25 January 2012

cuti xsedar diri.

saye terperasan kat shoutmix td ada yg kata kecewa sbb dtg sini blog tak update.

huh! mmg tak update pon,sejak jumaat lepas i biar kan blog ni terkontang kanting.
mana tak nya,siap kan order felt yg org order,dh terlambat siap.
dh nk balik ipoh baru kelam kabut buat.
skrg ni jahit banyak sket pening pala,
sakit pala,tu yg jahit sket trus tido tu.

sabtu tu pon trus menjahit n jahit n tgu suamy balik KL.
ahad kami ada Tahlil Arwah abah,my mom pon dtg kl.
masa tu mmg tak de lah nk on lappy,
sume org tgh bz kan.

isnin trus rush balik ipoh,
sbb ada kenduri kat ipoh pulak.
drive sorg-sorg even dlm kete ada 3 org,
my mom n adik i bantai tido.sadis!

selasa,suamy sampai ipoh nk dekat petang,
tik tok tik tok dh mlm.rini dh rabu.
i masuk keje lmbt sket rini,hehehe.
mls nk gerak balik kl semalam sbb takut jem,
so balik pg ni.tak de lah jem,tapi mata ni pulak masalahnya.
mengantok yg amat amat.nk terpejam dh rasanya.
tapi terpaksa tahan.takkan nk tido lak kan.

akhirnya Alhamdulillah.selamat sampai KL.

kejap je kan?sok dh kamis.
tibe-tibe dh bulan 2.hehehe.

tak de gambar nk attach sbb card reader tak bawak.
sok eh nk tepek piccy! heeee.
nk BW jap =)

13 comments:

erin moshimoshi said...

BW tu ape dear.ehehhe

cik najihah said...

lame gilos akk x update huhu

aimi said...

giler pack jadual akk =)

cik fadh said...

huhu bz btol tu..

azam said...

:) hehehe...busy sgt cik rara ni...eh puan rara ni

mas saari said...

cuti panjang, blog pun cuti panjanglah kan rara! heheheeee

umie naziera said...

rindu blog kak rara..huhu

~diAhOntHeblOg~ said...

hehe..same la kite..cuti 4 hari..4 hari la terkontang kanting..hehehe

✿ pink velvet ✿ said...

aku last update kamis lepas, pastu arini baru update, hahaha! cuti sakan

Lieyda said...

akakkkkkkk. knpe shoutmix sy jd buruk gileeeeeeeee?? argh.

yana-feehily said...

btl tu..sekejap je rasa..cuti 4 hari mcm lama, tapi tup2 dah keje blk..huwaa...

ieda said...

cuti yg x mengembirakan akak langsung dik huhuh

KAMIHIDUP said...

bahaya bawa kereta kalau mengantuk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...