lewat ekekke ;)

nazirah said...

slmt hari jumaat hehe
kte pn lmbt pg tadi adehh

Pok Amai-Amai said...

Sy pun tak suke terkocoh2! Mmg paling pantang. Pastu klu kua umah time2 dah lewat...mulelah rs baran je. Hahahaha!

KAMIHIDUP said...

kena beli jam loceng yang lama tu, yang bunyi memekak tu. hee.

UyaRayza said...

uya pun semalam bgn byk kali..x tau la knape..tup2 azan subuh trus bgn je la malas tdo tp tertdo gk smule pkul 650 tue hhahah..740 baru bgn smule nk bsiap p keje..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...